2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Lafta bizimki kiz ama ne gelen var ne belirti hic bisey belirsizlik bitirdi beni doktorda hadi demiyor bekletiyor yarin gel dedi bakalim ama gunler artik hic gecmiyor

Ilk olacak insallah kiz heyecandan cok sıkıldım geriliyorum evde tekim hamileligimin basindan beri gunumde doluyor iyice bunaldim
Bende yanlizim cnm is yapamiom esimle yanliz kimse yarfim etmio agrim oluor kendim kendim neyaosyim kizimla ilgilencem odasini yaptik moral oluor

Bende yanlizim cnm is yapamiom esimle yanliz kimse yarfim etmio agrim oluor kendim kendim neyaosyim kizimla ilgilencem odasini yaptik moral oluor
Bizim herseyimiz hazir sukur kactane yelek sapka patik bile ordum sıkıntıdan ama artik hersey sıkıyor bir gelse artik saglikla

Gelsinler tabi ya aksam babasi gelene kadar oynasalim minigimle sarkilar ninniler solim ona kitaplar okiyim koklasalim annesinin kuzusuyla

Senle günümüz aynı senin ilk gebeliginmi canım ?

Canm tekrar geliyo peçeteye doktoruma sordm bebek hareketleri iyiyse bekle çoğalrsa gelrsn dedi.zaten ben hissedyorm az kaldı diyodm bu aralar.bebiş baya indi vajinamdan baskı var sürekli çıkcak gibi iğne batması tarzında.bide ağrılarm arttı falan.evet canm ilk senin ?

Kizlar ne olur bilgili biri bana birsey soylesin
Benim son adet tarihim 4 subat 6 martta adet olmam gerekiyodu adetim 4 gun gecikti bugun kan testi yaptırdım beta hcg 5.97 cikti doktor degerlerin cok düşük oldugunu testi tekrarlamamiz gerektigini dış gebelik olabilcegini söyledi geçen sene mol gebelik yasadim bir senedir korunuyordum lutfen soyleuin yukselme ihtimali varmi testi bu kadar erken yaptirdigima cok pismanim ogrendigimden beri icim icimi yiyor

Oyy mart bebişleri dökülüyor :)
Kavuşan arkadaşlarım hayırlı olsun, analı babalı büyütsünler inşallah :)
Biz bir haftalık olduk şükür, dün göbeğimiz düştü ilk banyomuzu yaptık :)
Haftasobu kv gidicek yalnız kalıcaz oğlum ve kızımla. Bu ara hem kalabalık hem stresli geçti.. Üstesinden gelebilirim inşallah. Allah hepimize kolaylıklar vesin..

Kızlar kontrolde doktorum rahim ağzında yumuşama var demişti pazartesi boyle olup yine de son zamanlara kalan arkadaşlar var mi yani doğum ne zamn olabilir sizce fikrî oln var mi arada adet ağrısı gibi ağrımda oluyo çatı ağrısını hic söylemim

Bende aldim herdeyi tm 50 56 cm ve 62 cm 68 74 cm de 10.ayda baslarim dolap yenilemeye hahha simdilik bitti ev melek koksun dene artik
Gelsinler tabi ya aksam babasi gelene kadar oynasalim minigimle sarkilar ninniler solim ona kitaplarokiyimkoklasalim annesinin kuzusuyla

Bunu bilmek imkansız canm tek care yarindan sonra bidaha kan testi yaptirman. Eger 2 kati artiyorsa enaz yolunda gidiyor demektir. 5 tam sınırda bir değer. Insaallah devami gelir saglikla

Doğumun hafiften başlamış canım inşallah devamı gelir saydığın sikayetlerin aynısı bendede var iki gündür baskı oluyo ve arada ittiriyo kendini cikcak gibi oluyo .İnş benimkide yaklasmistir. Benim 3 . Olcak inş canım

