- 7 Temmuz 2017
- 398
- 308
- 33
- 45
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #4.841
Karides yasak değil yani arastirdigima göre bazı kaynaklar yasak diyor ama çoğu değil diyor çoğunluk değilden yana bende bu gün balık restoranina gittim ikram olarak karides getirdiler çok severim yedim biraz sonra belki yasaktır dedim internetten baktim yasak yazıyordu sonra eve gelince detaylı inceledim ordan başka tüm kaynaklar yasak değil protein açısından çok zengin yenilir yazıyordu yazık oldu benim cizlamaya yemedim kaldı öylehamilelikte karides yasak değil mi? ben mi yanlış biliyorum. belli haftalardan sonra yasak kortizon sanırım 6 ve ya 7. hafta
Kanda pıhtılaşma problemi varsa 6.haftadan sonra bebekler beslenmiyor ölüyor o yüzden özellikle pıhtılaşma problemi olanlara iğne veriliyor ama devlet hastaneleri son çıkan yönetmeliğe göre tüm hamilelere coraspin veriyor artık riske etmemek için sanirimKızlar kan sulandırıcıyı neden kullanıyorsunuz?
Benim ilk bebeğim olacak inşallah ama yaş 37Bu arada hanımlar sanırım birçoğunuzun ikinci hafta üçüncü çocukları maşallah subhanallah.Yaşlarınız kaç?Sanırım bir çoğunuz da gençsiniz.Benim gibi 40 a merdiven dayayan yok mu :))
Benimde böyle 2 kaybım var inşallah bu sefer iyi olacak bende iğne kullaniyorumBenim 2 tane gbeeligim kalp durmasi nedeniyle sonlandirildi. Genetik testler yapildi ve trombofili paneli testi. Sonuc olarak kan pihtilasmasi cikti bende. Yani kan pihtilastigi icin bebege besin gitmiyor ve gelisemiyordu. Simdi kanimizi yaptigimiz igne ile sulandiriyoruz ki bebeklerimizin gelisimi devam etsin. Insallah ise yariyordur da tekrar ayni acilari yasamayiz
Bende koldan yapamıyorum eczacı kolun alt yumuşak kısmını tutup yapın diye göstermişti tek elle olmuyor eşimle ise gidiş saatlerimiz farklı denk geldiğimizde o kolumdan yapıyor bacak olmazmı kiPıhtılaşma testinde bir gen homozigot bir gen heterozigot çıktı.Elistacin karin sisince bebege degmesinden korkmuyoruz tabi olmaz öyle bir sey ama karin yumusakken daha az acıyor o zaman bebek büyüdüğü icin gergin olacak ve cok aciyacak diye endise ediyorum :/ yan taraflara mi yapsak ki
Merhaba, ben de Fransa'da yasiyorum. Sen neresindesin?kiz guya bende fransadayim cok supriz olduuuu. 3.cu ye hamileyim yaa inanmiyorummmyas 23 3.5 yil olacak evleneli ben 3.cuye hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin
hayırli geceler arkadaslar.2.bebegini bekleyen adaylar ilk cocugunuz sizi vok yoruyor mu ? benim oglum 3.5 yasina yaklasti hep ağlak bir cocuktu bu siralar tavan yapti resmen.uyanik oldugu her dakika araliksiz aglama krizlerine giriyor.eşimin köyündeyiz hic cocukla ilgilenen yardim edenim yok cok fazla sinirleniyorum sabredemiyorum.sonra hamile oldugum aklima geliyor oysa cok mutlu huzurlu bi gebelik gecirmeyi hayal ediyordum.böyle nasil devam edecek bilmiyorum simdiden pisman oldum acaba erken mi okula baslasa oyle mi olsaydi kafamda deli sorularcook mutsuzum
Benimde böyle 2 kaybım var inşallah bu sefer iyi olacak bende iğne kullaniyorum
hayırli geceler arkadaslar.2.bebegini bekleyen adaylar ilk cocugunuz sizi vok yoruyor mu ? benim oglum 3.5 yasina yaklasti hep ağlak bir cocuktu bu siralar tavan yapti resmen.uyanik oldugu her dakika araliksiz aglama krizlerine giriyor.eşimin köyündeyiz hic cocukla ilgilenen yardim edenim yok cok fazla sinirleniyorum sabredemiyorum.sonra hamile oldugum aklima geliyor oysa cok mutlu huzurlu bi gebelik gecirmeyi hayal ediyordum.böyle nasil devam edecek bilmiyorum simdiden pisman oldum acaba erken mi okula baslasa oyle mi olsaydi kafamda deli sorularcook mutsuzum
İnşallah canım haberleşelim muhakkak umarım duyarız..Ben 5+3 de görememiştim .
Cumaya bizde gideceğiz duyarız umarım....
Ben 31 yaşındayım üçüncüye hamileyim. Kızımı 24 yaşında oğlumu da 26 yaşında doğurmuştum bu sefer ara oldu biraz :)Bu arada hanımlar sanırım birçoğunuzun ikinci hafta üçüncü çocukları maşallah subhanallah.Yaşlarınız kaç?Sanırım bir çoğunuz da gençsiniz.Benim gibi 40 a merdiven dayayan yok mu :))
bende tam emin değilim bu konuda benim ilki dk da 170 fln atıyodu erkek oldu bu düşük olunca acaba kızmı dedimTam tersi diyorlar kiz olunca daha yüksek atıyormuş erkek daha az atıyormuş...
benim tam tersi oldu ilki erkek dk da 170 fln atıyodu şimdi 120 attı acaba kızmı dedikAynen erkek bebek 120-140 arası, kız bebek 140-160 arası atıyormuş diyorlar. Tam hatırlamıyorum ama bende doğru çıkmıştı diye biliyorum. Bu sefer kalp atışını gördük ama dinlemedik.
Ay ne tatlılar maşallah :)Ben çocuklara geçen hafta söyledim kardeşiniz olacak diye. Zaten çok istiyorlardı çok da sevindiler. Biri 7 biri 5,5 yaşında şimdi. Kızım devamlı karnımı seviyor şimdi ne kadar oldu diye soruyor. Yaz okuluna gidiyorlar, oğlum resim yapmaya meraklı hep aile resmî yapar artık devamlı benim kucağıma bebek çiziyor kundakta, ama istisnasız her resimde var :)
Bizim ikinci 26 yaşındayımBu arada hanımlar sanırım birçoğunuzun ikinci hafta üçüncü çocukları maşallah subhanallah.Yaşlarınız kaç?Sanırım bir çoğunuz da gençsiniz.Benim gibi 40 a merdiven dayayan yok mu :))
ben daha söylemedim ama abi olsan ne yaparsın gibi sorular soruyorum.anne bu ara bu soruyu bana çok soruyorsun diyorBen çocuklara geçen hafta söyledim kardeşiniz olacak diye. Zaten çok istiyorlardı çok da sevindiler. Biri 7 biri 5,5 yaşında şimdi. Kızım devamlı karnımı seviyor şimdi ne kadar oldu diye soruyor. Yaz okuluna gidiyorlar, oğlum resim yapmaya meraklı hep aile resmî yapar artık devamlı benim kucağıma bebek çiziyor kundakta, ama istisnasız her resimde var :)
Kol ve bacaktan da olurmuş. Ama sanki cok ağrıtır gibi. Ağrı yapiyor mu canim sende?Bende koldan yapamıyorum eczacı kolun alt yumuşak kısmını tutup yapın diye göstermişti tek elle olmuyor eşimle ise gidiş saatlerimiz farklı denk geldiğimizde o kolumdan yapıyor bacak olmazmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?