- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #4.881
Bende 31 yaşındayım 2. bebiş ilki 2 yaşında bende çok genç sayılmamBu arada hanımlar sanırım birçoğunuzun ikinci hafta üçüncü çocukları maşallah subhanallah.Yaşlarınız kaç?Sanırım bir çoğunuz da gençsiniz.Benim gibi 40 a merdiven dayayan yok mu :))
ilki attığını yazdım bende ilki ilk dinlediğimzde 170 fln erkek oldu bunu aynı haftada dinledik 120 flndı o yüzden emin olamadım bende.aynen öğrenene kadar hurafeler tezler ne varsa artık deniyoruzSonraki haftalar degil de ilk attıgindaki yani ilk duydugundaki atış belirleyiciymis hızlı ve yüksek atarsa kiz 140 altında atarsa erkek diyorlar tabiki bunlar bel8rleyici etken değiller sad3ce oyalaniyoruz öğrenene kadar
baya erken olmuş. ama bu sefer erken doğum olmayabilir her seferinde aynı olacak diye bir şart yok değil mi?canım ben oğlumu 32 haftalık doğum yaptım, bunda durabildiği yere kadar şubat 15 den sonra bekliycem artık,sezeryan olduğum için 38 .haftada alacaklar erken olmazsa yine tabii.kan ilacım feramat
benim ilk bebiş bu tezi çürütüyo ama ilk kalp atışı 170 falandı erkek olduBende 2hafta önce duydum kalp atışını ve internetten edindiğim 140tan azsa erkek 140tan çoksa kızdır bilgiyle hemen sordum kaç atıyo diye. Benim yavrum hiç ipucu vermedi tam 140 atıyo kalbi
Çok zorlanıyorum bazen özellikle geceleri oluyoB
BEnde birkaç gün oldu kıvrandırdı , anlayamadım ama neden olduğunu da . İki gündür kesildi canım. Geçer inş.
Saol CNm. Benımde 2. Gebeliğim ama ilkınde hiç böyle olmamıştı .bunda olunca anlam veremedımEvet canım.çok normal.benim kızıma hamileleigimde de olmuştu bun da da var.daha bugün yine sordum doktora normal dedi.
Benim 155 atıyodu bıdığımın kalbi :) 10 gün önce.. kız mı acaba :))Bende 2hafta önce duydum kalp atışını ve internetten edindiğim 140tan azsa erkek 140tan çoksa kızdır bilgiyle hemen sordum kaç atıyo diye. Benim yavrum hiç ipucu vermedi tam 140 atıyo kalbi
Merhabalar.benımde 2. Gebeliğim.benimde bi kızım var .2014 Nisan doğumlu.benımde kızımdada bı ağlama durumu var.tabı bızimkimin istedıgı olmadığı zaman sureklı ağlama durumu var.normalde mızmız degıl yanı.konussanız anlatsanız bak oğlum kardesınde üzülüyor sen ağlayınca deseniz .anlayacak yastalar cunku.şimdiden Allah yardımcınız olsun.hayırli geceler arkadaslar.2.bebegini bekleyen adaylar ilk cocugunuz sizi vok yoruyor mu ? benim oglum 3.5 yasina yaklasti hep ağlak bir cocuktu bu siralar tavan yapti resmen.uyanik oldugu her dakika araliksiz aglama krizlerine giriyor.eşimin köyündeyiz hic cocukla ilgilenen yardim edenim yok cok fazla sinirleniyorum sabredemiyorum.sonra hamile oldugum aklima geliyor oysa cok mutlu huzurlu bi gebelik gecirmeyi hayal ediyordum.böyle nasil devam edecek bilmiyorum simdiden pisman oldum acaba erken mi okula baslasa oyle mi olsaydi kafamda deli sorularcook mutsuzum
Gözün aydın canim cok sevindim tamamına erdirsin rabbim.mKizlar hatirlayan varsa bende on gundur boş gebelik suphesiyle dönüp duruyordum. Cok sukur bende bugun bebegimi gorebildim ve kalp atislarini duydum. Artik kendime hamile muamelesi yapabilirim :) ilk kez ogrenmis gibi mutluyum suanda. Kacgundur kendimi hep kotusune alistirdim ama mutlu ciktim oradan cok sukur. En samimi duygularimla bu bekleyisteki annelere dua ediyorum. Insaallah isteyen herkes bu mutlulugu yasasin hayirlisiyla en kisa zamanda
çok sevindim cnmm gözün aydınnnKizlar hatirlayan varsa bende on gundur boş gebelik suphesiyle dönüp duruyordum. Cok sukur bende bugun bebegimi gorebildim ve kalp atislarini duydum. Artik kendime hamile muamelesi yapabilirim :) ilk kez ogrenmis gibi mutluyum suanda. Kacgundur kendimi hep kotusune alistirdim ama mutlu ciktim oradan cok sukur. En samimi duygularimla bu bekleyisteki annelere dua ediyorum. Insaallah isteyen herkes bu mutlulugu yasasin hayirlisiyla en kisa zamanda
Duyarsan haber et canım Benımde suan 6+2 deyız.daha doktora gıtmedım.7. Hafta sonuna doğru gıtmeyı düşünüyorum.duyamazsam dıye korkuyorum.onun için bıraz gec gıtmeyı düşünüyorumİnşallah canım haberleşelim muhakkak umarım duyarız..
Gözün aydın canim cok sevindim tamamına erdirsin rabbim.m
çok sevindim cnmm gözün aydınnn
kızlar bişey sorcam.ilki sezeryan olup 2. normal doğum düşünen var mı?? benim doktorum sen istiyosan deneriz ben yaptırıyorum sezeryan sonrası normal doğum dedi.çok sevindim ama acaba riskli mi diyede düşünüyorum kafam karışık
Bende 26 yaşındayım 2. Gebeliğim.kızımı 23 yasında kucağıma aldım.2014 deBizim ikinci 26 yaşındayım
Benim o konuda deneyimin yok, iki defa normal Doğum yaptım ama Avrupa'da bu olay çok yaygın. Her doğumu ayrı değerlendiriyorlar, ilki sezeryan olsan bile ikincide bir sorun yoksa normal oluyor.kızlar bişey sorcam.ilki sezeryan olup 2. normal doğum düşünen var mı?? benim doktorum sen istiyosan deneriz ben yaptırıyorum sezeryan sonrası normal doğum dedi.çok sevindim ama acaba riskli mi diyede düşünüyorum kafam karışık
kızlar bişey sorcam.ilki sezeryan olup 2. normal doğum düşünen var mı?? benim doktorum sen istiyosan deneriz ben yaptırıyorum sezeryan sonrası normal doğum dedi.çok sevindim ama acaba riskli mi diyede düşünüyorum kafam karışık
benim hakkım var çok ara verdiğim için ama doktorum o riske girmeyelim dedi,bende kendiliğinden olsun diye bekliyim :)))
Canım sürekli konusuyorum zaten tablet telefon bilgisayardan uzak büyüdu surekli sıkılıyor surekli farkli oyuncak istiyor.Her gördügunu aldik simdi almayinca çıldırıyorbiz hata ettik galiba cok simardi.Insaallah kardeşi dogunca sahiplenir sakinleşirMerhabalar.benımde 2. Gebeliğim.benimde bi kızım var .2014 Nisan doğumlu.benımde kızımdada bı ağlama durumu var.tabı bızimkimin istedıgı olmadığı zaman sureklı ağlama durumu var.normalde mızmız degıl yanı.konussanız anlatsanız bak oğlum kardesınde üzülüyor sen ağlayınca deseniz .anlayacak yastalar cunku.şimdiden Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?