2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar napıyosunuz ? Sesi gidenler doğuruyor valla :) kimler kavuştu acaba en son kuzusuna
Aynen bebisine kavusan dönüp bakmıyor bizde boş boş belirti arayip duralimartık doğurmak istiyorum vucudum kaldirmiyor özellikle gece artık çok zorlaniyorum kaburgalarim batıyor

Dün senle konuştuk bugün de beni çağırmışlar. Öğleden sonr gidicem bende. Geçtiğimiz yıl düşük yapmıştım. Bu nasip olursa ilk olucak. Başka yok

Aynen bebisine kavusan dönüp bakmıyor bizde boş boş belirti arayip duralimartık doğurmak istiyorum vucudum kaldirmiyor özellikle gece artık çok zorlaniyorum kaburgalarim batıyor
Bende bende
Doktora diyorum artık doğursam diye , sen sıkılmışın bu gebelikten diyo. Valla Rabbimin gönlüne hoş varsın ama gerçekten çok zorlanıyorum bende. Tek olsam belki bu kadar umursamam ama iki çocukla işler daha bir zor
Dayanıcaz bacım azdan az kaldı :)

Zaten az olunca geçmiyor onumuzde zaman çok varken biliyorduk daha doguramayacigimizi :) şimdi böyle 2 hafta gibi bi süre kalınca insan beklenti içine giriyor yürüyüş yapiyorum günlük 40 dakika falan dahafazlasina gücüm yetmiyobide günlük 5 hurma yiyorum

Selam kızlar hayırlı cumalar.
Rabbim kavusanlarinkine gül e güle büyütmeyi,biz bekleyenlere de sağ sağlim eksiksiz zahmetsiz doğurmayı nasip etsin.
Doğuran gidiyorda ilk günler telaşlı gelen gidenle geçiyordur.
Bende akşam saati öldü mu gece yarilarina kadar karnım kasiliyor dunkuler sancıyla birlikte oldu. Gece dönmeler de baya sıkıntı bana çatı kemiği ağrısından. Neyseki Az kaldı sukur.sali gününe kadar beklerse bebek ilk kez alttan bakıp nts 'ye alicak dr.

Hurmaya 2-3gundur bende başladım ama yürüyüşte maaşallah sana. Bende gelinle bobregim ağrıyor. Hafta sonu biraz fazla yürüdüm ondada oturak yer aradım dinlendim sonra tekrar devam.

Aslında bir yanım benimde hemen doğurmak istiyor bir yanımda bebek için en iyi yer orası kalsın diyor :)
40 dk yürüyüş hiç fena değilmiş. Ben pert oluyom 15 dk sonrası
Senin kasılmaların nasıl bemimki gün içünde toplam 10 kadar ancaktır

Benimki de 10 15 defa oluyor canım . Tam saymaya başlıyorum bitiyor kasilmalar 38 den sonra farketmiyoki nerde durdugu yeter ciksinlarda sevelim :)

Sen yurtdisindami yasiyosun canım ? 38 olucan daha nstye girmemissin

Aslinda doktorumda 38 den sonra doğum genelde başlıyor dedide işte ben acele ediyorum pazartesi 38 oluyor inşallah

Benimki de 10 15 defa oluyor canım . Tam saymaya başlıyorum bitiyor kasilmalar 38 den sonra farketmiyoki nerde durdugu yeter ciksinlarda sevelim :)
Ne bilim yaa dün doktor biraz tedirgin etti. Ne bu acele bebek hazırsa zaten gelir , şimdiden doğsa yoğun bakım falan ister deyince tırsmadım değil ama.
Maşallah bakıyorum erken doğum yapan annelere 36 yı geçenler ya küvözde kalmıyor kalırsa da bir en fazla iki günde toparlanıyor.
Ondan dolayı bişeyde diyemedim

Sen yurtdisindami yasiyosun canım ? 38 olucan daha nstye girmemissin
Hayır. Ama dr um birkez yapıyorum dedi. O yüzden hiç bilmiyorum nasıl bisi. Burdan duyup sormuştum alttan bakilcak mi.nts diye birşey varmış o yapılacak mi dediğimde 38den sonra bakıyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…