- 10 Mayıs 2017
- 151
- 163
- 23
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #4.861
Günaydın canım benim 7+0 da duydum çok fazla dinletmedi zararı olmasın bebisimize diye 5+3de de keseyi görmüştük 1cm dedi ölçümüne de gayet sağlıklı görünüyor dedi şükürler olsun ki darısı sana inşallah güzel haberlerle gelirsin sendeMaşallah minigine.böyle duydukça cok mutlu oluyorum.insallah bende bu cuma bu sevinci tadarım.tam kac hagta kac gunluk oldunuz.biz cuma 6 hafta 6 gunluk olucaz
Insallah canim. Kalp atisi duydun mu. Ben yarin gidicem heyecan ve korku var bendeBenimde böyle 2 kaybım var inşallah bu sefer iyi olacak bende iğne kullaniyorum
Ben ferritin dusuklugunden dolayi demir hapi kullaniyorum bi zarari yokmus ama tabi sizin degerler de onemli keske doktora sorsaydınızgünaydın hanımlar günlerdir girmedim sayfalar uzamış gitmiş muhabbetimiz hep böyle olsun inşallah bende pazartesi gittim doktora kalp atışını duyduk çok şükür tahlillerimi verdim normal dedi doktor 3 hafta sonra tekrar çağırdı.şuan 8 haftalık.halsizliği çok var kanım biraz düşük çıktı doktor ilaç kullan falan demedi ama bende var kan hapı kullansam birşey olmaz herhalde dimi?kansızlıkda yapıyor çok bende bu halsizliği
Karides yasak değil yani arastirdigima göre bazı kaynaklar yasak diyor ama çoğu değil diyor çoğunluk değilden yana bende bu gün balık restoranina gittim ikram olarak karides getirdiler çok severim yedim biraz sonra belki yasaktır dedim internetten baktim yasak yazıyordu sonra eve gelince detaylı inceledim ordan başka tüm kaynaklar yasak değil protein açısından çok zengin yenilir yazıyordu yazık oldu benim cizlamaya yemedim kaldı öyle
canım geçmiş olsun, progestanı hap olarak almayı önermiyorlar senin yaşadıkların çok sık yaşanan yan etkiler.. afedersin mal gibi oluyor insan.. benim gittiğim doktorlar progestanı fitil olarak alttan almanın daha faydalı olduğunu söylediler hep. ben de fitil olarak günde 3 defa kullanıyorum hiçbir yan etki yaşamıyorum. Lütfen doktorunu ara ve sen de öyle yap. Yoksa git gide yan etkilerin sıkıntı verecektir sana.arkadaşlar benim dün kahverengi akıntı geldi, doktora gittim hap şeklinde progestan verdi, 2 hafta kullan dedi, 2 doz kullandım acayip uyuşmuş durumdayım, hareketlerim yavaşladı, geç algılıyorum, çok yavaşladı hareketlerim, konuşmam, progestan kullanıp bu etkileri yaşayan var mı, prospektüste buna benzer şeyler yazıyor ama bende mi bu etki sadece merak ettim
ben de iki gündür bunu yapıyorum çok güzel oluyorKizlar iki gundur semizotu salatasi yapiyorum. Limonda iyi geliyor mideye. Tavsiye ederim.icine bol salatalik biraz domates nar eksisi zeytinyag oh oh. Yarasin hepinize vitamin olsun mineral olsun sifa olsun
Sağol canım acaba çok gelmediği için ya da kırmızı olmadığı için mi hap verdi, senin kırmızı mıydı, kahverengi miydi, çok gelmiş miydi bir decanım geçmiş olsun, progestanı hap olarak almayı önermiyorlar senin yaşadıkların çok sık yaşanan yan etkiler.. afedersin mal gibi oluyor insan.. benim gittiğim doktorlar progestanı fitil olarak alttan almanın daha faydalı olduğunu söylediler hep. ben de fitil olarak günde 3 defa kullanıyorum hiçbir yan etki yaşamıyorum. Lütfen doktorunu ara ve sen de öyle yap. Yoksa git gide yan etkilerin sıkıntı verecektir sana.
