- 12 Haziran 2017
- 557
- 803
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.581
Senin 4 bence 30 u beklemez gibi geliyor bana :)Valla dinliyoruz. .nereden sanci gelecekti diye.. Martin ilk haftası son günümüz olmuş olsaydı bu kadar zor olmazdı sanki. . Martin 30 uda gelir mikii
Aynen yaaa ben de diyorum cuma günü açılma vardı hani geri mi kapandı :/ bu cumaya kadar gelivericekti doktorcum öyle demişti 2gün nişanda geldi ama sonra gelen giden yok. Bunlar olmasa hiç kafaya takmazdım bende herhaldeSabah uyanınca bendede bel ağrısı oluyor sonra geçiyorbendede iki gün önce oldu çatı ağrısı sonra geçti sıkıldım valla 5 gün önce doğum baslamis sancın siklasirsa gel dendi ondan sonra tık yok onun için çok kafaya takar oldum başlayan doğum niye durur
Dün Albeni ye dedim iştah kapanıklığı ne güzelmiş öyle diye geceden beri sanki mideme taş oturmuş gibi :/Her gece doğum Sancısı çekiyorum baya baya 10 dk Düşüyor sonra bi bakıyorum yalancı,sabah kalkıyorum sanki hamile Değilimçatı ağrısı önceki haftalarda çok vardı şuan bi tek gece döndüğümde çok oluyor birde ben eskisi gibi acıkmıyorum bile..
Benimde ilk bebiş beklicem bende herhalde daha.. Arayanlar beni de çıldırtıyor zaten çocuğa yürümeyi mi öğretiyorsun içerde dedi bitanesiAramızda hangimizin ikinci ya da üçüncü bebeği belki sıralarımız şaşabilir :)) bnm ilk olduğu için beklicez bir hafta daha 41e kadar bekleriz dedi yani bir hafta daha ama inşallah bekletmez sıkıntı veriyor artık hele arayan soran hala doğurmadın mı sorusu daraltıyor
Bacak değilde belim de yangılı bi ağrı var benimdeDünden belli bacaklarim çok ağrıyor ya niye olabilirkivarmı benim gibi bacağı ağrıyan?
Aynen bende size soracaktım , hem sağ hem sol bacağım ağrıyor benimde.
Niye oluyo acaba? Dış taraf benimkü.
Hep yan yattığımız için miki acaba,
Valla çok kötü ağrıyor bugün dış değil benimki böyle sanki kemiklerimi dovuyolar gibiAynen bende size soracaktım , hem sağ hem sol bacağım ağrıyor benimde.
Niye oluyo acaba? Dış taraf benimkü.
Hep yan yattığımız için miki acaba,
Ya gel de sinirlenme işte sanki bizim elimizde olan bir şey :)) ben de diyorum konuşmayı öğrenip gelecek bnm oğlum diyip kapatıyorum konuyu :))Senin 4 bence 30 u beklemez gibi geliyor bana :)
Ama bu sona kalan Mart bebeleri Pek nazlı hiç de belli olmaz :))
Aynen yaaa ben de diyorum cuma günü açılma vardı hani geri mi kapandı :/ bu cumaya kadar gelivericekti doktorcum öyle demişti 2gün nişanda geldi ama sonra gelen giden yok. Bunlar olmasa hiç kafaya takmazdım bende herhalde
Dün Albeni ye dedim iştah kapanıklığı ne güzelmiş öyle diye geceden beri sanki mideme taş oturmuş gibi :/
Benimde ilk bebiş beklicem bende herhalde daha.. Arayanlar beni de çıldırtıyor zaten çocuğa yürümeyi mi öğretiyorsun içerde dedi bitanesi
Yine de az kalmış canım az daha sabır belli olmuyormuş baksana her Doğum her farklı farklı işte sağlıklı olsunlar da bize de sabretmek kalıyor o da zor işte biraz3.cocuk ve kız diye erken gelir diye diye sartladim kendimişimdi ondanboyle sabredemiyorum
Takvimin görünmüyor canım 40 haftalık mı senin deben de bekleyenler arasındayım
