- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.301
AdapazarındaNe kadar şanslısın eşimin hayali nerede oturuyorsun canım sen.. ..
Bende folik trio kullanıyorum 5 aydır günde 3 tane alınıyor 2 tane alınca günlük ihtiyacını karşılamamış oluyorsun çünkü mg ona göre ayarlı 3 tane içmeni tavsiye ederim hatta ben 3ünü bir alıyorum kullandığımdan beri aksi takdirde unutabiliyorum.Canım folic trio günde 3 kez alınıyo ama ben dünden beri 2 tane içiyorum günde, emin olamadım burada yazılanları okuyunca..
Kusura bakmayın bu aralar baya yogundum. Doktorun verdıgı listede herseyı yıyorum resminife paylaşıyorum. Tabi herkesin bünyesi farklı ama ilk zamanlar bebek gelişimi için verdı yiyecekleriBende kiloluyum nasıl bir diyet verdi paylasirmisin
Canim hayirli olsun cok sevindim. Kagitta kalp atis sayisi gorunmuyor baska sayi varmi resmde gorunmeyen? Cunku kalp atisi cizgileri var orda. Bende o cizginin hemen yan tarafinda 147 bpm yaziyor.o kalp atis sayisi. Birdaha bak.bakalimHanımlaar merhaba herkese, biz bugün bebeğimizi gördük. İçim nasıl rahatladı anlatamam darısı görüp duyamanlara inşallah. 6+3 günlüğüz şuan. Kalp atış sayısıyla ilgili bişey demedi doktorumuz anlayan arkadaşlar bakabilirmi lütfen?
@zerbi ((sen naptın kontrolün nasıldı canım)) Eki Görüntüle 2029740
Canm senin de hayirli olsun cok sevindim. Tedirginligin gecmistir artik rahat bir nefes almissindir sende:) bundan sonra da Rabbim saglikla devam ettirsin.insaallah..Kızlar Allahıma çok şükür güzel haberlerle geldim.kalp atışını duyduk çok mutlu oldum anlatamam.simdi kendimi hamile gibi hissedebilirim dedim dr o da guldu.crl 5.97 mm yazıyor.6+3 günlük mus.tah.dogum tarihi 27 mart.yazıyor hersey normal dedi.kalp atisi dk 140 üzeri dedi.ilac ve ignelerime devam edecegim.ben folbiol kullanıyorum sabah günde 1 kere.o şekilde devam et dedi.2 hafta sonra tekrar randevumuz var.çok şükür gülerek çıktık boyle de devam eder.darısı duymayanlara insallah
Bir kaç geriden gelme olabilir ya geç döllenme olmuştur ya da yanlış ölçüm endişe etmeyin. Testi ne için yapacaksınız? Testi ne için yapacaksınız? Risk yüksek mi yaştan dolayı falan. Normalde bebek büyüdükçe ense kalınlığına bakıyorlar kalınsa ayrıntılı test istiyorlar bende öyle yapmışlardı ense kalınlığı normal olduğu için test falan istemediler.Merhaba kızlar çok uzun zamandır girip bakamıyodum. Bugun doktora gittim. Normalde sat 9 hazirandı ama ultrason ile bebege baktıgında bugun 7+2 bir hafta geriden geliyorsun dedi. Acaba böyle olan var mı? Bi kaç yerde böyle olabildiğini okumuştum ama içime kurt düştü. Bide benim şekerim yüksek çıktı bunun için dahileyeye git dedi. Yarında oraya gidicem bakalım o ne diyecek? Bize iki test söyledi bitanesi harmony (yanlış yazmış olabilirim) diğeride ikili tarama ikisindede dowm sendromuna bakıyolarmış. Kendiniz karar verin hangisini istediğinize dedi. Fiyat aldık hastaneden bitanesi %90larda sonuç verirmiş onun fiyatı 2000-2400 arasıymış diğeride 500 tl dedi. Hangisini yapacagımı şaşırdım
Aaa neden öyle dedin sebebini de söyle :) benim de içime erkek doğuyor :)Seninki erkek bak dediydi dersin :)
Testı sımdı onermedı zaten canım sadece bu 10. Haftada dowm sendrom testı ıcın hangısını ıstersen onu yaptır dedı. Risk için bişey demedi sadece bıze onerıde bulundu seçim sizin dedi. Ama kafamda karıstı yanı hem fiyat fazla hemde ikili tarama da aynı işlevi görüyorBir kaç geriden gelme olabilir ya geç döllenme olmuştur ya da yanlış ölçüm endişe etmeyin. Testi ne için yapacaksınız? Testi ne için yapacaksınız? Risk yüksek mi yaştan dolayı falan. Normalde bebek büyüdükçe ense kalınlığına bakıyorlar kalınsa ayrıntılı test istiyorlar bende öyle yapmışlardı ense kalınlığı normal olduğu için test falan istemediler.
Amin çok teşekkür ederim. İnşallah darısı size olsun
Ayy çok teşekkür ederim saol kuzumCanim hayirli olsun cok sevindim. Kagitta kalp atis sayisi gorunmuyor baska sayi varmi resmde gorunmeyen? Cunku kalp atisi cizgileri var orda. Bende o cizginin hemen yan tarafinda 147 bpm yaziyor.o kalp atis sayisi. Birdaha bak.bakalim
Canm senin de hayirli olsun cok sevindim. Tedirginligin gecmistir artik rahat bir nefes almissindir sende:) bundan sonra da Rabbim saglikla devam ettirsin.insaallah..