Sonraki haftalar degil de ilk attıgindaki yani ilk duydugundaki atış belirleyiciymis hızlı ve yüksek atarsa kiz 140 altında atarsa erkek diyorlar tabiki bunlar bel8rleyici etken değiller sad3ce oyalaniyoruz öğrenene kadarbende tam emin değilim bu konuda benim ilki dk da 170 fln atıyodu erkek oldu bu düşük olunca acaba kızmı dedim
canım bu defa kanamam yok önlem olsun diye doktor veriyor benim ki tüp bebek olduğu için.. ama daha önce normal yolla hamile kaldığımda 10. haftamda kahverengi lekelenmem olduğunda da günde 3 tane fitil şeklinde kullandırmıştı doktorum, çok şükür düşük olmamıştı..Sağol canım acaba çok gelmediği için ya da kırmızı olmadığı için mi hap verdi, senin kırmızı mıydı, kahverengi miydi, çok gelmiş miydi bir de
İlgilendiğin için sağol canımcanım bu defa kanamam yok önlem olsun diye doktor veriyor benim ki tüp bebek olduğu için.. ama daha önce normal yolla hamile kaldığımda 10. haftamda kahverengi lekelenmem olduğunda da günde 3 tane fitil şeklinde kullandırmıştı doktorum, çok şükür düşük olmamıştı..
ay-nen oy-le valla iy-i olacak insallah ilerisi . ama zor olacak iste Allaht(an kocis varArkadaşımda aynı senin gibiydi ve üçüde sezeryandi üzülme Allah kolayligini veriyor şimdi en küçük kızı 2 buçuk yaşında...toptan büyütür minnoş anne olursun ....tek bi seferde bi anda çıkar işte.. .
Bende 2hafta önce duydum kalp atışını ve internetten edindiğim 140tan azsa erkek 140tan çoksa kızdır bilgiyle hemen sordum kaç atıyo diye. Benim yavrum hiç ipucu vermedi tam 140 atıyo kalbiSonraki haftalar degil de ilk attıgindaki yani ilk duydugundaki atış belirleyiciymis hızlı ve yüksek atarsa kiz 140 altında atarsa erkek diyorlar tabiki bunlar bel8rleyici etken değiller sad3ce oyalaniyoruz öğrenene kadar
Allah iyiligini versin kiz kismet boy-ley-mis ne y-igidi kiz 3.cu supriz oldu valla insallah isin icinden cikabiliriz27 yasindayim.suan kendimi vay be analar ne yigitler doguruyo diyorum.::)
Masallah sana. Saglikla sihhatle huzurla buyutmek nasip olsun.genc anne olacaksin ne guzel.
valla Rabbim y-ardim et(sin 2.sini zor idare ediy-orum insallah hay-irli 1 sekilde buyutmek nasip et(sin hepimize25yasindayim hatta 25bucukve ben bu yasta 2.te hamileyimm kızım 2yasinda ve benim gözümde korkmuyorum değil sana maşallah vallahi ne güzel ilerde çocuklarına arkadaş gibi olursunuz anneleri olduğuna inanmazlar çok güzel bsey
marsilya canim sen?Merhaba, ben de Fransa'da yasiyorum. Sen neresindesin?
mide ekşimesidir belki çünkü acıkınca çok bulanıyo, canım bişey yemek te istemiyo. hangi kan ilacını içtin faydası oluyorsa ben de alayım.canım bence bizdeki mide ekşimesi kan ilacı içtim bugun kendiliğimden valla sormadım doktora falan gözlerim önü aydınladı ekşime yanma devam ediyor ama halsizliğim nispeten geçti
İnşallah canım sağsalim kavuşursun bebeğineBenim tekrarlayan düşüklerim var bu 7. Gebeliğim.Kısmet olursa sağlıkla kucağıma alayım inşallah
Benim eşimin teyzesi 44yaşında yaptı ilk doğumunu önceden düşükleri olmuştu. Maşallah şimdi nurtopu gibi sağlıklı bir bebişi var. Allah sizede göstersin inşallahBenim ilk çocuğun olacak inşallah.Yaşım 38 39'da anne olacağım eskiden 39 yaş öyle büyük gelirdi ki halbuki gönül hep 20 lerde:)))
Bana vermedilerKanda pıhtılaşma problemi varsa 6.haftadan sonra bebekler beslenmiyor ölüyor o yüzden özellikle pıhtılaşma problemi olanlara iğne veriliyor ama devlet hastaneleri son çıkan yönetmeliğe göre tüm hamilelere coraspin veriyor artık riske etmemek için sanirim
:)) sen de gençsin canım 40 geç bir yaş değil. Ben 22 yaşımdayım ilk bebeğim olacak inşallah..Bu arada hanımlar sanırım birçoğunuzun ikinci hafta üçüncü çocukları maşallah subhanallah.Yaşlarınız kaç?Sanırım bir çoğunuz da gençsiniz.Benim gibi 40 a merdiven dayayan yok mu :))
mide ekşimesidir belki çünkü acıkınca çok bulanıyo, canım bişey yemek te istemiyo. hangi kan ilacını içtin faydası oluyorsa ben de alayım.
bir de doğum yapacağımız tarih aynı görünüyor dr. bana 4 marttan sonra beklemeye başla dedi. sana ne dedi dr. bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?