2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar az önce wc gittim.bas parmagimin tırnağı kadar bir leke gördüm.off cok korkuyorum ben ya.hic mi ayaga kalkmicam is yapamicam ben.inanin wc korka korka gidiyorum

Korkma canım aynı durum bende de oldu bi kaç gün önce düşük riski var dediler bebekte iyiydi dua et
Canım sen nasılsın?kanaman durdu mu?düşük icin sana hangi ilaclari verdi dr.az once cok az leke gördüm yine.korkuyorum valla.kac haftalık hamilesin bu arada.ben 5 hafta 6 günlügüm bugün.

Kızlar az önce wc gittim.bas parmagimin tırnağı kadar bir leke gördüm.off cok korkuyorum ben ya.hic mi ayaga kalkmicam is yapamicam ben.inanin wc korka korka gidiyorum
Gecmis olsun canim. Allah sifa versin seni ve bebegini korusun. Doktor hic ayaga kalkma dedisyse kalkma aadece lavaboya git. Is zaten yapma bosver ev kirlensin

Kızlar ya benim cildim çok kuru bu aralar alt dudağımın sağ ve sol tarafından çeneme doğru sanki yara çıkacak neden olur ki şimdi bu nasıl geçer ne kullanmalı

Benimde dudağımda ve ağzımın içinde yara çıktı canım.Ağzımın içindeki için birşey kullanamadım ama dudağımda ki için nemlendirici kullandım.Ama sonradan ufak bir yerde iltihap oldu daha dokunmadım geçmesini bekliyorum şuan

O kese boyutu degilki, kullanilan ultrason cihaziyla alakali bir rakam. Keseyi olcmemis doktor.

Benim 6+1de bebek olcumu de 2,14 mm cikmisti. Ben biraz kucuk diye endiselenmistim. Doktorun sana birsey dedi mi?

Slm kizlar.masallah baya kalabaliklasmisiz. Bi sorum var hepinize her gun adet sancisi yasiyorum 3 haftaa omce kanamam.olmustu hatirlarsiniz ozaman dan beri gecmed.agrilarim.hrrgun adet.olck gibiyim..benim.gibi.olan var mi?
Canim seni merak ettim ben de, kanamalarin vardi nasil oldun diye.
Benim de 2 gündür yogun adet sancisina benzer agrilarim var. Bugun tup bebek tedavimi yapan doktoru aradim hemen. Cok normal korkma dedi. Icimi rahatlatti.

Canım yatman gerekiyorsa yat. Söylemesi dile kolay yatana zor olur belki ama suyunu bile şişeye koy yanına al yat ama kanama ile ilgili şeyleri çok fazla okuma Canını sıkma pozitif ol kitap oku film izle yatmanın tadını çıkar

Allah razı olsun canım.elimden geleni yapıyorum.cok sık wc gidiyorum.sizde de var mı bu durum?

Amin canım.dr dinlen dikkat et kendine dedi.bir sekilde kalkıyorsun ayaga.Allahım korusun insallah
canım kendi evindeysen istedigin gibi yat dinlen tv seyret kitap oku muzik dinle anın tadını çıkar. Benim geçen hafta çarsamba kan geldi nasil korktum anlatamam solugu hastanede aldim igne vuruldum düşüm tehlikem vardı 2 gun sonra ucak dahil 5 vasita degistirip esimin memleketine geldik doğunun çok ucra bi köyü dillerini bile bilmiyorum hergun bir alay insan gelip gidiyor yatmak istedigim zaman surat yapiyor hepsi eşim dahil kimse anlayışlı değil.psikolojim bozuldu oğlum hasta bir yandan sadece kendilerini düşünuyorlar .senden kötü durumda olanları düşün tesselli ver kendine.şu an kendi evimde pijamalarimla yatagimda uzanmak için neler vermezdim bilsen.zaten ögretmenim bu tatili iple cektim ama burnumdan geldi.okul açılsın evime gideyim diye dua ediyorum (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…