2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar kabızlık sıkıntısı olan var mı ?
Yaklaşık on gündür devam ediyor.Oğlumda yaşamadım bu kadar.NOrmalde de çok yaşadığım bir durum değil epey zorladı bu defa

Selam kızlar, kaç gündür yazamıyorum sayfaların tamamına bakamadım. Bizim ağustos ayı gelen giden yönüyle baya kalabalık geçiyor o yüzden fırsat bulamıyorum.
Aramıza birsürü katılan olmuş, hepiniz hoşgeldiniz, Allah hepimize sağlıcakla kavuşmak nasip inşallah :)
Benim tiksinme, bulantı, şişşşkinliiiikk halen devam ediyor. Hepsi bi yana ama şişkinlik hakkaten mahvetti beni. Normal ölçüde yesemde fena karnım şişiyor, göbeğim sanki 10 kilo almış gibi...

Selamlar
Ben de katildim araniza. 2 gün once degerim 7014 cikti kan testinde. Doktorumu secip gidicem ama sizce erken mi daha? Kacinci ayda acaba fikri olan var mi? Aslında alelacele bir doktora gittim ama ustten ultrasonda gorunmedi alttan bakti kese oluşmuş dedi. Ama tahmini tarihe gore bebegim daha büyük görünüyor. Anlamadim ben bebisim 7 haftalikdan daha mi küçük yoksa

2017 temmuza kadar
Selamlar
Ben de katildim araniza. 2 gün once degerim 7014 cikti kan testinde. Doktorumu secip gidicem ama sizce erken mi daha? Kacinci ayda acaba fikri olan var mi?
Doktora bir an önce gitmende fayda var canım. Aklına yatan bir dr a git.baktın begenmedin değiştirirsin ikinci randevuda.ama git ki rahim içi mi dış gebelik mi bi öğren.

Haklısın canım teşekkür ederim. Kesesi göründü alttan ultrasonda. Dis gebelik olmaz herhalde değil mi? Doktor oyle birsey demedi.

Kızlar kabızlık sıkıntısı olan var mı ?
Yaklaşık on gündür devam ediyor.Oğlumda yaşamadım bu kadar.NOrmalde de çok yaşadığım bir durum değil epey zorladı bu defa
Bende hafif var canim ama o kadar değil. Kayisi yemeye çalış. Ve sik sik ama az az ye ogunlerini.

Canm hayirli olsun oncelikle. Sat nezamandi senin? Benim tahmini dogumu 18 mart gosteriyor sat 11 haziran. Merak etme kese gorunduyse dış gebelik ihtimali ortadan kalkmis cok şükür. Sira bebisi gormekte :) kesenin boyutunu soyledimi dr? Yada ultrason.kagidinda yaziyordur

Hope01'den haberin var mi peki? O nasil acaba. Biz tup bebekten geliyoruz, birbirimizi kaybetmeyelim :)
Benim sancilarim gidip gelen cinsten ve genelde aksamlari artiyor. Sanki birazdan adet olacakmisim gibi hissediyorum, bazen kivrandiriyor da. Ayaklarimi yuksege koyuyorum kalp hizasinda, doktorum demisti. Sonra geciyor agri, biraz dolaniyorum is guc yapiyorum hoop tekrar firtliyor :) yine yatak. kisir dongu .

Bilgi olsun diye yaziyorum. 4+5de siddetli kasik agrisi nedeniyle acile gitmistik. Dis gebelikten suphelenildigi icin, 2 gunde bir acilde ultrasona giriyordum.
4+5de hcg 384tu ve kese gorunmedi
5+0da hcg 783tu ve kese gorunmedi
5+2de hcg 1600 civariydi ve 3mm birsey var ama kese mi yoksa kan pihtisi mi emin degiliz dendi
5+4de hcg 3800 ve bu sefer kan pihtisi da dahil hicbirsey gorulmedi, tam 3 farkli ultrason cihaziyla bakildi
5+6 da hcg 6500 civariydi, 8mm birsey goruyoruz ama kese mi bilmiyoruz, ici bos dendi
6+1 de hcg 11200du, tup bebek tedavimi yapan doktoruma gittim, 11 mm kese ve 2.4 mm embriyo gorundu.
7+5 yani 31 temmuz pazartesi gunu doktorum tekrar cagirdi, bakalim beni ne bekliyor.

Canim kese olusmus mutlaka kalp atisini da gorursunuz birkac gune. Ama erken gidip kan ve idrar testlerini yaptirmanda fayda var.enfeksiyon ya da degerlerinde bir dusukluk varsa ilk 3 ay icinde tedbir alinmasi onemli.

Gunaydin tatli mi tatli anneler :) dudagi ucuk dolan korkak bir anne size sesleniyor :) ben daha 2,5 aylik evliyim yalnizliga alisamadim o yuzden korkagin teki oldum ciktim esimi arkamda farketsem bile korkudan 5 dakika kendime gelemiyorum .ucuklarimin sebebi de gece esim calisiyordu yalnizdim mutfakta sise dustu korktum sabah uyandin 3 tane ucuk Burada da daha hic tanidigim yok kendimi cok yalniz hissediyorum korkularimin sebebi hep bu yalnizlik bebegim gelse de artik yalniz olmasam de mi ? Neden yazdim bunlari bilmiyorum ama paylasmak istedim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…