2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Allah ya yardimdicumiz ilsun canim suni ile baslanacak bana olmadi zorlamafan sezeryana gidecez aciklik yok yatisim yapildi

Amin insallah canim ben de yattim birazdan suniyi baslatacaklar allah yardimcumiz olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım .haberlerini bekliyoruz sağlıkla al İNŞALLAH kucagina

Birlikte doguralim gelin el ele tutusun, yan yana catallarda bulusalim ahaha kafayi yedim Bende de sanci vardi az once ama simdi hafifledi, karnim baya sert hala
Gece benim de sancım oldu çok bi ara azaldı herhalde uyumuşum

Kızlar hamileliğin ilk zamanlarındaki gibi bir yorgunluk halsizlik çöktü bana. Gözlerim gidiyo resmen yatsam uyucam sürekli. Sizdede varmı bu durum normalmi ki
Millete doğum öncesi enerji gelir banada uyku
Bende aynıyım. Hani canlanacaktık :) vücut doğuma mı saklıyo acaba enerjisini.

A Albeni7 bluer kızlar aynı halsizlik bende de var. Tarihlerimz yakın zaten. Demek ki bu günlerde normal =)
Kız kardeşim bende bugün bebişin kıyafetlerini ütüleyeceğiz. Yattıkça yatası geliyor insanın. En iyisi bi doğrulup kendni işe vermek
Yürüyüş yapıyor musunuz kızlar. Ben izne ayrıldım iki hafta önce. günde 2-3km yürüyorum. İnşallah doğumlarmız kolay olur. Bi kaç gündür hurmaya da başladım. Şafak 10

papatya1994 sen de durumlar nasıl halsizlik vs.
Bendede halsizlik var canım .sürüne sürüne günlük 40 dakika 1 saat kadar yurumeye calisiyorum ve 5 hurma yiyorum sıcak banyo tık yok yinede her sanci oldugunda kalkıp erik dalı gevrektir oynayasim geliyor yarım saat sonra turp gibi oluyorum

Kızlar hamileliğin ilk zamanlarındaki gibi bir yorgunluk halsizlik çöktü bana. Gözlerim gidiyo resmen yatsam uyucam sürekli. Sizdede varmı bu durum normalmi ki
Millete doğum öncesi enerji gelir banada uyku

Bnde var ya özelliklee sabah ilk kalkınca sanki uykudan deil dövüşmekten kalkmş gibi her yerim ağrıyo

Çok yürüyemiyorum ben. Sadece çocuğu okula götürüp getirirken katettiğim yol. :)
Ama evin içinde 3 yaşındaki oğlum varken oturmak pek mümkün olmuyor , onun yerine geçer umarım :)
Hurmaya bende başladım , 5 tane yiyorum . Dişimi sızlatmasa arttırıcam sayısını ama idare ediyorum işte :)
Kolay gelsin size de , hayırla güle güle giyinsin inşallah mniğin...

Ütü işin çok geçe kalmış cnm hem halsizlik yorgunluk zor valla allah yardımcın olsun. Ben ütü valiz hazırlama işlerini annemle 32. haftada halletmiştik. Şimdi rahatım doğumu bekliyorum bitek:)

Samci gelince insan sevinir deme erken diye agliom ya 36+1 dexim daha ondanmi
Ya birsey sorcam siz bilirsiniz simdi samci geldi burda hollandada ebeye aramamiz lazim sonra beraner hastaneye gidioruz onlar bizi giyindirio sonra peki elden serum takioo acikliyi bakioo pekii sonra neler oluor yinede acilmayi kendin beklion deme onlar birsey yapmio bakior 10cm olmus önceden epedural mesela sonra dogum hazir degince ikinma zamani yani öle alet malet su bu yok deme yani

Aynen öyle. Normal şartlarda , herşey yolunda gidiyorsa hastanede ara ara açıklığa bakılır , sonrasında bebeğin kalp atışları ve sancılara bakılır nst ile .
Açıklık tamamsa , doğumhaneye haydi çatala hopp bebeği çıkar. sıralama öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…