2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çok sevindim gozunaydin darısı tüm heyecanla bekleyen annelerin başına

Bende şuan şeker hastasıyım ama düşük şeker, tuhaf bi durum çünkü eğer bana şeker yüklemesi yapılırsa kolay kolay toparlanamam çünkü tokluk şekerim 50
Doktoruma sormam lazım.
Hangi dönemde yapılıyor

Ben varım herşeyden midem bulanıyor çamaşır yumuşatıcısı, ıslak mendiller , zencefil çayı yapacaktım hiç halim yok birde çok sıcak canım da istemiyor
Canım bitki çaylarına çok dikkat et hatta bana doktorum kesinlikle içme dedi bence onu doktoruna sor öyle iç ne olur ne olmaz

Sabah hemen crino jel kullandım kesildi bütün günde yattım hiç birşeyim kalmadı şimdilik
Bence her ihtimale karşı git baktır jeli de söyle. Tek seferde acil bişeyse bu kadar etki yapar mı emin değilim tedbir bizden Takdir Allahtan

Kızlar günaydın lütfen bana destek olun

Ben çok korkuyorum ya bebeğimin kalbi durduysa ben anlamazsam diye..

Şimdiye kadar hiç mide bulantım olmadı hamile gibi değilim.. hiçbişeyim yok çok şükür ama bu da beni korkutuyo geçen hafta cuma gittiğimde bebeğimin herşeyi iyiydi kalbi atıyodu ama buradaki geçen 2 arkadaşın üzücü haberinden sonra beni bi korku saldı hep endişeliyim randevum çarşamba günü..

Bende normalde çok kilo almaya müsaitim. Ama bu aralar acaip öksürüyorum ve öksürürken midem bulanıp kusuyorum o yuzden bıde bu listeye pek uyamadım ama sadece gecen gittim doktora 100 gr almıştım

Iyi düşün canım kötü Düşünme.her insanın bünyesi bir değil Kiminde hiç mide bulantısı olmuyormuş..

Bi emin olabilsem içim rahatlıycak canım acile gidip baktırasım var içimde bi korku var.. Allah korusun inşallah iyidir meleğim..
Evham yapma bence çünkü daha önümüzde çok haftalar var Allah'ım korusun bebeklerimizi inşallah..sağlıkla Dünya'ya gelsinler..bende de mide bulantısı çok fazla ne yesem çıkıyor ve zaten çok iştahsızım hiç bişi yiyemiyoerum Bebeğin Gelişimi için çok üzülüyorum

Canım benim ya herkesin endişesi farklı kiminin kanaması oluyo korkuyo kimi senin gibi çok kusuyo kimi de benim gibi hiç belirti yaşamıyo

Tedirgin olma bence canım bebeğin senden besleniyodur sen zorla da olsa ye bişeyler.. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallah.. bu arada muz mide bulantısına çok iyi geliyomuş..

Inşallah canım ya..senin ilk hamileliğin mi

Günaydın canım aynı korku benide sardı o iki arkadaşa kadar hiç aklıma kalplerinin duracağı gelmiyordu birde bende onlar gibi tüp bebeğe hamileyim 3gündür evhamdan öleceğim okadar üzüldüm ve korktum ki dün az kanamam bile oldu o an hemen toparlandım gerçekten bebeklerim benden etkileniyor benimde hiç hamilelik belirtilerim Yok ama içimizi ferah tutmalıyız.. kötüyü düşünüp çağırmamalı lazım diyorum hep en başından beri bakalım hayırlısı yiyecek ekmekleri varsa yaşayacaklar bizimde salı günü kontrolümüz rabbime emanetler

Bazen çok bilmemek en iyisi gerçekten, okuyup araştırdıkça daha evhamlı oluyorum.. Allah korusun yavrularımızı inşallah.. ben bugün dayanamazsam acile gidip baktırcam kalp atışına..

Günaydıııın, bende 2hafta önce kalp atışını duydum sonrasında hiç bulantı kusma yaşamadım bende çok endişeliydim. Dün kontrolüm vardı bebeğim çok büyümüş herşeyi normal:) bulantımız olucak diye bişey yok herkesin hormonlara tepkisi farklı oluyo herhalde hiç stres yapma kendine, kontrolünde bebişini büyümüş görüceksin inş:)

İnşallah canım ya ne güzel olur :) bi doplerr alıp evde kalp atışını dinleyesim var valla :)) Rabbime emanetiz inşallah dediğin gibi herşey yolundadır.. Maşallah size de ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…