2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizla r ben tatlıdan resmen tiksindim anlamıyorum bütün hamileliklerimde aynı se y oluyor ben sadece acı aseriyorum özellikle çiğ köfte...limona bayılıyorum ekşi favorim...suan kendimi kisitliyorum acıktık ca meyve yiyorum zaten 68 kiloyla hamile kaldım boyun 165 cok kilo almak istemiyorum....aksamlari yemek yiyorum ama ekmek yemiyorum.. birde ben de kiz hissediyorum kizim olmasını istiyorum belki ondandir ama kiz gibi geliyor..eger ki erkeksen yavrum paşam senide cok seveceğim sakin alınma ucuncutanem olacaksın.. .gözümün nuru

günaydın kızlar, kasıklarında karnında yoğun ağrılar yaşayan var mı ben gibi. birde bugün hafif sersemlik var başım dönüyor yada uyuşuyor gibi ..
Agrı degıl de cnm agırlık var gıbı ben de otururken yatarken kalktıgımda asagı dogru bir şey cekiyormus gibi hissediyorum bildiğin bi agırlık var gibi karnımda, kasıklarım da agrıyor geriliyor sanki

Hanımlaar merhaba herkese, biz bugün bebeğimizi gördük. İçim nasıl rahatladı anlatamam darısı görüp duyamanlara inşallah. 6+3 günlüğüz şuan. Kalp atış sayısıyla ilgili bişey demedi doktorumuz anlayan arkadaşlar bakabilirmi lütfen?
@zerbi ((sen naptın kontrolün nasıldı canım))

Valla canım işe gitmediğim sürece herşey yolunda istifra etmiyorum ama mide bulantısı ara sıra oluyor şu öksürük nöbetlerim olmasa herşey daha güzel olacak

Ayyyy ne güzel keşke bende çok yiyebilsem tabaklarım yarım kalıyor ... ;(

Valla canım işe gitmediğim sürece herşey yolunda istifra etmiyorum ama mide bulantısı ara sıra oluyor şu öksürük nöbetlerim olmasa herşey daha güzel olacak

geçer geçer inşallah bak bende rapor alıcam diye diye bugüne geldim almadım çok şükür ,benimde ara ara oluyor ama iyiyim çok şükür haftaya bugün kontrolum var belki cinsiyetinide görürüz bellimi olur

Ayy inşallah canım görürsün benim kontrolüm taaa ayın 26 sı artık aydan aya gel dedi iki hafta önce ben özlerim şimdi bu sıpayı :)

Seninki erkek bak dediydi dersin :)

Kızlar Allahıma çok şükür güzel haberlerle geldim.kalp atışını duyduk çok mutlu oldum anlatamam.simdi kendimi hamile gibi hissedebilirim dedim dr o da guldu.crl 5.97 mm yazıyor.6+3 günlük mus.tah.dogum tarihi 27 mart.yazıyor hersey normal dedi.kalp atisi dk 140 üzeri dedi.ilac ve ignelerime devam edecegim.ben folbiol kullanıyorum sabah günde 1 kere.o şekilde devam et dedi.2 hafta sonra tekrar randevumuz var.çok şükür gülerek çıktık boyle de devam eder.darısı duymayanlara insallah

O yönden ben şanslıyım galiba evim müstakil ve kocaman yeşil bir bahçesi var bütün gün verenda da oturuyorum yatıyorum inip bi çimlerde yürüyorum çiçeklerimi suluyorum gerçekten iyi geliyor ama sıcak gerçekten de çok mayıştırıyor benide. Saat 5e kadar 5dk ayaktaysam yarım saat yatıyorum ama akşamları hiç bişeyim Yok

Cok mutlu oldum cnm sana bakınıyordum ben de haber var mı acaba diye tekrar hayırlı olsun dıyelim o zaman küçük minik bebeğin

Canım folic trio günde 3 kez alınıyo ama ben dünden beri 2 tane içiyorum günde, emin olamadım burada yazılanları okuyunca..

Maşallah canım gözünaydın ☺

Ne kadar şanslısın eşimin hayali nerede oturuyorsun canım sen.. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…