Tamam canım 3 tane içiym o zaman teşekkür ederim :)Bende folik trio kullanıyorum 5 aydır günde 3 tane alınıyor 2 tane alınca günlük ihtiyacını karşılamamış oluyorsun çünkü mg ona göre ayarlı 3 tane içmeni tavsiye ederim hatta ben 3ünü bir alıyorum kullandığımdan beri aksi takdirde unutabiliyorum.
Canım bunu öğrendiğinde bebeğini aldıracakmısin yada bir tedavisi varmi anne karnında bunları düşünerek yaptır testleri oyle oluyor ki bazen göstere annenin hamileliği zehir oluyor..ben rabbimden gelen herşeye kabulum o yuzden hicbirsey yaptırmayı düşünmüyorum şeker testi bilene ...imtihan nerde olsa bulur beni alnıma yazıldıysa.ama bu testler sonucu tedavi varsa anne karnında tabiki düşünü tüm yaptırmayı.. .Testı sımdı onermedı zaten canım sadece bu 10. Haftada dowm sendrom testı ıcın hangısını ıstersen onu yaptır dedı. Risk için bişey demedi sadece bıze onerıde bulundu seçim sizin dedi. Ama kafamda karıstı yanı hem fiyat fazla hemde ikili tarama da aynı işlevi görüyor
Evet , bende sizin gibi düşünüyorum . Ve testleri yaptırmayacağım doktoruma sordum bu testler sonıcu Allah korusun bir anomali varsa tedavi edebilirmiyiz veya önüne geçebilirmiyiz diye hayır dedi sadece haberdar oluruz dedi. Diğer gebeliğimde yaptırmadım sadece ilkinde yaptırmıştık , ondada neyin ne olduğunu bilmiyorduk. Ama şeker testi yaptrdık ilknde sorun yokru ikincisinde insülin kullandım. Şuan aklımı kurcalıyor ya yine çıkarsa haberim olmasa mı iyi yoksa riske atmasam da öğrensem mi diye...Canım bunu öğrendiğinde bebeğini aldıracakmısin yada bir tedavisi varmi anne karnında bunları düşünerek yaptır testleri oyle oluyor ki bazen göstere annenin hamileliği zehir oluyor..ben rabbimden gelen herşeye kabulum o yuzden hicbirsey yaptırmayı düşünmüyorum şeker testi bilene ...imtihan nerde olsa bulur beni alnıma yazıldıysa.ama bu testler sonucu tedavi varsa anne karnında tabiki düşünü tüm yaptırmayı.. .
İlk zamanlarda midemi kötü yapıyordu ama zamanla alıştım bir kaç güne alışırsın. İhmal etme ilk 3 ay çok önemliTamam canım 3 tane içiym o zaman teşekkür ederim :)
Bişey sorcam, dilinde acılık oluyo mu benim bu aralar çok oluyo da bütün gün acı dilim rahatsız oluyorum folik asitin de etkisi varmış
1 ay olacak kullanalı ama dayancaz artık az kaldı nasılsa 3 ayın dolmasına :)İlk zamanlarda midemi kötü yapıyordu ama zamanla alıştım bir kaç güne alışırsın. İhmal etme ilk 3 ay çok önemli
Gözünaydın çok sevindim İçin epey rahatlamıştır. Benim haftaya perşembe 7+0 da randevum. Ben de görürüm inşallahHanımlaar merhaba herkese, biz bugün bebeğimizi gördük. İçim nasıl rahatladı anlatamam darısı görüp duyamanlara inşallah. 6+3 günlüğüz şuan. Kalp atış sayısıyla ilgili bişey demedi doktorumuz anlayan arkadaşlar bakabilirmi lütfen?
@zerbi ((sen naptın kontrolün nasıldı canım)) Eki Görüntüle 2029740
Leylimley33 senin de gözünaydın Ne güzel haberler almışsınız bugün darısı başıma meraktan çatlıyorummmKızlar Allahıma çok şükür güzel haberlerle geldim.kalp atışını duyduk çok mutlu oldum anlatamam.simdi kendimi hamile gibi hissedebilirim dedim dr o da guldu.crl 5.97 mm yazıyor.6+3 günlük mus.tah.dogum tarihi 27 mart.yazıyor hersey normal dedi.kalp atisi dk 140 üzeri dedi.ilac ve ignelerime devam edecegim.ben folbiol kullanıyorum sabah günde 1 kere.o şekilde devam et dedi.2 hafta sonra tekrar randevumuz var.çok şükür gülerek çıktık boyle de devam eder.darısı duymayanlara insallah
İnşallah canım darısı sana. Benimki seninkinden daha minik teyzesi artık sizde görürsünüz:) 7 haFta olunca inşallah...Gözünaydın çok sevindim İçin epey rahatlamıştır. Benim haftaya perşembe 7+0 da randevum. Ben de görürüm inşallah
Leylimley33 senin de gözünaydın Ne güzel haberler almışsınız bugün darısı başıma meraktan çatlıyorummm
Kızlar bugün 10.haftamız bitti kanama sonrası doktor kontrolüm vardı çok şükür kanama bitmiş. Daha önce demir ve vitamin kullanacakmıyım dediğimde 12.haftada demişti ama bugün hem demir hemde decavit verdi siz başladınızmı yada önceki hamileliklerinizde ne Zaman başlamıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?