2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben de ilkinde kasılmalarımdan ötürü kullanmıştım yutarak tabi. Doktor diğer türlü gerekli görseydi öyle söylerdi o nasıl tasviye ettiyse öyle devam edin. Çok uyku yapıyor o hap da
İki türlü de kullanılıyor nasıl rahat olacaksan öyle kullan dedi yutarak alıyorum ben de. Uyumadan önce alıyorm zaten uyku yapıyor diye

Bana doktorum fitil şeklinde al dedi. Hem ağızdan alınca etkisi daha az oluyormuş hem de yan etkileri daha fazlaymış yine ağızdan alındığında. Bence yine doktoruna sor ama aksini söylemezse ağız yerine fitil olarak kullan derim.

Ah keşke iki oğlum var birde kizim olsa ne güzel olur kiz belirtisi olabilirimi acaba diğer hamileliklerimde hiç yoktu
Kız annenin güzelliğinden alır derler benim bildiğim benimde iki oğlum var...bende kiz gözlüyorum rabbim hayirli bir şekilde sağlıklı sıhhatli edepli ahlaklı hayirli kiz evlatları versin bize sadece kendiminkini degil hepinizin cinsiyetini merak ediyorum...erkek olursada elhamdülillah cok şükür sağlıkla gelsin hayirla gelsin...

Merhaba hayırlı cumalar hanımlar
Benim gibi bir saat ayakta üç saat yatakta geçiren var mı? birde geceleri özellikle tir tir titreyen ve hatta dişlerinin birbirine vurma sesine uyanan bir tek ben miyim merak ediyorum aralıklı olarak üç gecedir aynı şey oluyor.Aslında haftaya doktora gitmeyi düşünüyordum ama bugün gideceğim sanırım öğleden sonra.Bakalım neler değişmiş neler gelişmiş.Mübarek cuma günü dualarınıza talibiz

Benimde iki oğlum var teyzesi ama nedendir bilmem bir yanım yine bir oğlum daha olsun istiyor. Tabiki öncelik sağlıklı , ve hayırlı bir evlat olması... Hepimizin ki inşallah sağlıkla hayırla gelir...

Canım ben hap seklinde aliyorum gunde 3 kere.ama agir geldi galiba fenalastim.bugün hic atmadim progestan.saat 3 te randevum var insallah güzel haberlerle dönerim

Merhaba arkadaşlar ya benim böyle midemde bir ağrı gibi bir his var canım hiç bir şey yemek istemiyor şu saat oldu hala kahvaltı yapmadım mesela.
Bide böyle alt karnimda ağrı gibi sızlama gibi tarif edemediğim bişey var bu sizde de öyle oluyor mu?
Geçtiğimiz pazartesi günü ultrasona girdim doktor 6 haftalık görünüyor kese oluşmuş ama bebeğin kalp atışlarını duyamadım iki hafta sonra gel dedi doktor

Normal canım bizde aynı şekil bekliyoruz. 5+5 te göremedik 10 gün sonraya gel dedi ama ben artık bekleyemiyorum 8. Günde gidiyorum bugün kontrole :) 6+3 günlük benimkide... Bahsettiğn ağrılar bende de var. Yemek yiyemiyorum ama midemde sürekli kazınıyo gibi aç gibiym ama çözemedim:)

Arkadaşlar benm gibi yaz gununde grip olan var mı. Daha hızlı iyileşmem için neler tavsiye edersiniz?
Taze sıkılmış portakal suyu icebilirsiniz.eger gribiniz ileri asamadaysa doktorunuza gidip zarari olmayan ilaclardan alabilirsiniz cunku ileri dereceli grip bebek icin kullanilan ilactan daha tehlikeli.ama hafif bi gripse evde dinlenerek ve c vitamin icerikli taze meyve sularıyla atlatabilirsiniz

Yok ileri derecede degil doktorum ilaç verdi yanında ekstra bişeyler yapıp çabuk toparlanmak istiyorum.

Kızlar bugün kimlerin randevusu var benim gibi,cok heyecanlıyım ve merak icindeyim.bugün 6+6 olduk.insallah kalp atışlarını duyarim .dua istiyorum sizden.

Randevumuz Yok ama gideceğiz bakalım.Kalp atışlarını bende çok duymak istiyorum ama erken gibi geliyor sanki.nasip ama bakalım sürpriz yapar miniğimiz duyarız belki.haberlerin en hayırlısıyla gelelim inşallah

Kızlar bugün kimlerin randevusu var benim gibi,cok heyecanlıyım ve merak icindeyim.bugün 6+6 olduk.insallah kalp atışlarını duyarim .dua istiyorum sizden.
Ben de bugün gideceğim canım.
Senin gibi bende de heyecan çok fszla , en azndan bebeği , görmek istiyorum henüz kalp atışı olmasada .6+3 bgün...

Kızlar benim 5. Haftadan bu yana sürekli bulantım var yerimden kalkamıyorum günde 3 kez bulantı ilacı alıyorum o bile kesmiyor beni özellikle sabahları uyandığımda şiddetli miğde bulantısı çekiyorum 3 saate bir karnım acıkıyor kazınıyor hemen bişe yemezsem safra kusmaya başlıyorum günleri itiyorum 3 ayı doldurmak için ama 16. Haftada geçer diyen de var 20. Haftada geçer diyende sürekli uzanıyorum artık kafayı yicem evden dışarı çıkamaz oldum benim gibi olan var mı

Aynen bende öyleyim yiyemiyorum ama midem kazınıyor ilk hamileliğinde hiç böyle değil di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…