2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
günaydın kızlar, kasıklarında karnında yoğun ağrılar yaşayan var mı ben gibi. birde bugün hafif sersemlik var başım dönüyor yada uyuşuyor gibi ..
Bem varim sag tarafimda agri hissediyorum sanki uzun yol yurursunde agri girerya o sekilde.20 aylik oglum var o kucagima geliyo ev isi falan zorluyomuyum diyorum ama anlamadim neden oldugunu.

Kizlar merhaba. Herkes iyidir umarim. Arkadaslar bu halsizlik mide bulantisi evde durdukcada ve havalarda sicak oluyor ondan sanki.cunku haftasonlari eger disari cikmadiysam halsizlikten kalkamiyorm. Haftaici erken kalkip ise geldigim icin daha dincim.he sorarsaniz iste superwoman misin.gaz sancisi falan gelio.o an hicte enerjik deilim:) disarida kisa kisa yuruyusler yapin isterseniz hava serinlediginde. Sandvic yapin evde.sut yada kendi yaptgnz meyve suyuyla.bahceye yada parka inin.hem istahiniz acilir.hemde yesil insani mutlu eder.tabi istanbuldaysaniz bu biraz ironi:)

Cinsiyet icin, icinizden ne geciyor? Ben ilk ultrasonda gordugumde, erkek mi kiz mi diye hic dusunmedigim halde icimden birdenbire erkek gecti. Cok sasirdim bu hissime, doktora da soyledim gulumsedi, olabilir dedi. Erkek bebek veya kiz bebek diye ayirim yapmiyorum ama o an icimden sanki erkekmis gibi gecti cok ilgincti.

Canim piknik istedi.ne guzel bi ara biz esim ve arkadaslarimla dogaya gidiyorduk.hem kahvaltiliklarimizla gidioduk.hemde selale falan yuruyorduk. Okdr guzeldiki.kış gununde yaparken.simdi yaz gununde aktivitesiz kalmak hos olmadi. Spor salonuna inmek istemiyorum.kosu bandi yuruyorda ben yurumuyorm sanki gibi hissettiyor.bide oraya inince eliptik bisiklet fln hepsine kendimi kaptirasim gelio.
Offf keske piknik yapsak birmucizeolsun

Benim 2 belirtim var: surekli uyuma istegi ve ev isi yaptigimda 10-15 dk sonra bel ve kasik agrisi. Ozellikle 1-2 bulasik falan yikiyorsam.
Her aksam parkta yemek yiyoruz esimle, cok sansliyimki oturdugumuz yere 2 dk mesafede kocaman golu olan buyuk bir park var. Her aksam once yuruyus sonra yemek. Inanilmaz stres ve endisemi aliyor.

Benimde cinsiyet ayrimim yok.ama hislerim hep erkek dio.

Bende icimden gecene gore oylama yaptim :) benim bi oglum bi kizim var simdi yine oglum olsun sonra birde kizim olsun istiyorum :) yani icimden erkek geciyor birde erkek bebek kiza gore cabuk gelisir diyolar ultrasonda gordugum kadariyla oyle hissediyorum tabi hayirlisi olsun hepimiz icin :)

Ben ev isini cumartesiden cumartesiye yapiyorm. Haftaici midem iyiyse.esimin yardimiyla yemek yiyip toparliyoruz. Onun disinda isyerinde masabasi clsiyorm.ama yeri gelince kosturmam grkio. Allaha sukur iyiyim.
Bizimde yasadigimiz ev bahce icinde. Parki havuzu herseyi var.bizde daha bnm aksamlari halsizligimden inmedik ama.kucuk termosumuz var.cay yapar sandvic yapar yada cekirdek alir inerdik.su sesi insani cok rhtlatiyor.birde iliktan bir ruzgar.aksamleyin rht uyuyorsunuz.

Benimde başta içime ikiz, bir kız bir erkek doğuyordu. İki kese olduğu doğruymuş ama biri gelişmedi şu an içime kız doğuyor.

Su gibi akıntım olmuyor, ara ara kanama devam ediyor, rengi kırmızı başlıyor sonraki günler kahverengiye dönüyor, en son dün doktora gittiğimde herşeyin normal olduğunu üç ay dolana kadar progestana devam etmemi söyledi. İnşallah sağlıkla olur bebeklerimiz.

Merhaba canım aynı durum bende de var şu an 8. Haftadayim 5. Haftadan beri devam ediyor ben de iğne ve progestan kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim iki hafta sonra tekrar randevum var. Progestani fitil olarak kullanıyorum doktorum o şekilde daha etkili oldugunu söyledi.

Doğum Günümüz Kutlu Olsuuun, benim de bugün doğum günüüüüm

Merhaba arkadaşlar bi süredir yazamadım. Bugün kontrolüm vardı sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü bugün çok heyecanlandım bebeğim kontrol sırasında hareket etti başı kolları ayakları her şeyi görünüyordu minyatür bir bebek :) gelişimi de ileriymis maşallah kuzuma:) 8+2 yiz boyu 1,87cm. Allah herkese nasip etsin.

Ben de en baştan beri erkek diye hissediyorum bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…