2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Valla dinliyoruz. .nereden sanci gelecekti diye.. Martin ilk haftası son günümüz olmuş olsaydı bu kadar zor olmazdı sanki. . Martin 30 uda gelir mikii
Senin 4 bence 30 u beklemez gibi geliyor bana :)
Ama bu sona kalan Mart bebeleri Pek nazlı hiç de belli olmaz :))
Aynen yaaa ben de diyorum cuma günü açılma vardı hani geri mi kapandı :/ bu cumaya kadar gelivericekti doktorcum öyle demişti 2gün nişanda geldi ama sonra gelen giden yok. Bunlar olmasa hiç kafaya takmazdım bende herhalde
Dün Albeni ye dedim iştah kapanıklığı ne güzelmiş öyle diye geceden beri sanki mideme taş oturmuş gibi :/
Benimde ilk bebiş beklicem bende herhalde daha.. Arayanlar beni de çıldırtıyor zaten çocuğa yürümeyi mi öğretiyorsun içerde dedi bitanesi

Aynen bende size soracaktım , hem sağ hem sol bacağım ağrıyor benimde.
Niye oluyo acaba? Dış taraf benimkü.
Hep yan yattığımız için miki acaba,

Ben onları yok saydım bacım. Zaten sürekli tahtada yatırıyormuş gibiyim bacak dışları full ağrılı

Valla çok kötü ağrıyor bugün dış değil benimki böyle sanki kemiklerimi dovuyolar gibi çok zor yaaa doğurmak istiyorumbel ağrısı mide yanması nefes problemi karın ağrısı çok zor artık allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

3.cocuk ve kız diye erken gelir diye diye sartladim kendimi şimdi ondanboyle sabredemiyorum

Ya gel de sinirlenme işte sanki bizim elimizde olan bir şey :)) ben de diyorum konuşmayı öğrenip gelecek bnm oğlum diyip kapatıyorum konuyu :))

Hayırlı günler bayanlar. Görüşmeyeli ne alemdesiniz. Onbirgun oldu oğlumu kucağıma alalı. Henüz sütüm gelmedi yada geldiyse çok az tam farkına varamiyorum goguslerimin acisindan. Mecburen mama veriyorum zayıflamış dedi doktor emecek diye aç birakma dedi. Varmı arkadaşlar sut için yaptiklariniz. Komposto humana çayı rezene çayı su sut ılık duş hepsini denedim

Bulgur pilavı yanına kuru soğan bol yesillik marul .ve bol emzirme canım

Havuç ve kuru dut bi de kayısı suyu iç canım

Can'ım valla minyonlardan da 5 kg doğuyor kuzenim 158 boy 5 kg doğurdu teyzem yine 155 boy 5 kg doğurmuş oluyir yaniii bir yerden alıyor genleri cocuklar
Evet yaa yorulmadan gelmesi muhim bakalım bekliyoruz hasretle
Canım senden önce ben varım sanırım anan benden önce biri var mı ben de onu merak ediyorum :)) bende de ara ara kasılma oluyor ama geri geçiyor
Aa evet bir arkadas daha var simdi gordum 17 mart onun son tarihi S Sdyvrdr07 bakalım once kim
Doguracak rüyamda Nisanım gelmişti cok
Heyecanlıydım yaa :)
1. sensin o zaman beybisu, 2. dilfeza 3. ben var mı başkaaaa
Bakalım kimler sıraya uyacak benim ikinci güya dedim bu 39 da doğar ama yok anacim buda abisi gibi tum
Eti'nden SutumDen yararlanıp günlerini tamamlanmadan cikmiyor benim sipalar :) bari 40 i geçmese ama gececek sanirim

40ı da geçerler bu gidişle :)) eşim benden ümidi kesti 1 Nisan’da doğurursun bak gör diyor yok artık dedim ya :))

Kızlar kanlı bir şekilde nişanım geldi. Pıhtı gibi beyaz üzerinde kahverengi çizgi çizgi kan lekeleri var. Aynı arama motorundakiler gibi. Görünce çok heyecanlandım. Ne zamana sancılar başlar acaba
Benim kanlı nişan geldiğinde gecesine başlamıştı sancılarım. Ama sümüksü sarı peltemside on gün beklemiştüm ikinci oğlumda...
Hadi hayırlısı , doğuracaksın galiba bugün yuppiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…