Selam mart anneleri..Rabbim sagsaglim kucaginza almayi nasip etsin ins.kolay dogumlar nasib etsin hepinize.dogum yapanlarda kuzularini anali babali buyutsun ins.neler aldiniz bebislerinize giysi olarak??fikir verebilirmisiniz bizlerede acaba

İnşallah canm ya sade kanama korktuyo hani sancı da yok.Seninki üçüncüymüş kolay olur inşallah ya.Banada sanki az daha beklese gibi geliyo da bilmiom hakkınzda hayrlısı inşallah

Bende doğum hikayemi paylaşayım fırsat bulmuşken :)
1 mart gecesi saat 3te belimin solundaki huzursuz ağrıyla uyandım. Kasılmalarda devam ediyordu ama bu kez karnımın altında da adete benzer taçıklıkncılar olup geçiyordu. Yalancı sancılar olduğuna o kadar alışmışımki yine öyledir diye düşündüm:) 7 8 dk.da bir gelen sancılar arasında iki saat daha uyumuş, kalktığımda halen devam ettiğini farkedince büyük bir heyecanla dk tutmaya başlamıştım. Aralıklar kısalmıyor sancılar şiddetlenmiyordu. 14.30da kontrole gittiğimde nst.deki düzenli sancılar üzerine doktorum açıklık muayenesi yaptı ve 2 cmlik açılma olduğunu doğumun başladığını ve kısa sürede olacağını söyledi. Haftalarca beklediğim o gün gelmişti, bebeğim yola çıkmıştı, o anki heyecanımı anlatamam :) Doktorumla konuşup eve geçtim, 3 saat arayla nst ve açıklık kontrolü için iki kere hastaneye gittim. Üçüncüde 4 cm açıklık ile yatışım yapıldı. Sancılar 98lerde ve 4 5 dk arayla geliyordu :)
Odama geçtiğimde önce yarım saat kadar nst.ye bağlı kaldım, sonrasında rica edip çıkarttırdım. Yürüyüş ve çömelme hareketleriyle bebek daha çok baskı yapıyordu, sancılar daha şiddetli geliyordu ama dayanılmaz değildi :) bir süre sonra ebeler gelip tekrar nst.ye bağladılar, sancı daha 40ı gösterdiğinde ben güçlü sancıları hisseder olmuştum :) açıklığa tekrar baktılar 7 cm.di. Biraz da kendi çabasıyla 8 cm.e ulaştırmayı başarmışlardı. Hemen suyu patlattılar. Ardından dr.a bilgi vermek için gidip dr.la geri döndüler. Ne olduğunu bile anlamadan doğuma başlıyoruz dediler:)) bu kadar kolay olacağına inanamamıştım, belkide ilkinde yaşadığım zorluklardan ötürüydü :)
Dr.sancı geldiğinde ıkınmamı söyledi, bir iki denemeden sonra tam olarak beceremediğim için ebelerden birine yardımcı olmasını söyledi. Epizyotomi ve ebenin uyguladığı baskınında yardımıyla bebişin başı çıkar çıkmaz minnak bedenide çıktı:)
Saat 6.40tı dünyalar benim olduğunda :)
Bebişimi giydirmek için götürdüler, benimde dikişlerim atıldı. 15 dk sonra herşey bitmiş bebeğimi ilk kez koklamıştım :)

Allahıma şükürler olsun dualarımdaki gibi bir doğum nasip oldu. Rabbim herkese hayırlı kolay ve sağlıklı doğumlar nasip eylesin :)

Kizlar ya bel ve adet agrisi gibi agrim var ama oyle dk saydircak tarzda degil devamli. Bide duzensiz kasilmalar. Bu sabah kontrol vardi acilma sanci yoktu. Bi 3 4 km yurudum bugun drdan sonra acaba ise yaramismidir. Acilma varsa pazartesi sezeryan yerine suniyle dogururum en azindan

Maşallah canım ne güzel bi doğum olmuş :) benimde hayalimde hep kendi sancimla dogurmak var inşallah banada nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…