2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Duyuldu mu yani kalp

Cok sevındım ya darısı bızım basımıza inş Bizimde tahmini Doğum 26 mart .ama daha gıtmedım kalp atışı için.hafta içi gıdıcem.bizde duyarız inş

Kızlar uzun aralıklarla girebiliyorum. Havaların sıcak olması beni çok etkiledi. Birden takatim kesiliyor, başım dönüyor. Sürekli uyuyorum Ve ara ara ciddi bulantılarım oluyor. Ama en çok etkileyen takatimin kesilmesi.
Ne zaman geçer bu hal fikri olan var mı ?

Ben iki hamileliğimde de şeker yüklemesi yaptırmadım ne işe yarıyorlarmış. Bu arada büyük kızım 16 küçük kızım 12 yaşında yani o zaman böyle bişey teklif etmediler

Ben iki hamileliğimde de şeker yüklemesi yaptırmadım ne işe yarıyorlarmış. Bu arada büyük kızım 16 küçük kızım 12 yaşında yani o zaman böyle bişey teklif etmediler
Sizde şeker varsa , bebeğede zarar vermesin diye bakıyorlar işte . Bende bu kez çok kararsızım , doktor gözümü korkutmuştu, olabilecek riskleri sayınca.mecburen insülin başladık doğumla birlkte bitti ama. Çok tartışmaya açık bir konu bu şeker yüklemesi. Hayırlısı bakalım kararsızım şuan

Kaç cikmisti sekeriniz benim 50 lik yuklemede 179 cikmisti ve ben diyet yaptim aç gecirdim yani hamileligi sonra da 2 kilo cocuk doğurdumben de baya kararsızim tekrar yaptirip yaptirmama konusunda

Kontrollerde gidiliyor dimi canım onunla da Dr kontrole çağırıyor yani

Kusura bakmayın bu aralar baya yogundum. Doktorun verdıgı listede herseyı yıyorum resminife paylaşıyorum. Tabi herkesin bünyesi farklı ama ilk zamanlar bebek gelişimi için verdı yiyecekleri
Teşekkür ediyorum ama hergün 3 köfte kadar et yiyin 3 porsiyon meyve yiyin protein karbonhidrat ile emilir 3 porsiyon süt ürünü tüketin diyorlar olmuyor bu listelerle oyuzden merak ettim listeyi ben şimdiden 3 kilo aldım bide dikkat ediyorum etmesem 3 ayda 30 kilo alıcam heralde

Dr ara acil durum bu randevuya bakma

Bende erkek hissediyorum bu sefer cin takvimi de öyle diyor bakalım ne olacak

Aynen bende tatlı yiyemiyorum ama çiğ köfte dürüm istiyorum drum acı yasak cigkofte yasak dedi yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…