- 12 Haziran 2017
- 557
- 803
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.761
Kızlar ya bu çatı ağrısı beni mahvetti bugün bildiğin yürüyemecek durumdayım bu kadar ağrı normal mi ?? Çok zorluyor beni batıyor kemiklerim
Cnm epeduralde gidiormu samci gercekten
Canım tez zamanda sağlıkla kavusun inşallah, bende 2 haftadır 1 cm açılma ve %25 yumuşama ile bekliyorum, nişanımda geldi, hala olan birşey yokYok yapmadı yatışımıdoktor çatı ve açıklık muayene etti, 1 parmak açılmış sadece mişan gelmiş su kesesi sağlammış ama rahim ağzı hala sert dedi sancım hala geliyor olmadığı zaman nadir adet sancısı gibi ama dayanılmayacak gibi değil hala umarım 1 hafta falan sürmez doktor çok rahat ama ben değilim
Oh Masallah Can'ımÇok şükür kızlar doğumumz oldu bebeğimi de kucağıma aldım emzirdm yürümeye de başladım inşallah şimdi ama sezeryandn çıkınca ağlııcktm yani çok fazla ağrım oldu. Yine belim beni mahvetti. Arka arkaya iki ağrı kesici ancak geçirdi ağrımı. İkinci sezeryanlr daha ağrılı olurmş hemşire öyle dedi.
Allah m herkese normal Doğum yapmayı nasip etsin diye dua ettim hep. Kolay açılması olsn bi avazda Doğum yapsın tüm hamileler inşallah dedm. İlkinde öncesinde çok şiddetli sancı çektğmdn sonrasını pek hatrlamıodm belkide ama bu sefer o ilk saatler de zorlandm.
Bebeğim de iyi çok şükür. Zayıf doğck diye bekliodm ama 3580 doğdu inşallah 50 cm. Allah sağlık sıhhat versn de kilo alınır inşallah. Beynindeki sıvıyla ilgili de şuan bi problem yok. Henüz ona bakılmıo galiba. Çocuk dr u bişey demedi
Oyyy Oyy ayni benimde bakalım plates topu kullanicam bende bakalım.Kızlar ya bu çatı ağrısı beni mahvetti bugün bildiğin yürüyemecek durumdayım bu kadar ağrı normal mi ?? Çok zorluyor beni batıyor kemiklerim
yaa kuzucuk hemen toparlar annesi uzme stres olma sen hemencecik cikar insaallah dualarımız sizinleKızlar oğlumu küveze aldılar yeterli beslenememekten susuz kalmışne zaman çıkcaz bilmiyorum dün çıktık daha hastaneden eve
Aaa ne guzel cokKızlar nişanım geldi ve biraz su. Gece 3ten beri sanci vardı ama gaz sancısı sandım:) Sabah gitmeyi düşünüyorum hastaneye bana dua edin bir avazda kurtulayım çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Kızlar ya nişanla birlikte su geldi mi sizde benim biraz elimin içi kadar su geldi biraz sancım var ben doğum olur bugün diye düşünmüştüm bekler miyim ki daha şaşırdım şu anCanım tez zamanda sağlıkla kavusun inşallah, bende 2 haftadır 1 cm açılma ve %25 yumuşama ile bekliyorum, nişanımda geldi, hala olan birşey yoksancımı falan evde çekip öyle gidicem yani o kadar rahata verdim, çünkü özellikle ilk doğumlarda aceleye değil rahata vermek gerekiyormuş bunu öğrendim ben bu süreçte
Bu arada yarın kontrolum var bakalım ne dicek doktor hanımcım
Sağ ol canım amin inşallah :) ama baksana aynı durumda bekleyen arkadaşlar var ilk gebelik olunca bilemedim ben de :) Bekliyorum evde bakalım sabaha ne olacakOh Masallah Can'ım
Gozunuz aydın kilosu da cok güzelmiş
Oyyy Oyy ayni benimde bakalım plates topu kullanicam bende bakalım.
yaa kuzucuk hemen toparlar annesi uzme stres olma sen hemencecik cikar insaallah dualarımız sizinle
Aaa ne guzel cok
Heyecanlı yaaguzel
Haberlerini bekliyoruz CNm bir avazda kurtul
Kavus yavruna insaallah
Yok canim benden sadece koyu sumuksu pelte bisey geldi. Kanli degildi lekeli falan degildi benim ama nisan oyle de olabiliyormus. Ben doguramicam galiba ya kalcak sanirim bende oglumKızlar ya nişanla birlikte su geldi mi sizde benim biraz elimin içi kadar su geldi biraz sancım var ben doğum olur bugün diye düşünmüştüm bekler miyim ki daha şaşırdım şu an
Anladım canım benimki pembemsi adet başlangıcı gibi. Öyle düşünme daha vaktin var görünüyor takvimde. Hepimizin en hayırlı vakitte olsun canım.Yok canim benden sadece koyu sumuksu pelte bisey geldi. Kanli degildi lekeli falan degildi benim ama nisan oyle de olabiliyormus. Ben doguramicam galiba ya kalcak sanirim bende oglum
Benimde ilk oğlumda öyle oldu beslemedik girdi 2 3 gün kaldı . Geçmiş olsun canım inşallah cabucak çıkarKızlar oğlumu küveze aldılar yeterli beslenememekten susuz kalmışne zaman çıkcaz bilmiyorum dün çıktık daha hastaneden eve
Sancin hepmi oldu gidip gelen turdenmiydi? İnş kolayca dogurup gel canımKızlar nişanım geldi ve biraz su. Gece 3ten beri sanci vardı ama gaz sancısı sandım:) Sabah gitmeyi düşünüyorum hastaneye bana dua edin bir avazda kurtulayım çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Kaşıntı olmadan cook catladi zaten hatta aşırı çok ama şimdi çatlayan yerler kasiniyorÇatlıyormu acaba canım.
Bende var zaten çatlaklar ama bugün öyle kaşınıoki parçalayasım var resmen :) dokunmamaya çalışyorum.
Bol sıvı alıp içten beslemek , üzerinede nemlendirici belki işe yarar
Canim yatmadan önce 1 saat içinde 3 kere yokladı sonra uyumuşum gece 3 gibi sancıyla uyandım tuvalete gidip geldim biraz rahatladım ama saat 5e kadar kendini hissettiren ara ara kaybolan bi sancıydı. Sonra biraz su ve kan geldi 5 buçuk gibi. Şimdi kesildi sanci evde bekliyorum daha gitmedim hastaneye. Kontrolüm var zaten saat 4te bakalım neler olacak haberdar ederim tabi.Sancin hepmi oldu gidip gelen turdenmiydi? İnş kolayca dogurup gel canımbizede haber ver :)
Zeytinyağı sürdüm ben hep benim de çok çatladı ve kaşındıKaşıntı olmadan cook catladi zaten hatta aşırı çok ama şimdi çatlayan yerler kasiniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?