2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
hamilelikte karides yasak değil mi? ben mi yanlış biliyorum. belli haftalardan sonra yasak kortizon sanırım 6 ve ya 7. hafta
Karides yasak değil yani arastirdigima göre bazı kaynaklar yasak diyor ama çoğu değil diyor çoğunluk değilden yana bende bu gün balık restoranina gittim ikram olarak karides getirdiler çok severim yedim biraz sonra belki yasaktır dedim internetten baktim yasak yazıyordu sonra eve gelince detaylı inceledim ordan başka tüm kaynaklar yasak değil protein açısından çok zengin yenilir yazıyordu yazık oldu benim cizlamaya yemedim kaldı öyle

Kızlar kan sulandırıcıyı neden kullanıyorsunuz?
Kanda pıhtılaşma problemi varsa 6.haftadan sonra bebekler beslenmiyor ölüyor o yüzden özellikle pıhtılaşma problemi olanlara iğne veriliyor ama devlet hastaneleri son çıkan yönetmeliğe göre tüm hamilelere coraspin veriyor artık riske etmemek için sanirim

Benimde böyle 2 kaybım var inşallah bu sefer iyi olacak bende iğne kullaniyorum

Bende koldan yapamıyorum eczacı kolun alt yumuşak kısmını tutup yapın diye göstermişti tek elle olmuyor eşimle ise gidiş saatlerimiz farklı denk geldiğimizde o kolumdan yapıyor bacak olmazmı ki

Merhaba benim oğlum da şubat 2014 doğumlu. Yoruyor gerçekten ve hiç yemek yemiyor. Zaten iştahım gitti benim de, çocuk da böyle olunca daha çok sıkıntı hissediyorum. Ben de güzel bi hamilelik hayal ediyorum inşallah umduğumuz gibi olur

Benim de oğlum var canım 2013 haziran doğumlu 4 yaşımız bitti artık.BÜyüdükçe daha da zorlaşıyor herşey.TÜrlü uğraşlar buluyoruz oyunlar etkinlikler ama bu aralar çok doyumsuz hissediyorum bende oğlumu.Devamlı bir sorun üretme durumu var sanki.Tahamüllü bir anneyim ama arada bir taştığım oluyor özellikle bu aralar biraz daha sık Hamile olduğumu bilmiyor kardeş durumundan tamamiyle habersiz.biliyor olsa ondan yapıyor dicem ama hiçbir şekilde bahsi olmadı yanında.Annenin karnı belirgin olana kadar duymasının doğru olmadığını okumuştum.YOksa olan her olumsuzluğu sıkıntıyı (anne ve babadan dolayı ses yükseltme vs gibi) kardeşine bağlarmış.O geliyor , gelecek onun yüzünden diye.
Sanırım daha etken olan dönemsel olarak içinde bulunduğumuz duygusal dalgalanmalar.Yada evlatlar hissediyor bilemiyorum ..
Allah hepimize kolaylık versin inşallah ikinci evlat olmadan annelik tam olmazmış sınanıyoruz bu andan itibaren.tüm arkadaşlara yarışmada başarılar diliyorum :) Allah sıhhat afiyet versin evlatlarımıza daha isteriz biz değil mi..

Bu arada hanımlar sanırım birçoğunuzun ikinci hafta üçüncü çocukları maşallah subhanallah.Yaşlarınız kaç?Sanırım bir çoğunuz da gençsiniz.Benim gibi 40 a merdiven dayayan yok mu :))
Ben 31 yaşındayım üçüncüye hamileyim. Kızımı 24 yaşında oğlumu da 26 yaşında doğurmuştum bu sefer ara oldu biraz :)

Ben çocuklara geçen hafta söyledim kardeşiniz olacak diye. Zaten çok istiyorlardı çok da sevindiler. Biri 7 biri 5,5 yaşında şimdi. Kızım devamlı karnımı seviyor şimdi ne kadar oldu diye soruyor. Yaz okuluna gidiyorlar, oğlum resim yapmaya meraklı hep aile resmî yapar artık devamlı benim kucağıma bebek çiziyor kundakta, ama istisnasız her resimde var :)

Aynen erkek bebek 120-140 arası, kız bebek 140-160 arası atıyormuş diyorlar. Tam hatırlamıyorum ama bende doğru çıkmıştı diye biliyorum. Bu sefer kalp atışını gördük ama dinlemedik.
benim tam tersi oldu ilki erkek dk da 170 fln atıyodu şimdi 120 attı acaba kızmı dedik

Ay ne tatlılar maşallah :)

günaydın güzel anne adayları.ay çok sıcak ben bunalıyorum ya.oldum olası sıcağı sevmem zaten hamilelikte iyice bastı bana.hamileliğimi, öğrendiğimden beri 2 kg vermişim.herkes sen zayıfladın falan dedi dün bi tartıldım 2 kilo inmiş.sıcak ve su içmemin çok faydası var sanırım.ben 32 yaşındayım 2.yolda geliyor inşallah.yıllarca iş hayatı o bu derken evlilik geç olunca çocuk işi de geç oluyor.çok şükür sağlıklı olsunlar da. rahmetli anneannem annemi 45 yaşında doğurmuş. o zaman ne doktor ne bişey. Bu zaman da ileri yaş hamilelikleri artık bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. saglıkla gelsin bebişlerimiz şurada ne kaldı marta

ben daha söylemedim ama abi olsan ne yaparsın gibi sorular soruyorum.anne bu ara bu soruyu bana çok soruyorsun diyor

günaydın hanımlar günlerdir girmedim sayfalar uzamış gitmiş muhabbetimiz hep böyle olsun inşallah bende pazartesi gittim doktora kalp atışını duyduk çok şükür tahlillerimi verdim normal dedi doktor 3 hafta sonra tekrar çağırdı.şuan 8 haftalık.halsizliği çok var kanım biraz düşük çıktı doktor ilaç kullan falan demedi ama bende var kan hapı kullansam birşey olmaz herhalde dimi?kansızlıkda yapıyor çok bende bu halsizliği

Bende koldan yapamıyorum eczacı kolun alt yumuşak kısmını tutup yapın diye göstermişti tek elle olmuyor eşimle ise gidiş saatlerimiz farklı denk geldiğimizde o kolumdan yapıyor bacak olmazmı ki
Kol ve bacaktan da olurmuş. Ama sanki cok ağrıtır gibi. Ağrı yapiyor mu canim sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…