- 22 Ağustos 2017
- 216
- 219
- 18
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.801
Daha bitmemis sata gore pazara kadar vaktimiz var usgye gore bole hesaplanmis kontrol ettim simdi farkedende bisey yok yaDogurmadan takvimi giden ilk kisisin grubumuzdaCeren Cansu inşallah bugün sancilanirda dogurursun canım
Nazdan cok inat gibi anasi inat babasi inat normal bisey beklemiyorum zaten hazirlikliyimOhhh keyfi yerinde demekki.. naz ediyor senin kizz. :)
Nazdan degil o inattan inattan ana inat baba inat normal bisey beklemiyodum zaten sınırları zorluyor akilli cocuk sonuna kadar etimdem sutumden faydalanacak belliOhhh keyfi yerinde demekki.. naz ediyor senin kizz. :)
Dün geceden beri serum takılı canım ya susuz kalmış 2-3 bırakmazlar inşallah bugün çıkarızBenimde ilk oğlumda öyle oldu beslemedik girdi 2 3 gün kaldı . Geçmiş olsun canım inşallah cabucak çıkar
Oyy kıyamam hemen iyileşirsiniz inşallah canım. Ağlama sütünde etkilenmesin. Oğlun gelince güçlü olmalısın , pozitif ol.Dün geceden beri serum takılı canım ya susuz kalmış 2-3 bırakmazlar inşallah bugün çıkarızhep ağlıyorum
Aynen bebisine kavusan dönüp bakmıyorKızlar napıyosunuz ? Sesi gidenler doğuruyor valla :) kimler kavuştu acaba en son kuzusuna
Dün senle konuştuk bugün de beni çağırmışlar. Öğleden sonr gidicem bende. Geçtiğimiz yıl düşük yapmıştım. Bu nasip olursa ilk olucak. Başka yoklaves35 92liyim canım ben de. İlk bebeğin mi? Ya benim sağlık ocağındaki ebe, kendi özel doktorumdan ilgili valla. İlk tetanos aşısı için çağırmıştı. Ondan sonra hrp arayıp şu geldi bu geldi die çağırdı. Bu sefer de son kontrol dedi gittik. Memişlerime dokundu
Valla doğuran uğramıyor buralaraKızlar napıyosunuz ? Sesi gidenler doğuruyor valla :) kimler kavuştu acaba en son kuzusuna
Bende bendeAynen bebisine kavusan dönüp bakmıyorbizde boş boş belirti arayip duralim artık doğurmak istiyorum vucudum kaldirmiyor özellikle gece artık çok zorlaniyorum kaburgalarim batıyor
Zaten az olunca geçmiyorBende bende
Doktora diyorum artık doğursam diye , sen sıkılmışın bu gebelikten diyo. Valla Rabbimin gönlüne hoş varsın ama gerçekten çok zorlanıyorum bende. Tek olsam belki bu kadar umursamam ama iki çocukla işler daha bir zor
Dayanıcaz bacım azdan az kaldı :)
Hurmaya 2-3gundur bende başladım ama yürüyüşte maaşallah sana. Bende gelinle bobregim ağrıyor. Hafta sonu biraz fazla yürüdüm ondada oturak yer aradım dinlendim sonra tekrar devam.Zaten az olunca geçmiyoronumuzde zaman çok varken biliyorduk daha doguramayacigimizi :) şimdi böyle 2 hafta gibi bi süre kalınca insan beklenti içine giriyor yürüyüş yapiyorum günlük 40 dakika falan dahafazlasina gücüm yetmiyo bide günlük 5 hurma yiyorum
Aslında bir yanım benimde hemen doğurmak istiyor bir yanımda bebek için en iyi yer orası kalsın diyor :)Zaten az olunca geçmiyoronumuzde zaman çok varken biliyorduk daha doguramayacigimizi :) şimdi böyle 2 hafta gibi bi süre kalınca insan beklenti içine giriyor yürüyüş yapiyorum günlük 40 dakika falan dahafazlasina gücüm yetmiyo bide günlük 5 hurma yiyorum
Benimki de 10 15 defa oluyor canım . Tam saymaya başlıyorum bitiyor kasilmalarAslında bir yanım benimde hemen doğurmak istiyor bir yanımda bebek için en iyi yer orası kalsın diyor :)
40 dk yürüyüş hiç fena değilmiş. Ben pert oluyom 15 dk sonrası
Senin kasılmaların nasıl bemimki gün içünde toplam 10 kadar ancaktır
Sen yurtdisindami yasiyosun canım ? 38 olucan daha nstye girmemissinSelam kızlar hayırlı cumalar.
Rabbim kavusanlarinkine gül e güle büyütmeyi,biz bekleyenlere de sağ sağlim eksiksiz zahmetsiz doğurmayı nasip etsin.
Doğuran gidiyorda ilk günler telaşlı gelen gidenle geçiyordur.
Bende akşam saati öldü mu gece yarilarina kadar karnım kasiliyor dunkuler sancıyla birlikte oldu. Gece dönmeler de baya sıkıntı bana çatı kemiği ağrısından. Neyseki Az kaldı sukur.sali gününe kadar beklerse bebek ilk kez alttan bakıp nts 'ye alicak dr.
Ne bilim yaa dün doktor biraz tedirgin etti. Ne bu acele bebek hazırsa zaten gelir , şimdiden doğsa yoğun bakım falan ister deyince tırsmadım değil ama.Benimki de 10 15 defa oluyor canım . Tam saymaya başlıyorum bitiyor kasilmalar38 den sonra farketmiyoki nerde durdugu yeter ciksinlarda sevelim :)
Hayır. Ama dr um birkez yapıyorum dedi. O yüzden hiç bilmiyorum nasıl bisi. Burdan duyup sormuştum alttan bakilcak mi.nts diye birşey varmış o yapılacak mi dediğimde 38den sonra bakıyorum dedi.Sen yurtdisindami yasiyosun canım ? 38 olucan daha nstye girmemissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?