2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bu arada aramızda ikizlere de hamile olanlar vardı. Onlar naptilar. Ben mi kacirdim

Hayır. Ama dr um birkez yapıyorum dedi. O yüzden hiç bilmiyorum nasıl bisi. Burdan duyup sormuştum alttan bakilcak mi.nts diye birşey varmış o yapılacak mi dediğimde 38den sonra bakıyorum dedi.
Bende daha ilk dün girdim nst ye.
Ultrason görüntülerine göre sancın zaten çıkmaz bu durumda diyerek daha ilk bu hafta başladık bizde nst.
Ama alttan bakılmadı , çatı içinmi bakacak alttan size

Bende daha ilk dün girdim nst ye.
Ultrason görüntülerine göre sancın zaten çıkmaz bu durumda diyerek daha ilk bu hafta başladık bizde nst.
Ama alttan bakılmadı , çatı içinmi bakacak alttan size
Açıklamasını yapmadı bana neden nts için bu haftaya kadar beklediğinin ama bende de normal dışı bisi görmüş olsa yada ben ona söylemiş olsam şikâyetlerim arasında herhalde alırdı.
Çatı için sanırım. Hep normal doğum dedim ama çatı muayenesinden sonra daha da kesinleşir. Açıkçası rahim filmi çektirdim hiç kendimi bayilttirmadan ama çatı muayenesi daha ürkütücü geliyor

Onlar ilk doğum yapanlar canım . Şuan ikiz anneleri hamile değil sanırım topikte. Hatta birinin dün kırkıydı :)
Ben hep tekil konuşanlara mi denk geldim acba hiç çoğul olduğunu algılamamışım.kac gündür aklımdaydı bu zamana kadar kalan olmamıştır. Kaçırdım diye

Rahat ol yeter canım kasma kendini zaten çok kısa sürüyor. Daha önce alttan muayene olduysan aynı onun gibi bişey.

Kızlar bu ikinci sezeryan olunca bir iki hafta erken aliyorlarya neden o doktoruma soracam deyip hep unutuyorum ilk doğumda 41 haftada bile seseryana alınıyor ikincilerde neden 38 39 haftalarda alıyorlar

Dogurmadan takvimi giden ilk kisisin grubumuzda @Ceren Cansu inşallah bugün sancilanirda dogurursun canım
heey bende daha dogurmadım Carsamba son gunumdu hala sancım yok açılnam yok bebek kanalda degil. pazartesiye kadar beklicez geldi geldi gelmedi sezeryana alıcak mecbur. benim de yaapmadığım kalmadı tabi sancılanayım da bebek kanala insinn diye.. sizin bi öneriniz varmı kızlar? hurma, kivi, yürüyüş, spor, egzersiz, ilişki, sıcak duş dışında

Hepsini yapmışın zaten canım :)
Hayırlısı olur inşallah. Bunlara ek varsa fatmaana eli otu varya birde onu dene istersen . Sancıyı başlatıp açılma kolaylaştırıcı varya.
Hiçmi tık yok şuan :)

Rahat ol yeter canım kasma kendini zaten çok kısa sürüyor. Daha önce alttan muayene olduysan aynı onun gibi bişey.
Benim darlıktan kaynaklı ultrason çubuğuyla bile zor oluyordu muayene o yüzden serbest bıraksamda kendimi biraz daha fazla hissediyorum başkalarına gore

Göğüs uçlarını uyarmayı dene istersen

yeek yaa rahatı yerinde bide fotosunu cektı kı dr elı cenesınde dusunuyo. 2 hafta once nst de 40 60 aralıgındaydı artık 20 ve altı
bazen bel ağrısı ve adet sancısı oluyo bıde ıkı gundur aksamları duzensız kasılmalar. ne gelen vaar ne giden o kadar da istedim norml olsun diye ama

Hımmm anladım canım. Çok.kısa sürücek zaten sık o zaman dişini
Aynen bakalım inşallah iyi geçer.
Ben devamlı aynı doktora gittim evlendiğimden beri. Bir kez baska bir dr a görünmüştüm hic uyarmadan birsey demeden pat diye parmagini iceri ittirmisti.sok olmuştum.o bende her zaman kötü bir anıdır. Aklıma geldi yine

onu da denedım dun yarım saat ıse yaradı gıbı, cunku duzensiz kasılmalar basladı ondan sonra .. bu işe yaradıgını gosterır mı kı?
Her zamankinden farklı olduysa taşıyacaktır belki. Ben bazen sutyensizken elim kolum uçlarına değse hemen farkediyorum. Aslında oraya değdiğini hissetmememiz gerekir. Sen devam et bence. Çünkü kivi flan yazmışsın ben hergun bazen günde 2tane yerim ekşiyi çok sevdiğimden o direk etki etmez. Bide adaçayı maydonoz falan bunlardan denesen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…