2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen bende öyleyim yiyemiyorum ama midem kazınıyor ilk hamileliğinde hiç böyle değil di
Bende hatırlamıyorum bu kadar erkenden midemin kazınmasını falan.
Bulantım kusmam yok çok şükür benim. Sadece akşamları baş ve sırt ağrılarım kendini hissettiriyor. Normal sanırım oda hep byleydim çnkü....

ben de kötüydüm baya bi kaç leblebi çeşidi alıp midem kazındıkça yedim. faydalı oldu. zencefil kökü alıp onu çay yaptım.
dün oh ne güzel bugün kusmadım dedim, şu bulaşıkları toplayıp yatayım dedim. bulaşıktan tiksinip akşam yediklerimi çıkardım. en azından gün boyu faydası oldu. özellikle beyaz leblebiyi dene mutlaka.

Beyaz leblebiyi de denedim ben ama bu sefer de o kuru kuru ağzıma yapıştıkca midem kalktı kustum sonra ondan da tiksindim

Ben de bugün gideceğim canım.
Seninheyec bende de heyecan çok fszla , en azndan bebeği , görmek istiyorum henüz kalp atışı olmasada .6+3 bgün...
Canım hayırlı haberlerle dönelim hep beraber insallah.oglumda biliyor o bile heyecanlı.Rabbim oglumun yüzüne baksa cok istiyor kardeş.Allahım yüzümüzü guldursun hep beraber.benim saat 3 te senin kacta randevum

Canım hayırlı haberlerle dönelim hep beraber insallah.oglumda biliyor o bile heyecanlı.Rabbim oglumun yüzüne baksa cok istiyor kardeş.Allahım yüzümüzü guldursun hep beraber.benim saat 3 te senin kacta randevum
Amin inşallahh... Benimkide üçte :) az kaldı dayannn

herkese merhaba arkadaşlar, bulantıları olanlar belki benim gibi son bulantı günlerinizi yaşıyorsunuzdur

ben sanırım bugün hamilelikteki aşerme günlerimin zirvesini yaşıyorum , sabahtan beri yemediğim şey kalmadı (Allahım affet) ağzıma kadar doldum nasıl bir gün yaşıyorum geceye kadar daha ne isticek canım çok merak ediyorum, iki gün öncesine kadar bulantım vardı, geri dönmez inşallah

Kızlar bugün kimlerin randevusu var benim gibi,cok heyecanlıyım ve merak icindeyim.bugün 6+6 olduk.insallah kalp atışlarını duyarim .dua istiyorum sizden.
İnşallah duyarsın cnm içini ferah tut. Çok guzel bi duygu Rabbim herkese tattırsın. Bizde bugun duyduk hala duşunun e yüzümde gulucukler oluşuyor

Günaydın arkadaşlar. Doktordan geliyoruz ve cok sudur kişi bebeğimin kalbini duyduk. Normalde 7+6yız ama biraz erken döllenme galiba 9haftalık gösterdi... Çok guzel bi duygu yaa cok mutluyum
Tebrikler. Bebegin boyutu ne kadar?

Doktoruna danisip fitil olarak kullanmani tavsiye ederim. Cok daha az yan etki ve ilac etkisini daha iyi gosteriyor.

Ben 1 saat ayakta durabilsem sukur. 15 dk sonra kasik ve bel agrilari basliyor hemen uzaniyorum.

bende bugün duramayıp doktora gidenlerdenim bugün doğum günüm kendime doğum günü hediyesi verdim :)
bugün başka bir doktora gittim o da vajinal muayene etti kalp atışını gösterdi fakat dinletmedi titreşimleri bebeğe zararlı dedi. daha önce gittiğim doktorum dinletmişti ve zararlı dememişti o biraz kafamı karıştırdı üzüldüm doğrusu , bebeğimin kalp hareketini görmek bile yetti bana :) :) :)

Dogum gunun kutlu olsun :) benimki de 14 agustosta ve ultrason randevum var ayni gun :) cok heyecanli

Bende ayni sekildeyim ama hep acılı seyler aseriyorum kfc acili tavuk favorim birde etsiz cig kofte :) allahim delirmiscesine aseriyorum ozellikle geceleri oluyor aksi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…