- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.141
Bunu doktor mu dedi ebe mi canım?Aynen sarılık gitsin diye doyurmakktan kılo da aldı doktor şaşırdı vermesi gerekirken almış diyor ben biraz uyuyunca kıyamıyorum ama uyanık olunca bol bol emıyo zaten..bize birde bıngıldago küçük erken kapanabilir dedi ona uzuldıüm hayır olsun ne deyim
Dualarimiz seninle canim endiselenme sen o gelecegi zamani bilir bendede oluyordu usumedigimi zannedip sirtim ayaklarim acikta kalinca da sık sık oluyordu ayagina incede olsa corap giy uyurken sirtinin acilmamasina dikkat etBende suan agri cekiom kasikta asada adet agrisi gibii dayanilmicak degil ama dakika tuttukk duzenli degil korkum daha erke än iki hafta beklesindua edin
Bende suan agri cekiom kasikta asada adet agrisi gibii dayanilmicak degil ama dakika tuttukk duzenli degil korkum daha erke än iki hafta beklesindua edin
Çocuk doktoru soyledi canım kafama takmamayı düşünüyorum ama bir yandan da aklımdan çıkmıyor Allah razı olsun mesajın çok iyi geldiBunu doktor mu dedi ebe mi canım?
Genelde ebeler söylüyor benim oğlumada öyle demişlerdi. Hatta devit damlayı kes demiişti. Doktora sordum onlar zırvalıyor boşver kullan damlanı devam et demişti.
Yaklaşık 1 tl kadar yumuşak kısmı vardı . Bir yaşında kapandı bizimki. Ama maşallah oğlum zehirr gibi çok zeki...
Çok düşünme o konuyu
Endişelenme canım benimkide 2950 gram doğdu maşallah problem olmadı. İlk günler ödem atınca 2850ye düştü sonra hemen toparlandı şükür. @Albeni7 nin dediği gibi dısarda daha cabuk toplanıyorlar anladıgım kadarıyla.Canm gule gule buyut bebegini saglikla insaallah.. bisey sorcam bebeginin minik olmasi disinda bir problem yasadiniz mi dogunca? Yani solunum sıkıntısı vs gibi.. benim bebegim de nasipse sali gunu dogacak. Son 3 haftadir 2.750den anca 2900e yukseldi kilo almiyor artikacaba dogunca problem yasamiyiz diye korkuyorum kilosundan dolayi. Gerci gelisimi onemli olan diyorlar ama yinede kilo düşük olunca insan tedirgin oluyor. Sana da bi sormak istedim.
Bizim hamilelikler doğumlar aynıydı, şimdide kızlar aynı :) bizimde bıngıldağımız küçük, sağlık ocağındaki hemşiremiz takip edicez dedi. İnşallah sorun olmaz. D vitamini verdi, 15.günlükken başlıcaz. Size verdiler mi? Bildiğim kadarıyla o da bıngıldağın kapanmasına katkı sağlıyor.Aynen sarılık gitsin diye doyurmakktan kılo da aldı doktor şaşırdı vermesi gerekirken almış diyor ben biraz uyuyunca kıyamıyorum ama uyanık olunca bol bol emıyo zaten..bize birde bıngıldago küçük erken kapanabilir dedi ona uzuldıüm hayır olsun ne deyim
Canim dogumun yakin hazirlikli ol cunku benimde oyle olmustuKızlar aşağıya doğru bir baskı ağrı hissediyorum. Bide popomatuvaletim var heralde diye girdim ishal gibiyim. Yapınca biraz rahatladım sonra yine baskı ve ağrı girdi. Korkmaya başladım doğum sancısı değildir heralde bu dimi?
Cnm sen minik tatlis kiz kac beden giyor 56cm cunku benimkide anca 2400 olur diorlarya sonra 3 aylikken 6 aylikken kac giyerlerEndişelenme canım benimkide 2950 gram doğdu maşallah problem olmadı. İlk günler ödem atınca 2850ye düştü sonra hemen toparlandı şükür. @Albeni7 nin dediği gibi dısarda daha cabuk toplanıyorlar anladıgım kadarıyla.
Bizim hamilelikler doğumlar aynıydı, şimdide kızlar aynı :) bizimde bıngıldağımız küçük, sağlık ocağındaki hemşiremiz takip edicez dedi. İnşallah sorun olmaz. D vitamini verdi, 15.günlükken başlıcaz. Size verdiler mi? Bildiğim kadarıyla o da bıngıldağın kapanmasına katkı sağlıyor.
Canım yarın gideceğim sağlık ocağına bakalım o ne diyecek ...bizde kontrol altındayız bende boyle vakalarda d3 kestıklerını duydum..canım Allah ıkısınıde korusun...Endişelenme canım benimkide 2950 gram doğdu maşallah problem olmadı. İlk günler ödem atınca 2850ye düştü sonra hemen toparlandı şükür. @Albeni7 nin dediği gibi dısarda daha cabuk toplanıyorlar anladıgım kadarıyla.
Bizim hamilelikler doğumlar aynıydı, şimdide kızlar aynı :) bizimde bıngıldağımız küçük, sağlık ocağındaki hemşiremiz takip edicez dedi. İnşallah sorun olmaz. D vitamini verdi, 15.günlükken başlıcaz. Size verdiler mi? Bildiğim kadarıyla o da bıngıldağın kapanmasına katkı sağlıyor.
Aii tuhhh bende 50 56 var 4 takim falan yazikk evet parayi cok almadim ama bu bile fasla 62 cm var oda 4 5 takim bilmiomki kislik yok 10.aydaaa daha onuda sonra ama 62cm gider diorlar 6 aya kadar bilmiom ama acami iste
İhtiyaca göre alırsın o zaman bu aldıklarını şimdilik yeterAii tuhhh bende 50 56 var 4 takim falan yazikk evet parayi cok almadim ama bu bile fasla 62 cm var oda 4 5 takim bilmiomki kislik yok 10.aydaaa daha onuda sonra ama 62cm gider diorlar 6 aya kadar bilmiom ama acami iste
Bence de çok 40 gün ama doktor öyle deyince bişey diyemedim. 14 gün bitti bile kaldı 26Benim de derim çok çok kalınlaşmış durumda.40 çok fazla değil mi ya bu arada
Allah yardımcımız olsun. Bitsin iğne görmek istemiyorumBence de çok 40 gün ama doktor öyle deyince bişey diyemedim. 14 gün bitti bile kaldı 26
Gece 3ten beri kasilmalarim oluyor. Bugune kadar neredeyse hicbyalanci sancim kasilmam vs.olmadi. o yuzden nasil bisey bilemiyorum. Adet sancisina da benziyor. 15 dk. 10dk. Da flan geliyor 10 15 sn sürüyor. Sali gunu spinal sezeryanla alacakti doktor. Ondan once mi gelecek yoksaaa
Iyice sıklaştı dayanilmicak gbi degil ama baya baya zorluyor. Galiba gidicem hastaneye korkmaya basladim.Aaa olabilir adet sancı gibiyse ve düzenliyse olablr diolar ya bnde bugn karnm patlıycak gibi hissediom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?