2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
2900
Olan cabuk buyudu mu Can'ım ? Benim kızda minik olacak sanırım biraz abisi 3550
İdi ama bu ondan geride gidiyor haftalarına baktığım Zaman :)

2900 cokta minik degil bizde annem.der 2700 2400 oldunuz der benim.buda en son 1977 gr di 35 kene bakalim 2400 civari olur dediler 40 haftada dogarsa egerrr saglik olsum.ne.diyeyim.bizimkilerde minik kibar.olcak demekki

2900
Olan cabuk buyudu mu Can'ım ? Benim kızda minik olacak sanırım biraz abisi 3550
İdi ama bu ondan geride gidiyor haftalarına baktığım Zaman :)
benm kızda tam tersi şuan abilere bakarak , daha toplu olacak sanki.
Ama 2900 olan çok çabuk toplandı benim. Dışarıdan daha iyi besleniyorlar sanki. Son haftalarda zaten anne karnında günde 15 gr alıyorlarmış gelişim durmasa bile

Sagol canim icimi rahatlattin. Ilk bebek oldugu icin tecrubesizim de ondan. bakiyorum bu haftalarda 3200leri gecmis genelde. Hatta artik 3.5lardalar dogum haftasi geldi. Yeterki sorun olmasn da minik olmasinda problem yok bende minyon bir tipim zaten benden daha fazlasi beklenemezdi :)

Kizlar ya dua edin yalanci sancidir kasikta ara sira adet agrisi gibi agrim var akintimda var bebek ama kafasi orda omu baski edio bilmiomki tuhaf bi agri dua edin daha gunum var 37 diye görelim ins

Kaygı banada çöktü valla ne zaman , nasıl doğurucaz. Düşünceler basıyor...
25 mart benimde son gün :)
Yani benimde son 14 bakalım hayırlısı inşallah...
Hayırlısı canım bakalım ne zaman gelecek bizim Melekler.ben 12 Mart ta gelir diyordum rüyamda görmüştüm ama böyle giderse anca ay sonuna doğururum herhalde nasip

Kızlar acaba tahmin edecek olan varmı siz tecrübelisiniz Dogumunuz yaklaşmış Allah hepinize yardım etsin ben kızımda son zamanlarda cok hurma yemiştim gerçekten sadece 15dakika çok sancı çektim sonra dogum yaptım

Ooo seninkisi tamam lanmış masallah.bakalım kim daha önce doğuracak zaten bir kaç kişi kaldık şurada hayırlısı ile doğuralım inşallah
Bana fenalik geliyor artik gun gectikce dahada geriliyorum herkes daha doguramadin mi daha doguramadin mi diye arayip arayip soruyo en son birine kizdim dogurmuyom sanane keyif benim degil mi diye

Hayırlısı canım bakalım ne zaman gelecek bizim Melekler.ben 12 Mart ta gelir diyordum rüyamda görmüştüm ama böyle giderse anca ay sonuna doğururum herhalde nasip
12 nin tersi 21 olur belki
Hayırlısı bakalım canım yaa. Senin ki nasıl gidiyor? Bemim belirti falan kalmadı çatı ağrımda geçti
Hopp diyorum sanırım 40 ı biitiririm bu gidişle. Sadece kasılma var gün içnde oda 10 kez anca.
Sende durumlar nasıl.?

Bana fenalik geliyor artik gun gectikce dahada geriliyorum herkes daha doguramadin mi daha doguramadin mi diye arayip arayip soruyo en son birine kizdim dogurmuyom sanane keyif benim degil mi diye
Millete neyse sancımızı onlar çekecek sanki. Şimdiden bana bile yapıyorlae stres yapıyo insan ister istemez.
Bende artık gerginlkten cevap vermeye başladım senin gibi
Siz istiyosunuz diye günümden önce mi doğurayım Allah bilir ne zamana doğuracağımı ne saçma bi soru demekten kendimi alamıyorum artık...
Benden tavsiye , bi süre telefonları açma seni sıkacak insanlardan uzak dur...
sakin kalmaya çalışalım hep berabrr

Acmasam ayri acsam ayri sanki ben bebegimi biran once kucagima almak istemiyorum gibi dogirimde Allah in izniyle bi o zaman burunlarindan getircem zamani var herseyin doguncada butun il ilcede anons verdirtcem

Acmasam ayri acsam ayri sanki ben bebegimi biran once kucagima almak istemiyorum gibi dogirimde Allah in izniyle bi o zaman burunlarindan getircem zamani var herseyin doguncada butun il ilcede anons verdirtcem
Ahahaa inşallah canım inşallah...
Benimde aklımdaki hani bahçeli evlerde olurya Dikkat Köpek Var !!! Yazısı
Bende kapıya DiKkat lohusa var!!! Planlıyorum. Isırabilirz mazallah

Amin kuzum amin,bizim de 16.2 çıktı dususe geçti 13 oldu dün.rengi duzeluyo şükür ama surekli başında beslemeye çalışıyorum.rabbim korusun bebisler Allaha emanet.
Aynen sarılık gitsin diye doyurmakktan kılo da aldı doktor şaşırdı vermesi gerekirken almış diyor ben biraz uyuyunca kıyamıyorum ama uyanık olunca bol bol emıyo zaten..bize birde bıngıldago küçük erken kapanabilir dedi ona uzuldıüm hayır olsun ne deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…