- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.121
29002900 çokta minik değil aslında canım :)
Benimkilerin ikiside 3000 -2900 doğdu belkide ondan alışkınım ben. İkinci oğlumda iki hafta kadar geriden geldi doğuma kadar , ama maşallah 2900 olması dışında küvöz falan gerekli olmadı sarılık bile olmamıştık çok.şükür...
Hiç kafana takma bence , önemli olan sağlıklı olsunlar.
benm kızda tam tersi şuan abilere bakarak , daha toplu olacak sanki.2900
Olan cabuk buyudu mu Can'ım ? Benim kızda minik olacak sanırım biraz abisi 3550
İdi ama bu ondan geride gidiyor haftalarına baktığım Zaman :)
2900 çokta minik değil aslında canım :)
Benimkilerin ikiside 3000 -2900 doğdu belkide ondan alışkınım ben. İkinci oğlumda iki hafta kadar geriden geldi doğuma kadar , ama maşallah 2900 olması dışında küvöz falan gerekli olmadı sarılık bile olmamıştık çok.şükür...
Hiç kafana takma bence , önemli olan sağlıklı olsunlar.
Hayırlı olsun canım ultrason olcumu İle dogdugu kilo tuttu muSelam kizlar bende 8 mart kadinlar gununde kavustum bebegime cok sukur 2 kilo minik bir kizim oldu insallah kilo aldirabilirim... tek sorunum gogus ucu yaralarim
Hayırlısı canım bakalım ne zaman gelecek bizim Melekler.ben 12 Mart ta gelir diyordum rüyamda görmüştüm ama böyle giderse anca ay sonuna doğururum herhaldeKaygı banada çöktü valla ne zaman , nasıl doğurucaz. Düşünceler basıyor...
25 mart benimde son gün :)
Yani benimde son 14 bakalım hayırlısı inşallah...
Ooo seninkisi tamam lanmış masallah.bakalım kim daha önce doğuracak zaten bir kaç kişi kaldık şurada hayırlısı ile doğuralım inşallahBiz 40+1 olduk ses seda yok bekliyoz
Bana fenalik geliyor artik gun gectikce dahada geriliyorum herkes daha doguramadin mi daha doguramadin mi diye arayip arayip soruyo en son birine kizdim dogurmuyom sanane keyif benim degil mi diyeOoo seninkisi tamam lanmış masallah.bakalım kim daha önce doğuracak zaten bir kaç kişi kaldık şurada hayırlısı ile doğuralım inşallah
12 nin tersi 21 olur belkiHayırlısı canım bakalım ne zaman gelecek bizim Melekler.ben 12 Mart ta gelir diyordum rüyamda görmüştüm ama böyle giderse anca ay sonuna doğururum herhaldenasip
Millete neyse sancımızı onlar çekecek sanki. Şimdiden bana bile yapıyorlae stres yapıyo insan ister istemez.Bana fenalik geliyor artik gun gectikce dahada geriliyorum herkes daha doguramadin mi daha doguramadin mi diye arayip arayip soruyo en son birine kizdim dogurmuyom sanane keyif benim degil mi diye
Acmasam ayri acsam ayri sanki ben bebegimi biran once kucagima almak istemiyorum gibi dogirimde Allah in izniyle bi o zaman burunlarindan getircem zamani var herseyin doguncada butun il ilcede anons verdirtcemMillete neyse sancımızı onlar çekecek sanki. Şimdiden bana bile yapıyorlae stres yapıyo insan ister istemez.
Bende artık gerginlkten cevap vermeye başladım senin gibi
Siz istiyosunuz diye günümden önce mi doğurayım Allah bilir ne zamana doğuracağımı ne saçma bi soru demekten kendimi alamıyorum artık...
Benden tavsiye , bi süre telefonları açma seni sıkacak insanlardan uzak dur...
sakin kalmaya çalışalım hep berabrr
Ahahaa inşallah canım inşallah...Acmasam ayri acsam ayri sanki ben bebegimi biran once kucagima almak istemiyorum gibi dogirimde Allah in izniyle bi o zaman burunlarindan getircem zamani var herseyin doguncada butun il ilcede anons verdirtcem
Hayir ama hemen hemen tuttu diyebiliriz usgde 200 gram fazla cikmistiHayırlı olsun canım ultrason olcumu İle dogdugu kilo tuttu mu
Aynen sarılık gitsin diye doyurmakktan kılo da aldı doktor şaşırdı vermesi gerekirken almış diyor ben biraz uyuyunca kıyamıyorum ama uyanık olunca bol bol emıyo zaten..bize birde bıngıldago küçük erken kapanabilir dedi ona uzuldıüm hayır olsun ne deyimAmin kuzum amin,bizim de 16.2 çıktı dususe geçti 13 oldu dün.rengi duzeluyo şükür ama surekli başında beslemeye çalışıyorum.rabbim korusun bebisler Allaha emanet.
Bende suan agri cekiom kasikta asada adet agrisi gibii dayanilmicak degil ama dakika tuttukk duzenli degil korkum daha erke än iki hafta beklesindua edinArtik normal sezeryan hic umrumda degil bebegimi saglikli bir sekilde kucagima almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?