2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bunu doktor mu dedi ebe mi canım?
Genelde ebeler söylüyor benim oğlumada öyle demişlerdi. Hatta devit damlayı kes demiişti. Doktora sordum onlar zırvalıyor boşver kullan damlanı devam et demişti.
Yaklaşık 1 tl kadar yumuşak kısmı vardı . Bir yaşında kapandı bizimki. Ama maşallah oğlum zehirr gibi çok zeki...
Çok düşünme o konuyu

Bende suan agri cekiom kasikta asada adet agrisi gibii dayanilmicak degil ama dakika tuttukk duzenli degil korkum daha erke än iki hafta beklesindua edin
Dualarimiz seninle canim endiselenme sen o gelecegi zamani bilir bendede oluyordu usumedigimi zannedip sirtim ayaklarim acikta kalinca da sık sık oluyordu ayagina incede olsa corap giy uyurken sirtinin acilmamasina dikkat et

Evet suann iyiyim socak su torbasi koydum ayagimaaa iiyim sukur ya Allah var neresi hayirli öle olcak Rabbim bzyukk ins 37 38 durar ayetel kursi okuom ins sozde edin

Çocuk doktoru soyledi canım kafama takmamayı düşünüyorum ama bir yandan da aklımdan çıkmıyor Allah razı olsun mesajın çok iyi geldi

Endişelenme canım benimkide 2950 gram doğdu maşallah problem olmadı. İlk günler ödem atınca 2850ye düştü sonra hemen toparlandı şükür. @Albeni7 nin dediği gibi dısarda daha cabuk toplanıyorlar anladıgım kadarıyla.
Bizim hamilelikler doğumlar aynıydı, şimdide kızlar aynı :) bizimde bıngıldağımız küçük, sağlık ocağındaki hemşiremiz takip edicez dedi. İnşallah sorun olmaz. D vitamini verdi, 15.günlükken başlıcaz. Size verdiler mi? Bildiğim kadarıyla o da bıngıldağın kapanmasına katkı sağlıyor.

Canim dogumun yakin hazirlikli ol cunku benimde oyle olmustu

Cnm sen minik tatlis kiz kac beden giyor 56cm cunku benimkide anca 2400 olur diorlarya sonra 3 aylikken 6 aylikken kac giyerler

Canım yarın gideceğim sağlık ocağına bakalım o ne diyecek ...bizde kontrol altındayız bende boyle vakalarda d3 kestıklerını duydum..canım Allah ıkısınıde korusun...

F Fatmae20 canım çok küçükler aldıgın herşey büyük geliyor zaten ..bence kıyafet konusuna çok takılma 0 3 ben çok önermıyorum ben bir tane almıştım ama pişman oldum ikinci sefer gıydırdım çok küçük geldi üçüncüyü gıydıremıycem bir suru para yazık yanı insan üzülüyor...

Aii tuhhh bende 50 56 var 4 takim falan yazikk evet parayi cok almadim ama bu bile fasla 62 cm var oda 4 5 takim bilmiomki kislik yok 10.aydaaa daha onuda sonra ama 62cm gider diorlar 6 aya kadar bilmiom ama acami iste

Aaa olabilir adet sancı gibiyse ve düzenliyse olablr diolar ya bnde bugn karnm patlıycak gibi hissediom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…