2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
8. Haftamın içinde birden çok şiddetli kanamam oldu böyle bir sorun yaşayan var mı?
ben de geçen hafta yaşadım çok korktum 7+6 idim.
hala çok açık pembe gibi ara ara geliyor. progestan fitil kullanıyorum. düşük tehliken var demedi bana dr. sebebini de bilemedi gerçi

Kızlar devlet hastanesine giden var mı aranızda? Doğuma dr.larınız mı giriyor yoksa ebeler mi bilginiz var mı?

Minesuu canım çok görüşmeyeli. Ay sen hamile misin????? Sanırım öylesin çooookkk sevindim.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ben de geçen hafta yaşadım çok korktum 7+6 idim.
hala çok açık pembe gibi ara ara geliyor. progestan fitil kullanıyorum. düşük tehliken var demedi bana dr. sebebini de bilemedi gerçi
Aynı durum bende de var. Hala devam ediyor. Son adet tarihin 26 Mayıs mı seninde gebeliğimiz aynı gidiyor

Peki koyu kahve renkte lekelenme oldu mu gebeliğinde hiç

İlk adet gunum geldiğinde hafif hafif lekelenmem olmuştu ilk gebeliğimde. Hatta ben adet olcam ama bi turlu olmuyo diyip duruyodum. Meğer yerleşme kanamasıymış. Yanlış bilgilendirmeyeyim ama gebelikte önemli olan kırmızı kan görmemek. Lekelenme kahverengiyse yerleşme kanamasına sayılıyor.

Hiç bilmiyorum doktor da bilmiyor, herhangi bir sebepten olabilir dedi, ben uzun bir yolculuk yapmıştım ondan bir süre sonra böyle bir durum oldu. Tekrar dönmem gerek umarım birşey olmaz. Progestan verdi onu kullanıyorum yataktan kalkma hiç dedi.

Kızlar günaydın.nasılsınız?ben elimden gelinden geldigince dikkat ediyorum.yururken bile cok yavasim.kanamam durdu şükür.bugun sol tarafimda hafif agri var.midem yanıyor.birde belim cok ağrıyor benim.yatakta o kadar cok donuyorum ki anlatamam.cuma randevum var.insallah kalp atışlarını duyarız o gün

Aynı durum bende de var. Hala devam ediyor. Son adet tarihin 26 Mayıs mı seninde gebeliğimiz aynı gidiyor
benim sat 25 mayıs. dr. 4 martta doğumu beklemeye başla dedi. aynıyız. mide bulantın var mı? benim ara ara oluyo. gece istifra ettim boğazım çok acıyo. sanki bişey takılır gibi, yutkunurken.
Muhtemelen şubat annesi olursunuz benim de 25 mayıstı sat 4 yıl evvel :)
4 marttan sonra olur dedi dr.
Evet sebebini bilmiyorlar acaba yüksek bhcg den olabilir mi ?
bakılmadı bhcg ye. kanama yapsaydı bakardı bence. tiroide baktı oda normal çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…