2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ilki attığını yazdım bende ilki ilk dinlediğimzde 170 fln erkek oldu bunu aynı haftada dinledik 120 flndı o yüzden emin olamadım bende.aynen öğrenene kadar hurafeler tezler ne varsa artık deniyoruz

canım ben oğlumu 32 haftalık doğum yaptım, bunda durabildiği yere kadar şubat 15 den sonra bekliycem artık,sezeryan olduğum için 38 .haftada alacaklar erken olmazsa yine tabii.kan ilacım feramat
baya erken olmuş. ama bu sefer erken doğum olmayabilir her seferinde aynı olacak diye bir şart yok değil mi?

Bende 2hafta önce duydum kalp atışını ve internetten edindiğim 140tan azsa erkek 140tan çoksa kızdır bilgiyle hemen sordum kaç atıyo diye. Benim yavrum hiç ipucu vermedi tam 140 atıyo kalbi
Benim 155 atıyodu bıdığımın kalbi :) 10 gün önce.. kız mı acaba :))

Gece rüyamda o kadar çok bilezik ve altın gördüm ki ilk defa anlamı kız bebekmiş :) hadi hayırlısı..

Kizlar hatirlayan varsa bende on gundur boş gebelik suphesiyle dönüp duruyordum. Cok sukur bende bugun bebegimi gorebildim ve kalp atislarini duydum. Artik kendime hamile muamelesi yapabilirim :) ilk kez ogrenmis gibi mutluyum suanda. Kacgundur kendimi hep kotusune alistirdim ama mutlu ciktim oradan cok sukur. En samimi duygularimla bu bekleyisteki annelere dua ediyorum. Insaallah isteyen herkes bu mutlulugu yasasin hayirlisiyla en kisa zamanda

Merhabalar.benımde 2. Gebeliğim.benimde bi kızım var .2014 Nisan doğumlu.benımde kızımdada bı ağlama durumu var.tabı bızimkimin istedıgı olmadığı zaman sureklı ağlama durumu var.normalde mızmız degıl yanı.konussanız anlatsanız bak oğlum kardesınde üzülüyor sen ağlayınca deseniz .anlayacak yastalar cunku.şimdiden Allah yardımcınız olsun.

Gözün aydın canim cok sevindim tamamına erdirsin rabbim.m

kızlar bişey sorcam.ilki sezeryan olup 2. normal doğum düşünen var mı?? benim doktorum sen istiyosan deneriz ben yaptırıyorum sezeryan sonrası normal doğum dedi.çok sevindim ama acaba riskli mi diyede düşünüyorum kafam karışık

çok sevindim cnmm gözün aydınnn

arkadaşlar Ankara da olanlar Doktor hastane tavsiyesi olan varmı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı dusunuyorum gebelık takıbı ve doğum için liv hospıtal,koru, medikal park ve akrapol e 4300 fiyat veriolar ama içinde 4 lü tarama veepidural sezeryan yok .. normal sezeryan ve normal doğum var .tüm tahlıller testler... doğumdan dan sonra 2 gün yatış doğum sonrası 8 muayene ve ilk aşılar vs..fikri olan yada yaptırmış olanlar varmı

benim hakkım var çok ara verdiğim için ama doktorum o riske girmeyelim dedi,bende kendiliğinden olsun diye bekliyim :)))

Benim o konuda deneyimin yok, iki defa normal Doğum yaptım ama Avrupa'da bu olay çok yaygın. Her doğumu ayrı değerlendiriyorlar, ilki sezeryan olsan bile ikincide bir sorun yoksa normal oluyor.

benim hakkım var çok ara verdiğim için ama doktorum o riske girmeyelim dedi,bende kendiliğinden olsun diye bekliyim :)))

benim ilk gebeliğim ama face de sezeryan sonrası vajinal doğum yani
Ssvd(Türkiye'nin ilk ve gerçek)Grubu

diye bir grup var belki üyesinizdir. bende normal doğum hakkında bilgim olsun diye üye oldum. siz de takip edebilirsiniz.

Canım sürekli konusuyorum zaten tablet telefon bilgisayardan uzak büyüdu surekli sıkılıyor surekli farkli oyuncak istiyor.Her gördügunu aldik simdi almayinca çıldırıyorbiz hata ettik galiba cok simardi.Insaallah kardeşi dogunca sahiplenir sakinleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…