2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İyi akşamlar kızlar biz bugün acile gitmek zorunda kaldık çok az pembemsi leke geldi 1 kere oldu devamı gelmedi devamı olur diye endişelenip gittim çarşamba günü beta 2760 çıkmıştı bugün acilde yapıldı 11.268 çıkmış birden yükselmesi korkuttu beni ama ultrasonda kese göründü yolk saç da göründü ama henüz kalp atışı yokmuş sata göre 6+2 ama önemli olan ultrason ölçümleri biliyorum fakat Dr keseyi ölcmemiş sinir oldum... Bu arada lekeyi duyunca eliyle alttan muayene etmek istedi ben istemedim imza attırdı attım geldim var mı ilk haftalar bu şekilde muayene olan nedense korktum yaptırmadim

Eliyle mi hiç öyle şey de duymadım.. İyi yapmışsın bence de.. Çok geçmiş olsun. İnş tekrarlamaz..

1 dogum yapmis biri olarak eliyle muayene yi ilk defa duyuyorum gebeligim boyunca 1 kere alttan muayene etti doktorum onda da leke gelmisti kabizdim nereden geldigini anlayamadigim icin cihazla bakmistti bebekle ilgili degil demisti.baktirmamakla iyi yapmissiniz bence.

Minesuu nasılsın canım görüşemiyoruz pek. Sen estrofemi ne Zaman bırakmıştın ve bıraktıktan sonra herhangi bir ağrı kanama vs yaşadınmı
Cnm 2 hafta oluyor birakali benim. Kanamam olmasaydi birakali 3 hafta olmus olacakti..kanama.olunca.doktor 1 hafta daha kullandirdi. Birakinca kanama.olmadi cnm. Ama.adet.sancilarim.son gaz devam.hic gecmediler..sen de.durumlar.nasil cnm

Kizlar sicaklarda karpuz yiyim rahatliyim diye hic dusunmeyin felaket gaz yapiyor.resmen kivrandim ya ne oldu boyle diye dusunurken nette bakindim karpuz gaz yapmis ☹

Cnm oyle sacmalik.mi olur ya eliyle muayene etmekte nedir iyiki yaptirmadin. Hatta benim e hafta once kanamam.oldugunda fakultenin aciline gitmistim hafta sonuydu ordaki stajyer cocuklar beni.mahvetti sakir sakir kanamam oldugu ve heryere damladigi halde bana spekulumla bakti kanama varmi diye rahim agzini actilar okadar caresizdim ki konusamadim bile aklima geldikce sinirlerim yerinden oynuyor

Vajinal yolla alininca biraz kasik agrisi yapar demisti doktorum. Ben gunde 3 defa, 2ser kapsul kullaniyorum. 1er tane de Provames yerlestiriyorum. Artik gina geldi, zaten cok derine de yerlestiremiyorum bir turlu. Cok hassaslasti.

Bence doktor elle bakmak istediyse vardir bir bildigi. Benim de acilde doktor dis gebelikten suphelenmisti ve alttan elle bakmamiz gerekli demisti, kabul ettim tabiki de.
Senin degerin cok artmis, endiselendirmek istemem ama dis gebelik olabilir. Bence doktor o yuzden elle bakmak istemis olabilir, cunku dis gebelik ultrasonda gorulmuyor. Cok agrin, kanaman olursa acile git hemen.

Cnm kesesi yolk saci gorunmus.arkadasin..dis gebelik.degil.

Amin canım. Kanamam azaldı iyiye gidiyorum. Kanama yaşadığımda göğüslerim küçüldü hassasiyet gitti, ama iki gündür tekrar kendine geldi eski haline döndü.
Peki canım birsey sormak istiyorum.benim de kanamam durdu ama cok az da olsa kahverengi lekem vardı ped de.ayrica idrar yaparken kucuk küçük kum tane lerine benzer putur putur burseyler geliyor.o ne anlamadım.acaba rahim mi temizleniyor

Cnm 2 hafta oluyor birakali benim. Kanamam olmasaydi birakali 3 hafta olmus olacakti..kanama.olunca.doktor 1 hafta daha kullandirdi. Birakinca kanama.olmadi cnm. Ama.adet.sancilarim.son gaz devam.hic gecmediler..sen de.durumlar.nasil cnm
Bende salı günü tehlike yaşadım ama geçip geçmediğini bilmiyorum. Bu estrofem kafama takıldı. Merkez 10.hafta bitene kadar kullan dedi ama benim içime hiç sinmiyordu buradaki doktorum da 8 hafta bittiğinde gittim bırakmalısın dedi 3 gün 2 tane 3 gün 1 tane iç bırak dedi. 1e indirdiğim ilk günün akşamında afedersin vajinadan giren çok şiddetli sancılar oldu kanama yoktu ama neyse acile gittik kanama alanları oluşmuş proluton iğne verdi hep yatıyorum pazartesi kontrole gidicem merkezdeki hemşireye sordum biz 10.hafta bitene kadar kullanmanızı tavsiye ediyoruz diyor sanki ben onu soruyorum. Sancılar da geçmedi pek estrofemdenmi acaba diyorum

Gecmis olsun cnm ya. Insallah bi daha yasamayiz kanama alanlarida kapanir. Estrofemden degildir cnm ya rahim buyuyor demekki bizim rahmimizi tutan baglam saglam acilirken rahimdeki kilcal damaralr.catliyor hep. Bide okadar.hormin aldik rahmi sahlamlastirmak kalimlastirmak icin tas gibi oldu buyurkende boyle sorunlarla karsilasiyoruz iste..bol bol dua baska elimizden hic bisiy gelmiyor

Idrarindan mi geliyor kum gibi seyler..ozaman ni idrar tetkiki yaptirmalisin. Idrarindan kum dokuyorda olabilirsin

Idrarindan mi geliyor kum gibi seyler..ozaman ni idrar tetkiki yaptirmalisin. Idrarindan kum dokuyorda olabilirsin
Ya benim persembe günü kanamam oldu.dr progestan prolutan igne ve coraspin verdi.cok şükür kanamam durdu.ama dedigim gibi putur putur ufak ufak tanecikler geliyor.ama idrar. Yaparken hic agrim yanma sizlamam yok.rahimden mi geliyor diye merak ettim

İnşallah rahim genişlemesidir ben ilk gittiğimde idrar yolları enfeksiyonu sandım zaten vardı arttı heralde dedim ama o tamamen geçmiş kanama da olmadan gidince ve doktor düşük tehliken var deyince şok oldum inşallah bir daha yaşamayız canım sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah

Rahimden gelmez cnm oyle ya. Bilemedim..idrar tetkiki yaptir bakalim doktora sor.

iyi yapmışsın benim geçen hafta cumartesi günü 2 ped dolduracak kadar kırmızı kan geldi, saat 11 olunca direkt doktorum muayne etti ve alttan hiç bakmadı. ultrasondan baktı bebek etrafında kanama yok dedi progestan iğne yapıldı, progestan fitil verdi.
onlar kendilerine tecrübe olsun diye mi öyle yapıyorlar acaba? neyseki bişey olmamış. sırf bu asistanlar bakmasınlar diye eğitim araştırma ve tıp a gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…