Bulgur pilavı yanına kuru soğan bol yesillik marul .ve bol emzirme canımHayırlı günler bayanlar. Görüşmeyeli ne alemdesiniz. Onbirgun oldu oğlumu kucağıma alalı. Henüz sütüm gelmedi yada geldiyse çok az tam farkına varamiyorum goguslerimin acisindan. Mecburen mama veriyorum zayıflamış dedi doktor emecek diye aç birakma dedi. Varmı arkadaşlar sut için yaptiklariniz. Komposto humana çayı rezene çayı su sut ılık duş hepsini denedim
Havuç ve kuru dut bi de kayısı suyu iç canımHayırlı günler bayanlar. Görüşmeyeli ne alemdesiniz. Onbirgun oldu oğlumu kucağıma alalı. Henüz sütüm gelmedi yada geldiyse çok az tam farkına varamiyorum goguslerimin acisindan. Mecburen mama veriyorum zayıflamış dedi doktor emecek diye aç birakma dedi. Varmı arkadaşlar sut için yaptiklariniz. Komposto humana çayı rezene çayı su sut ılık duş hepsini denedim
Can'ım valla minyonlardan da 5 kg doğuyor kuzenim 158 boy 5 kg doğurdu teyzem yine 155 boy 5 kg doğurmuş oluyir yaniii bir yerden alıyor genleri cocuklarKişiden kişiye bebekten bebege değişiyor kilo. . Bana durdukca kilo aliyomus gibi geliyo. Anne baba iriyse küçük bir bebek beklememek lazim. Minyon olan kadından da 4-4.5 kilo bebek olmaz.. Hayirlisiyla doğurabilmeyi nasip etsin Rabbim hepimize..
Evet yaa yorulmadan gelmesi muhim bakalım bekliyoruz hasretleYorulunca kasılma her türlü oluyo ya önemli olan yorulmadan gelmesi deilmi kaslmalarn
Valla hep ediyorm namazlarda dua canm herkese de hayrlısı.Mart anneleri dedik ama biz aslnda nisan annelernde olmalıymşz o zamn vakit bu kdr skmazdı oranında ilk doğuranları biz olurduk
Aa evet bir arkadas daha var simdi gordum 17 mart onun son tarihi S Sdyvrdr07 bakalım once kimCanım senden önce ben varım sanırım anan benden önce biri var mı ben de onu merak ediyorum :)) bende de ara ara kasılma oluyor ama geri geçiyor
Bakalım kimler sıraya uyacak benim ikinci güya dedim bu 39 da doğar ama yok anacim buda abisi gibi tum
40ı da geçerler bu gidişle :)) eşim benden ümidi kesti 1 Nisan’da doğurursun bak gör diyor yok artık dedim ya :))Can'ım valla minyonlardan da 5 kg doğuyor kuzenim 158 boy 5 kg doğurdu teyzem yine 155 boy 5 kg doğurmuş oluyir yaniii bir yerden alıyor genleri cocuklar
Evet yaa yorulmadan gelmesi muhim bakalım bekliyoruz hasretle
Aa evet bir arkadas daha var simdi gordum 17 mart onun son tarihi S Sdyvrdr07 bakalım once kim
Doguracak rüyamda Nisanım gelmişti cok
Heyecanlıydım yaa :)
Bakalım kimler sıraya uyacak benim ikinci güya dedim bu 39 da doğar ama yok anacim buda abisi gibi tum
Eti'nden SutumDen yararlanıp günlerini tamamlanmadan cikmiyor benim sipalar :) bari 40 i geçmese ama gececek sanirim
Aslın da bugündü bacımda. Baktım gelesi yok bebenin :) yarına erteledim bakalım . Bir fark olacakmı:)
Benim kanlı nişan geldiğinde gecesine başlamıştı sancılarım. Ama sümüksü sarı peltemside on gün beklemiştüm ikinci oğlumda...Kızlar kanlı bir şekilde nişanım geldi. Pıhtı gibi beyaz üzerinde kahverengi çizgi çizgi kan lekeleri var. Aynı arama motorundakiler gibi. Görünce çok heyecanlandım. Ne zamana sancılar başlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?