2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Maşallah minigine.böyle duydukça cok mutlu oluyorum.insallah bende bu cuma bu sevinci tadarım.tam kac hagta kac gunluk oldunuz.biz cuma 6 hafta 6 gunluk olucaz
Günaydın canım benim 7+0 da duydum çok fazla dinletmedi zararı olmasın bebisimize diye 5+3de de keseyi görmüştük 1cm dedi ölçümüne de gayet sağlıklı görünüyor dedi şükürler olsun ki darısı sana inşallah güzel haberlerle gelirsin sende

Ben ferritin dusuklugunden dolayi demir hapi kullaniyorum bi zarari yokmus ama tabi sizin degerler de onemli keske doktora sorsaydınız

arkadaşlar benim dün kahverengi akıntı geldi, doktora gittim hap şeklinde progestan verdi, 2 hafta kullan dedi, 2 doz kullandım acayip uyuşmuş durumdayım, hareketlerim yavaşladı, geç algılıyorum, çok yavaşladı hareketlerim, konuşmam, progestan kullanıp bu etkileri yaşayan var mı, prospektüste buna benzer şeyler yazıyor ama bende mi bu etki sadece merak ettim

canım geçmiş olsun, progestanı hap olarak almayı önermiyorlar senin yaşadıkların çok sık yaşanan yan etkiler.. afedersin mal gibi oluyor insan.. benim gittiğim doktorlar progestanı fitil olarak alttan almanın daha faydalı olduğunu söylediler hep. ben de fitil olarak günde 3 defa kullanıyorum hiçbir yan etki yaşamıyorum. Lütfen doktorunu ara ve sen de öyle yap. Yoksa git gide yan etkilerin sıkıntı verecektir sana.

Sağol canım acaba çok gelmediği için ya da kırmızı olmadığı için mi hap verdi, senin kırmızı mıydı, kahverengi miydi, çok gelmiş miydi bir de

bende tam emin değilim bu konuda benim ilki dk da 170 fln atıyodu erkek oldu bu düşük olunca acaba kızmı dedim
Sonraki haftalar degil de ilk attıgindaki yani ilk duydugundaki atış belirleyiciymis hızlı ve yüksek atarsa kiz 140 altında atarsa erkek diyorlar tabiki bunlar bel8rleyici etken değiller sad3ce oyalaniyoruz öğrenene kadar

Sağol canım acaba çok gelmediği için ya da kırmızı olmadığı için mi hap verdi, senin kırmızı mıydı, kahverengi miydi, çok gelmiş miydi bir de
canım bu defa kanamam yok önlem olsun diye doktor veriyor benim ki tüp bebek olduğu için.. ama daha önce normal yolla hamile kaldığımda 10. haftamda kahverengi lekelenmem olduğunda da günde 3 tane fitil şeklinde kullandırmıştı doktorum, çok şükür düşük olmamıştı..

İlgilendiğin için sağol canım

ay-nen oy-le valla iy-i olacak insallah ilerisi . ama zor olacak iste Allaht(an kocis var

Bende 2hafta önce duydum kalp atışını ve internetten edindiğim 140tan azsa erkek 140tan çoksa kızdır bilgiyle hemen sordum kaç atıyo diye. Benim yavrum hiç ipucu vermedi tam 140 atıyo kalbi

valla Rabbim y-ardim et(sin 2.sini zor idare ediy-orum insallah hay-irli 1 sekilde buyutmek nasip et(sin hepimize

canım bence bizdeki mide ekşimesi kan ilacı içtim bugun kendiliğimden valla sormadım doktora falan gözlerim önü aydınladı ekşime yanma devam ediyor ama halsizliğim nispeten geçti
mide ekşimesidir belki çünkü acıkınca çok bulanıyo, canım bişey yemek te istemiyo. hangi kan ilacını içtin faydası oluyorsa ben de alayım.
bir de doğum yapacağımız tarih aynı görünüyor dr. bana 4 marttan sonra beklemeye başla dedi. sana ne dedi dr. bu konuda?

Benim tekrarlayan düşüklerim var bu 7. Gebeliğim.Kısmet olursa sağlıkla kucağıma alayım inşallah
İnşallah canım sağsalim kavuşursun bebeğine

Benim ilk çocuğun olacak inşallah.Yaşım 38 39'da anne olacağım eskiden 39 yaş öyle büyük gelirdi ki halbuki gönül hep 20 lerde:)))
Benim eşimin teyzesi 44yaşında yaptı ilk doğumunu önceden düşükleri olmuştu. Maşallah şimdi nurtopu gibi sağlıklı bir bebişi var. Allah sizede göstersin inşallah

Bana vermediler

Bu arada hanımlar sanırım birçoğunuzun ikinci hafta üçüncü çocukları maşallah subhanallah.Yaşlarınız kaç?Sanırım bir çoğunuz da gençsiniz.Benim gibi 40 a merdiven dayayan yok mu :))
:)) sen de gençsin canım 40 geç bir yaş değil. Ben 22 yaşımdayım ilk bebeğim olacak inşallah..

canım ben oğlumu 32 haftalık doğum yaptım, bunda durabildiği yere kadar şubat 15 den sonra bekliycem artık,sezeryan olduğum için 38 .haftada alacaklar erken olmazsa yine tabii.kan ilacım feramat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…