2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimde bugün açık kahverengi olarak kanamalarım devam ediyor kızlar göğüs hassasiyetimin tamamı gitti arada midem havalanmasa tamamen korkucam ben devlet hastanesine gidiyorum acile giycem birsey yapmiycaklar pazartesi randevuyu bekleyin diyorum bu deli sorular hic bırakmayacak bizi galiba....

Bence acile kesinlikle gitmeyin derim bu durumları yaşamış biri olarak çünkü acilde sizi daha çok tedirgin ediyorlar yapmanız gereken progestan varsa elinizde ağızdan yada vajinal ki vajinal daha etkili kullanın ve bol bol su içerek sırt üstü ayaklarınızı yüksek tutarak yatın kahverengi leke korkulmaz diyorlar ama ben inanmıyorum düştüğün habercisi ben bebeğimi kaybetmiştim rabbim sizinkini korusun ama ben dinlenmedim yanlış yaptım acile gitmeyin ama kendi doktorunuza gidin geçmiş olsun

Allah hepimizin yardımcısı olsun.sag salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.simdi nasılsın peki?kanaman gecti mi canım?hangi ilaçları kullaniyorsun

Bende oyle düşünüyorum dinleniyorum...tesekkurederim canim

Kızlar simdi ben progestan kullanıyorum.bir kerede igne vuruldun kanamam durdu gibi.ama bugün az da olsa ped de leke gördüm.birde afedersiniz küçük tuvaletimi yaptiktan sonra böyle putur putur kucuk kum tanecikleri gibi kahverengi seyler görüyorum.acaba diyorum rahimdeki kanama durdukran sonra böyle mi geri dökülüyor

Arkadaslar aranizda omega 3 takviyesi kullanan var mı? Gerekli mi acaba ne dersiniz? Henüz kullanmadim bir danısmak istedim..

Allah hepimizin yardımcısı olsun.sag salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.simdi nasılsın peki?kanaman gecti mi canım?hangi ilaçları kullaniyorsun
Canim sadece 1 kere proluton igne vurundum ilac vermedi doktorum ama lekelenmem hala devam ediyor. ilk gebeligimde 1 aya yakin kahverengi lekelenme yasadim bunda kanama gorunce korktum kahverengi leke genelde yerlesme lekelenmesi oluyor.internet en kötü senaryoyu söylüyor kendini dinleme.tedbir bizden takdir Allahtan.12 haftayı atlatsaydık gerisi Allahın izniyle su gibi akıyor.cinsiyet alisveris dogum hazırligi hastane cantasi en güzel telaseler :))

Ayyy insallah canim ya.5 hafta 6 gunluguz bugün.kalp atışı duymadık henüz.siz kacinci haftada duydunyz kalp atisini

Ayyy insallah canim ya.5 hafta 6 gunluguz bugün.kalp atışı duymadık henüz.siz kacinci haftada duydunyz kalp atisini
canım ilk kontrole 6+3 gittim sadece kese görundu.(gunleri haftalari saymiyorum canim sen sorunca ultrason kagidindan baktim :) ).
doktorum 3 hafta sonra gel dedi niyetim daha da gec tatil dönüsü gitmekti 12.haftada falan.İlk kontrolden 5 gun sonra kanama oldu hemen ertesi gun tekrar gittim.Hic tahmin etmiyordum hem bebek gorundu hem kalp atisi duyuldu.Rabbim hepimizi korusun.sen de yaklasik 10 gun sonra duyarsin insaallah telas yapma :)

Doktorum ilk kontrolde vajinal baksak goruruz belki bebegi ama gerek yok dedi ben de ayni dusuncedeydim zaten.2. gebelik de daha tecrubeli daha relax oluyor insan.senin ilk gebelik galiba bu hissiyatlar cok normal

Benim 6+1de bebek olcumu de 2,14 mm cikmisti. Ben biraz kucuk diye endiselenmistim. Doktorun sana birsey dedi mi?
Ben ilk hamileliğimde 6+2 de gittim, bebek o zaman 3,6 mm'di. O kadar küçük farklar olur endişe etmeyin.

Kızlar ilişki durumları nasıl bize 3ayı doldurana kadar yasak off yasak oluncada nasıl cazip oluyor rüyalarıma giriyor resmen
Bizde aynen devam bir değişiklik yok

Kızlar benim karnım şiş sanki 4 aylık hamileyim. Yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum sığınamıyorum sizce ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?
Benimde bir ara karnım şişti ama şimdi azaldı hatta kilo bile vermişim (kusmamama rağmen) o bağırsaklardan oluyor sanırım zamanla geçiyor sonra rahim büyümeye başlıyor

Canim seni merak ettim ben de, kanamalarin vardi nasil oldun diye.
Benim de 2 gündür yogun adet sancisina benzer agrilarim var. Bugun tup bebek tedavimi yapan doktoru aradim hemen. Cok normal korkma dedi. Icimi rahatlatti.
Cnm kanamam 3 hafta once oldu ama icerde kanama alani var hala emiyor rahim yavas yavas ciddi bi kanamaymis zaten baya gelmisti sakir sakir. Ama bebegin beslendigi alanin tam tersinde oldugu icin sorun olmadi. Ama.su adet sancilari benim de cok canimi sıkıyor insallah gecer bi an evvel cunku psikolojim bozuluyor

Kızlar az önce wc gittim.bas parmagimin tırnağı kadar bir leke gördüm.off cok korkuyorum ben ya.hic mi ayaga kalkmicam is yapamicam ben.inanin wc korka korka gidiyorum
6. Hafta malesef kanamali hafta herkesin y. Haftada oluyor boyle. Ama korkma. Benim ki sakir sakirdi ped dayandiramadim Allaha sukur bisit olmadi. Yerlesme lekesi sizdeki icini fetah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…