- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #4.241
Allah hepimizin yardımcısı olsun.sag salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.simdi nasılsın peki?kanaman gecti mi canım?hangi ilaçları kullaniyorsuncanım kendi evindeysen istedigin gibi yat dinlen tv seyret kitap oku muzik dinle anın tadını çıkar. Benim geçen hafta çarsamba kan geldi nasil korktum anlatamam solugu hastanede aldim igne vuruldum düşüm tehlikem vardı 2 gun sonra ucak dahil 5 vasita degistirip esimin memleketine geldik doğunun çok ucra bi köyü dillerini bile bilmiyorum hergun bir alay insan gelip gidiyor yatmak istedigim zaman surat yapiyor hepsi eşim dahil kimse anlayışlı değil.psikolojim bozuldu oğlum hasta bir yandan sadece kendilerini düşünuyorlar .senden kötü durumda olanları düşün tesselli ver kendine.şu an kendi evimde pijamalarimla yatagimda uzanmak için neler vermezdim bilsen.zaten ögretmenim bu tatili iple cektim ama burnumdan geldi.okul açılsın evime gideyim diye dua ediyorum(((
Bende oyle düşünüyorum dinleniyorum...tesekkurederim canimBence acile kesinlikle gitmeyin derim bu durumları yaşamış biri olarak çünkü acilde sizi daha çok tedirgin ediyorlar yapmanız gereken progestan varsa elinizde ağızdan yada vajinal ki vajinal daha etkili kullanın ve bol bol su içerek sırt üstü ayaklarınızı yüksek tutarak yatın kahverengi leke korkulmaz diyorlar ama ben inanmıyorum düştüğün habercisi ben bebeğimi kaybetmiştim rabbim sizinkini korusun ama ben dinlenmedim yanlış yaptım acile gitmeyin ama kendi doktorunuza gidin geçmiş olsun
Ben hamile kalali hic olmadı o iş.zaten düşük tehlikem var.sanırım bize biraz uzak olucak o işlerKızlar ilişki durumları nasılbize 3ayı doldurana kadar yasak off yasak oluncada nasıl cazip oluyor rüyalarıma giriyor resmen
Amin canımYasadigin korkuyu cok iyi anliyorum. Senin icin dua edicem. Umarim bu sorun gecicidir de doguma yakin heyecanimizi paylasiriz buradan
Tam olarak 6hafta kac gunlukken bakildi canim? Bebek goruldumu? Benimde 6+1de 16x11 mm yaziyor. Ortalama 13.7mm doktor normal dedi.Benim kesem 1.11 cm 6 hafta için normalmi sizinkiler kac
Canim sadece 1 kere proluton igne vurundum ilac vermedi doktorum ama lekelenmem hala devam ediyor. ilk gebeligimde 1 aya yakin kahverengi lekelenme yasadim bunda kanama gorunce korktum kahverengi leke genelde yerlesme lekelenmesi oluyor.internet en kötü senaryoyu söylüyor kendini dinleme.tedbir bizden takdir Allahtan.12 haftayı atlatsaydık gerisi Allahın izniyle su gibi akıyor.cinsiyet alisveris dogum hazırligi hastane cantasi en güzel telaseler :))Allah hepimizin yardımcısı olsun.sag salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.simdi nasılsın peki?kanaman gecti mi canım?hangi ilaçları kullaniyorsun
Ayyy insallah canim ya.5 hafta 6 gunluguz bugün.kalp atışı duymadık henüz.siz kacinci haftada duydunyz kalp atisiniCanim sadece 1 kere proluton igne vurundum ilac vermedi doktorum ama lekelenmem hala devam ediyor. ilk gebeligimde 1 aya yakin kahverengi lekelenme yasadim bunda kanama gorunce korktum kahverengi leke genelde yerlesme lekelenmesi oluyor.internet en kötü senaryoyu söylüyor kendini dinleme.tedbir bizden takdir Allahtan.12 haftayı atlatsaydık gerisi Allahın izniyle su gibi akıyor.cinsiyet alisveris dogum hazırligi hastane cantasi en güzel telaseler :))
5 hafta 6 günlükken bakıldı bebek gözükmediTam olarak 6hafta kac gunlukken bakildi canim? Bebek goruldumu? Benimde 6+1de 16x11 mm yaziyor. Ortalama 13.7mm doktor normal dedi.
canım ilk kontrole 6+3 gittim sadece kese görundu.(gunleri haftalari saymiyorum canim sen sorunca ultrason kagidindan baktim :) ).Ayyy insallah canim ya.5 hafta 6 gunluguz bugün.kalp atışı duymadık henüz.siz kacinci haftada duydunyz kalp atisini
Bende de gorunmedi canim. Carsambayi bekliyorum 10gun sonra gel dedi. Hayirlisi insaalah goruruz bizde5 hafta 6 günlükken bakıldı bebek gözükmedi
Ben ilk hamileliğimde 6+2 de gittim, bebek o zaman 3,6 mm'di. O kadar küçük farklar olur endişe etmeyin.Benim 6+1de bebek olcumu de 2,14 mm cikmisti. Ben biraz kucuk diye endiselenmistim. Doktorun sana birsey dedi mi?
Bizde aynen devam bir değişiklik yokKızlar ilişki durumları nasılbize 3ayı doldurana kadar yasak off yasak oluncada nasıl cazip oluyor rüyalarıma giriyor resmen
Benimde bir ara karnım şişti ama şimdi azaldı hatta kilo bile vermişim (kusmamama rağmen) o bağırsaklardan oluyor sanırım zamanla geçiyor sonra rahim büyümeye başlıyorKızlar benim karnım şiş sanki 4 aylık hamileyim. Yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum sığınamıyorum sizce ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?
Cnm kanamam 3 hafta once oldu ama icerde kanama alani var hala emiyor rahim yavas yavas ciddi bi kanamaymis zaten baya gelmisti sakir sakir. Ama bebegin beslendigi alanin tam tersinde oldugu icin sorun olmadi. Ama.su adet sancilari benim de cok canimi sıkıyor insallah gecer bi an evvel cunku psikolojim bozuluyorCanim seni merak ettim ben de, kanamalarin vardi nasil oldun diye.
Benim de 2 gündür yogun adet sancisina benzer agrilarim var. Bugun tup bebek tedavimi yapan doktoru aradim hemen. Cok normal korkma dedi. Icimi rahatlatti.
6. Hafta malesef kanamali hafta herkesin y. Haftada oluyor boyle. Ama korkma. Benim ki sakir sakirdi ped dayandiramadim Allaha sukur bisit olmadi. Yerlesme lekesi sizdeki icini fetah tutKızlar az önce wc gittim.bas parmagimin tırnağı kadar bir leke gördüm.off cok korkuyorum ben ya.hic mi ayaga kalkmicam is yapamicam ben.inanin wc korka korka gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?