2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben 3 doğum yaptım 3undede ah demedim tüm doktorlar basıma geldi sen sancı hıssetmıyormusun dedi yok dedim feci ayrım var .
Sancı zaten yoruyor bağırmak daha çok yoruyor...elınızden geldiğince sakın kalmaya çalışın....

Kaşıntı olmadan cook catladi zaten hatta aşırı çok ama şimdi çatlayan yerler kasiniyor
Hindistan cevizi yagi falan deneseydin canim, internette var yaglar ve karisimlar falan.. Ben Palmers'in kremini kullandim karnimda catlak yok surmedigim yerlerimde var ama kalca ve gogus etrafimda 1-2 cizik cikti. Palmerstan cok memnun kaldim ben, 4. Aydan itibaren hep kremlendim. Erken baslamak faydali oldu sanirim

Kızlar oğlumu küveze aldılar yeterli beslenememekten susuz kalmış ne zaman çıkcaz bilmiyorum dün çıktık daha hastaneden eve
Geçmiş olsun canım hemen çıkar inşallah,bizim de sarılık çok yüksek bugün tekrar kan vereceğiz yine yüksekse maalesef bizde hastaneye yatiracagiz işin tedavisi için,gunlerdir gözüme uyku girmiyor,Allah korusun yavruları

Ya böke normal dogum yapanlara epeduralsiz hattaaa hayranimm vallaaaa epedurallede yapana hayranim bakalim bennn becerecekmiyimmm

Ağrı esigiyle alakali demekki. Bende 4.yu dogurcam ama hala korkuyorum..

Nerde kaliorsun ben hollandada almanyada öle evet hollandada öle istedigim halde önce normal deneriz dirolar ama epedural almak istiom bakalim

Ben kanadadayım. ilkinde epidural aldım. İkincide alamadım hizliydi hersey... Üçüncü suni sanci aldim ama şansıma anestezi uzmanı ameliyathanedeydi. Yine aldım ama son 15 dk onunda pek faydası olmadı. . Sonrasında baş ağrısı yaptı. . Şimdi bilmiyorum epidurali alsam mi almasammi. Yine baş ağrısı olur muu. . Nasip bakalım. .

Alinca peki ise yariormu agri gidiormu
Ya son 15 dakika kapatmislardir ondan ikinamassan dedi bana kapatiriz dedi bende kapatirsaniz hic ikinamam o heycan o agriyla dedim bakalim Allah buyuk ya

Alinca peki ise yariormu agri gidiormu
Ya son 15 dakika kapatmislardir ondan ikinamassan dedi bana kapatiriz dedi bende kapatirsaniz hic ikinamam o heycan o agriyla dedim bakalim Allah buyuk ya

İlkinde hiç ağrı yoktu gerçekten. Hatta o ağrıyı hissetmedigimden ben ikinamamisim. O ağrıyı hissetmek lazım birazda güçlü ikinmak için. . Zaten bebek bir an önce çıksın diye var gücüne itiyosun korkma yapamam diye. (Söyleyene bak) sonrası hersey bitiyor. .

Iste ikinamam diye belki son anda kapatirriz dior ama az bi surec dior ikininca cikar hemen ins haha
Sen yaparsin 4.cumus cunkuu ben of ya o heycandan bayilmassam iyidir ya yada korkudan kacmassam iyidir Allah buxuk ya insaAllah o mis kokuyu alinca herdey bitecek

Rabbim hepimize hayırlı bir şekilde dogurmayi nasip etsin inş. Minnaklarimizi sağlıklı sıhhatli alalım kucagimza. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…