- 29 Eylül 2015
- 5.232
- 3.560
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.821
Bende daha ilk dün girdim nst ye.Hayır. Ama dr um birkez yapıyorum dedi. O yüzden hiç bilmiyorum nasıl bisi. Burdan duyup sormuştum alttan bakilcak mi.nts diye birşey varmış o yapılacak mi dediğimde 38den sonra bakıyorum dedi.
Onlar ilk doğum yapanlar canım . Şuan ikiz anneleri hamile değil sanırım topikte. Hatta birinin dün kırkıydı :)Kızlar bu arada aramızda ikizlere de hamile olanlar vardı. Onlar naptilar. Ben mi kacirdim
Açıklamasını yapmadı bana neden nts için bu haftaya kadar beklediğinin ama bende de normal dışı bisi görmüş olsa yada ben ona söylemiş olsam şikâyetlerim arasında herhalde alırdı.Bende daha ilk dün girdim nst ye.
Ultrason görüntülerine göre sancın zaten çıkmaz bu durumda diyerek daha ilk bu hafta başladık bizde nst.
Ama alttan bakılmadı , çatı içinmi bakacak alttan size
Ben hep tekil konuşanlara mi denk geldim acba hiç çoğul olduğunu algılamamışım.kac gündür aklımdaydı bu zamana kadar kalan olmamıştır. Kaçırdım diyeOnlar ilk doğum yapanlar canım . Şuan ikiz anneleri hamile değil sanırım topikte. Hatta birinin dün kırkıydı :)
Rahat ol yeter canım kasma kendini zaten çok kısa sürüyor. Daha önce alttan muayene olduysan aynı onun gibi bişey.Açıklamasını yapmadı bana neden nts için bu haftaya kadar beklediğinin ama bende de normal dışı bisi görmüş olsa yada ben ona söylemiş olsam şikâyetlerim arasında herhalde alırdı.
Çatı için sanırım. Hep normal doğum dedim ama çatı muayenesinden sonra daha da kesinleşir. Açıkçası rahim filmi çektirdim hiç kendimi bayilttirmadan ama çatı muayenesi daha ürkütücü geliyor
heey bende daha dogurmadımDogurmadan takvimi giden ilk kisisin grubumuzda @Ceren Cansu inşallah bugün sancilanirda dogurursun canım
42 miiBaya baya herkes doğuma gittibizim bebekler fazla Nazlı galiba kızlar doktor geçen 42 kadar yolu var dedi
Burda yazmadilar zaten canım başka bi yerde yazdilar dogumlariniBen hep tekil konuşanlara mi denk geldim acba hiç çoğul olduğunu algılamamışım.kac gündür aklımdaydı bu zamana kadar kalan olmamıştır. Kaçırdım diye
Hepsini yapmışın zaten canım :)heey bende daha dogurmadımCarsamba son gunumdu hala sancım yok açılnam yok bebek kanalda degil. pazartesiye kadar beklicez geldi geldi gelmedi sezeryana alıcak mecbur. benim de yaapmadığım kalmadı tabi sancılanayım da bebek kanala insinn diye.. sizin bi öneriniz varmı kızlar? hurma, kivi, yürüyüş, spor, egzersiz, ilişki, sıcak duş dışında
Benim darlıktan kaynaklı ultrason çubuğuyla bile zor oluyordu muayene o yüzden serbest bıraksamda kendimi biraz daha fazla hissediyorum başkalarına goreRahat ol yeter canım kasma kendini zaten çok kısa sürüyor. Daha önce alttan muayene olduysan aynı onun gibi bişey.
Göğüs uçlarını uyarmayı dene istersenheey bende daha dogurmadımCarsamba son gunumdu hala sancım yok açılnam yok bebek kanalda degil. pazartesiye kadar beklicez geldi geldi gelmedi sezeryana alıcak mecbur. benim de yaapmadığım kalmadı tabi sancılanayım da bebek kanala insinn diye.. sizin bi öneriniz varmı kızlar? hurma, kivi, yürüyüş, spor, egzersiz, ilişki, sıcak duş dışında
Hımmm anladım canım. Çok.kısa sürücek zaten sık o zaman dişiniBenim darlıktan kaynaklı ultrason çubuğuyla bile zor oluyordu muayene o yüzden serbest bıraksamda kendimi biraz daha fazla hissediyorum başkalarına gore
yeek yaa rahatı yerinde bide fotosunu cektı kı dr elı cenesınde dusunuyo. 2 hafta once nst de 40 60 aralıgındaydı artık 20 ve altıHepsini yapmışın zaten canım :)
Hayırlısı olur inşallah. Bunlara ek varsa fatmaana eli otu varya birde onu dene istersen . Sancıyı başlatıp açılma kolaylaştırıcı varya.
Hiçmi tık yok şuan :)
onu da denedım dun yarım saat ıse yaradı gıbı, cunku duzensiz kasılmalar basladı ondan sonra .. bu işe yaradıgını gosterır mı kı?Göğüs uçlarını uyarmayı dene istersen
Aynen bakalım inşallah iyi geçer.Hımmm anladım canım. Çok.kısa sürücek zaten sık o zaman dişini
Her zamankinden farklı olduysa taşıyacaktır belki. Ben bazen sutyensizken elim kolum uçlarına değse hemen farkediyorum. Aslında oraya değdiğini hissetmememiz gerekir. Sen devam et bence. Çünkü kivi flan yazmışsın ben hergun bazen günde 2tane yerim ekşiyi çok sevdiğimden o direk etki etmez. Bide adaçayı maydonoz falan bunlardan denesen.onu da denedım dun yarım saat ıse yaradı gıbı, cunku duzensiz kasılmalar basladı ondan sonra .. bu işe yaradıgını gosterır mı kı?
Ay ben şuanda da dört gözle bekliyorum valla birde kızlar erken gelir derler yaa nerdeee..her gün doğuma gidecek gibi evi temizliyorum yok gelen giden42 miidemee
40 ı bekleyemiyoz. Bebeler 10 aylık doğacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?