- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.281
Agrı degıl de cnm agırlık var gıbı ben de otururken yatarken kalktıgımda asagı dogru bir şey cekiyormus gibi hissediyorum bildiğin bi agırlık var gibi karnımda, kasıklarım da agrıyor geriliyor sankigünaydın kızlar, kasıklarında karnında yoğun ağrılar yaşayan var mı ben gibi. birde bugün hafif sersemlik var başım dönüyor yada uyuşuyor gibi ..
Yok canım ben gitmedim en son 2 hafta önce gitmiştim, 10 gün sonra tekrar gideceğimBugün doktora gıdecektın canım sankı sen gıttın mı .???
Valla canım işe gitmediğim sürece herşey yolunda istifra etmiyorum ama mide bulantısı ara sıra oluyor şu öksürük nöbetlerim olmasa herşey daha güzel olacak:)))))))benim bulantılar yerini kaynamaya bırakınca gaviscon aldım biraz iyi geliyor halsizliğimde nispeten azaldı çok şükür ,hep iyi oluyorum tamam diyorum ertesi gün 5. gebelik haftama geri dönüyorum bulantı halsizlik kusma hepsi sıraya giriyor,artık bu şekilde kalayım Allahım neolur şuan iyiyim buna razıyım sen nasılsın?
Ayyyy ne güzel keşke bende çok yiyebilsem tabaklarım yarım kalıyor ... ;(herkese merhaba arkadaşlar, bulantıları olanlar belki benim gibi son bulantı günlerinizi yaşıyorsunuzdur
ben sanırım bugün hamilelikteki aşerme günlerimin zirvesini yaşıyorum , sabahtan beri yemediğim şey kalmadı (Allahım affet) ağzıma kadar doldum nasıl bir gün yaşıyorum geceye kadar daha ne isticek canım çok merak ediyorum, iki gün öncesine kadar bulantım vardı, geri dönmez inşallah
Niye kullanmıyorsun ?Kızlar clexane 0.6 kullanan varsa elimde var Yen'i aldım kullanamadım verebilirim bana ulaşın lütfen
Valla canım işe gitmediğim sürece herşey yolunda istifra etmiyorum ama mide bulantısı ara sıra oluyor şu öksürük nöbetlerim olmasa herşey daha güzel olacak
Seninki erkek bak dediydi dersin :)Merhaba arkadaşlar bi süredir yazamadım. Bugün kontrolüm vardı sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü bugün çok heyecanlandım bebeğim kontrol sırasında hareket etti başı kolları ayakları her şeyi görünüyordu minyatür bir bebek :) gelişimi de ileriymis maşallah kuzuma:) 8+2 yiz boyu 1,87cm. Allah herkese nasip etsin.
O yönden ben şanslıyım galiba evim müstakil ve kocaman yeşil bir bahçesi var bütün gün verenda da oturuyorum yatıyorum inip bi çimlerde yürüyorum çiçeklerimi suluyorum gerçekten iyi geliyor ama sıcak gerçekten de çok mayıştırıyor benide. Saat 5e kadar 5dk ayaktaysam yarım saat yatıyorum ama akşamları hiç bişeyim YokCanim piknik istedi.ne guzel bi ara biz esim ve arkadaslarimla dogaya gidiyorduk.hem kahvaltiliklarimizla gidioduk.hemde selale falan yuruyorduk. Okdr guzeldiki.kış gununde yaparken.simdi yaz gununde aktivitesiz kalmak hos olmadi. Spor salonuna inmek istemiyorum.kosu bandi yuruyorda ben yurumuyorm sanki gibi hissettiyor.bide oraya inince eliptik bisiklet fln hepsine kendimi kaptirasim gelio.
Offf keske piknik yapsak @birmucizeolsun
Arkadaşımız bebeğini kaybetti ya canım.Niye kullanmıyorsun ?
Cok mutlu oldum cnm sana bakınıyordum ben de haber var mı acaba diye tekrar hayırlı olsun dıyelim o zaman küçük minik bebeğinKızlar Allahıma çok şükür güzel haberlerle geldim.kalp atışını duyduk çok mutlu oldum anlatamam.simdi kendimi hamile gibi hissedebilirim dedim dr o da guldu.crl 5.97 mm yazıyor.6+3 günlük mus.tah.dogum tarihi 27 mart.yazıyor hersey normal dedi.kalp atisi dk 140 üzeri dedi.ilac ve ignelerime devam edecegim.ben folbiol kullanıyorum sabah günde 1 kere.o şekilde devam et dedi.2 hafta sonra tekrar randevumuz var.çok şükür gülerek çıktık boyle de devam eder.darısı duymayanlara insallah
Allah razı olsun canım benim.inan o kadar rahatladım ki anlatamam.Rabbim hepimize saglikli sıhhatli bebeklerimizi kulağımıza almayı nasip etsinCok mutlu oldum cnm sana bakınıyordum ben de haber var mı acaba diye tekrar hayırlı olsun dıyelim o zaman küçük minik bebeğin
Canım folic trio günde 3 kez alınıyo ama ben dünden beri 2 tane içiyorum günde, emin olamadım burada yazılanları okuyunca..Neden 3 veya 2 alıyorsunuz folik asiti? Pregniofol kullaniyorum ben doktorum günde 3 tane dedi. Ben başka 2 doktora daha sordum bir de hamile bir arkadaşımdan biliyordum diğer herkes günde 1 tane alacağımı söyledi. O yüzden bende 1e dusürdüm.
Maşallah canım gözünaydın ☺Kızlar Allahıma çok şükür güzel haberlerle geldim.kalp atışını duyduk çok mutlu oldum anlatamam.simdi kendimi hamile gibi hissedebilirim dedim dr o da guldu.crl 5.97 mm yazıyor.6+3 günlük mus.tah.dogum tarihi 27 mart.yazıyor hersey normal dedi.kalp atisi dk 140 üzeri dedi.ilac ve ignelerime devam edecegim.ben folbiol kullanıyorum sabah günde 1 kere.o şekilde devam et dedi.2 hafta sonra tekrar randevumuz var.çok şükür gülerek çıktık boyle de devam eder.darısı duymayanlara insallah
Ne kadar şanslısın eşimin hayali nerede oturuyorsun canım sen.. ..O yönden ben şanslıyım galiba evim müstakil ve kocaman yeşil bir bahçesi var bütün gün verenda da oturuyorum yatıyorum inip bi çimlerde yürüyorum çiçeklerimi suluyorum gerçekten iyi geliyor ama sıcak gerçekten de çok mayıştırıyor benide. Saat 5e kadar 5dk ayaktaysam yarım saat yatıyorum ama akşamları hiç bişeyim Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?