2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Akisina birakin kizlar bebek dogacagi zamani kendi bilir kendi dogamiyorsa da vardir bir sebebi sıkıntı strese sokmayin bebeklerinizi doktorunuzun onerilerini dinleyin

Amaaan kim çıkıcak o kadar yolu diye eriniyodur :) eli çeneye attıysa.
Valla bişekilde gelecekler bakalım sizin vakitler azaldı çok yakınnlar :)

Kontrolden çıktık biz..
nst de sancımız çıkmadı, çatı muayenesi de korktuğun gibi olmadı azıcık canım acısada.. bu arada açılma başlamış parmak ucu kadar dedi. Ağrılar için bişi yapılamaz bu duruma artık doğurda kurtul diyoruz biz dedi :)) beline sıcak kompres uygulayabilirsin ılık duş bide parol önerdi. Haftaya cumaya kontrol var yine ama o zamana kalmaz dedi

Anam maşallah senin kız tembel değil bak :)
39 da geliyor inşallah prenses haa
Benim sancı 20 lerdeydi :):) dün. Ama alttan bakmadı bana. Gelişimü kilosu falan nasıl canım. Bu durumda senin bebek kanala girmişmi oluyor acaba.

Ayy çok heyecanlı demek bir haftaya doğurcaksınÇatı muayenesinde ne dedi. Normal dedimi? Benimde aşırı çatı ağrım var zor yürüyorum. Alıştım artık napim doğurayım diye gözünün içine bakıyorum:) sana sordumu normalmi istiyorsun sezeryanmı diye? Bana pazartesi sormuştu ben normal dedim. Oda tamam dedi:)

Kızlar ben doğuramadım Doktor geri gönderdi. Bebeğin suyu iyiymiş pazartesi tekrar gidicem.

Siz yuruyorsunuz masallah ben bu haftada bile az yurusem alisveris falan etsem kafasi asadaya baya baski edio idral kacirmisim gibi hiz sonra akintim tuhaf ya zor yurutuo sizde öle degilmi

Tembel değil galiba içeride de çok işleniyor zaten çıkıcam artık diye ortalık mı toparlıyor napıyor bi hareket bi hareket:)))) kilosunu söylemedi canım geçen hafta salı 2850 ydi. 3 3 buçuk arası doğacak muhtemelen. Evet tatlım o yüzden açılma başlamış yavaştan. Senin 3. Bebiş artık kuzum Doğum anında baksa yeter herhalde :)
Evet canım ya çok heyecanlı :)) normal Doğum için çok müsait dedi işte parmak ucu kadar da açılma var. Bi sıkıntımız olmazsa normal bi şekilde gelecek inşallah aramıza dedi. Bana hiç sormadı ama bebiş dönünce filan hadi gözümüz aydın kızımız pozisyonunu almış tarzında konuşmuştu. Hiç öyle seçenek konuşmadık yani:) ağrılara ben alışamadım canım çünkü ev içinde kıpırdayamıyorum tuvaletim gelmese keşke modundayım :/ az kalmış ama kavuşmaya bu da geçicek inşallah :)

Evet hep aynı durumdayız cnm ağrılar mahfediyor. Geceleride çok zorluyor beni
Ama bence biraz yürümeye çalış cnm zorla kendini doğumada çok faydası olur. Ben akşamları eşim gelince yürüyüşe çıkar beni diyorum çıkıp yürüyoruz adalarda birazcık:)Bacaklarımda açılıyo iyi geliyo:)

Kizlar doguramadikca ufunet basiyor ev ustume ustume geliyor daraldim iyice
Zor valla ilk dogumda 41 haftam bitmişti canım ikincide 39+5 bunda dayanamiyorum38 de gelsin istiyorumkızlar erken gelir derler ne olmuş bu tez bende doğru çıksa bide benimki geç dollenme olmadı adete 6 gün varken idrarda gprdum gebeliği onun için hep bi umut erken olur diyorumdaniyeti yok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…