2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ya bu çatı ağrısı beni mahvetti bugün bildiğin yürüyemecek durumdayım bu kadar ağrı normal mi ?? Çok zorluyor beni batıyor kemiklerim

Kızlar ya bu çatı ağrısı beni mahvetti bugün bildiğin yürüyemecek durumdayım bu kadar ağrı normal mi ?? Çok zorluyor beni batıyor kemiklerim

Canım plates topunda egzersiz benim çatı ağrımı bayağı hafifletti sana da tavsiye ederim. YouTube yazarak bakabilirsin. Bir de azar azar da olsa squat da çatıyı genişletiyor ağrıyı hafifletiyor

Kızlar oğlumu küveze aldılar yeterli beslenememekten susuz kalmış ne zaman çıkcaz bilmiyorum dün çıktık daha hastaneden eve

Canım tez zamanda sağlıkla kavusun inşallah, bende 2 haftadır 1 cm açılma ve %25 yumuşama ile bekliyorum, nişanımda geldi, hala olan birşey yok sancımı falan evde çekip öyle gidicem yani o kadar rahata verdim, çünkü özellikle ilk doğumlarda aceleye değil rahata vermek gerekiyormuş bunu öğrendim ben bu süreçte
Bu arada yarın kontrolum var bakalım ne dicek doktor hanımcım

Oh Masallah Can'ım
Gozunuz aydın kilosu da cok güzelmiş
Oyyy Oyy ayni benimde bakalım plates topu kullanicam bende bakalım.
Kızlar oğlumu küveze aldılar yeterli beslenememekten susuz kalmış ne zaman çıkcaz bilmiyorum dün çıktık daha hastaneden eve
yaa kuzucuk hemen toparlar annesi uzme stres olma sen hemencecik cikar insaallah dualarımız sizinle

Kızlar nişanım geldi ve biraz su. Gece 3ten beri sanci vardı ama gaz sancısı sandım:) Sabah gitmeyi düşünüyorum hastaneye bana dua edin bir avazda kurtulayım çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Aaa ne guzel cok
Heyecanlı yaa guzel
Haberlerini bekliyoruz CNm bir avazda kurtul
Kavus yavruna insaallah

Kızlar ya nişanla birlikte su geldi mi sizde benim biraz elimin içi kadar su geldi biraz sancım var ben doğum olur bugün diye düşünmüştüm bekler miyim ki daha şaşırdım şu an

Sağ ol canım amin inşallah :) ama baksana aynı durumda bekleyen arkadaşlar var ilk gebelik olunca bilemedim ben de :) Bekliyorum evde bakalım sabaha ne olacak

Bugün sezaryene gün verdi doktor arkadaşlar. 9 gibi bebeğime kavusucam inşallah. Rabbim herkese yardım etsin bu güzel günde. Dualarınızı iyi dileklerinizi esirgemeyin ❤

Kızlar ya nişanla birlikte su geldi mi sizde benim biraz elimin içi kadar su geldi biraz sancım var ben doğum olur bugün diye düşünmüştüm bekler miyim ki daha şaşırdım şu an
Yok canim benden sadece koyu sumuksu pelte bisey geldi. Kanli degildi lekeli falan degildi benim ama nisan oyle de olabiliyormus. Ben doguramicam galiba ya kalcak sanirim bende oglum

Yok canim benden sadece koyu sumuksu pelte bisey geldi. Kanli degildi lekeli falan degildi benim ama nisan oyle de olabiliyormus. Ben doguramicam galiba ya kalcak sanirim bende oglum
Anladım canım benimki pembemsi adet başlangıcı gibi. Öyle düşünme daha vaktin var görünüyor takvimde. Hepimizin en hayırlı vakitte olsun canım.

papatya1994 selam cnm, normal istiyorum ben de inşallah bir aksilik çıkmaz ise. Doktorum da hiç sormadı şimdiye kadar. 12aralıkta muayenem var bakalım. Doğumla ilgili bir şey diyecek mi.

laves35 92liyim canım ben de. İlk bebeğin mi? Ya benim sağlık ocağındaki ebe, kendi özel doktorumdan ilgili valla. İlk tetanos aşısı için çağırmıştı. Ondan sonra hrp arayıp şu geldi bu geldi die çağırdı. Bu sefer de son kontrol dedi gittik. Memişlerime dokundu

Kızlar nişanım geldi ve biraz su. Gece 3ten beri sanci vardı ama gaz sancısı sandım:) Sabah gitmeyi düşünüyorum hastaneye bana dua edin bir avazda kurtulayım çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Sancin hepmi oldu gidip gelen turdenmiydi? İnş kolayca dogurup gel canım bizede haber ver :)

Kaşıntı olmadan cook catladi zaten hatta aşırı çok ama şimdi çatlayan yerler kasiniyor

Sancin hepmi oldu gidip gelen turdenmiydi? İnş kolayca dogurup gel canım bizede haber ver :)
Canim yatmadan önce 1 saat içinde 3 kere yokladı sonra uyumuşum gece 3 gibi sancıyla uyandım tuvalete gidip geldim biraz rahatladım ama saat 5e kadar kendini hissettiren ara ara kaybolan bi sancıydı. Sonra biraz su ve kan geldi 5 buçuk gibi. Şimdi kesildi sanci evde bekliyorum daha gitmedim hastaneye. Kontrolüm var zaten saat 4te bakalım neler olacak haberdar ederim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…