- 30 Aralık 2016
- 104
- 58
- 18
- 36
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.321
Duyuldu mu yani kalpHanımlaar merhaba herkese, biz bugün bebeğimizi gördük. İçim nasıl rahatladı anlatamam darısı görüp duyamanlara inşallah. 6+3 günlüğüz şuan. Kalp atış sayısıyla ilgili bişey demedi doktorumuz anlayan arkadaşlar bakabilirmi lütfen?
@zerbi ((sen naptın kontrolün nasıldı canım)) Eki Görüntüle 2029740
Cok sevındım ya darısı bızım basımıza inş Bizimde tahmini Doğum 26 mart .ama daha gıtmedım kalp atışı için.hafta içi gıdıcem.bizde duyarız inşKızlar Allahıma çok şükür güzel haberlerle geldim.kalp atışını duyduk çok mutlu oldum anlatamam.simdi kendimi hamile gibi hissedebilirim dedim dr o da guldu.crl 5.97 mm yazıyor.6+3 günlük mus.tah.dogum tarihi 27 mart.yazıyor hersey normal dedi.kalp atisi dk 140 üzeri dedi.ilac ve ignelerime devam edecegim.ben folbiol kullanıyorum sabah günde 1 kere.o şekilde devam et dedi.2 hafta sonra tekrar randevumuz var.çok şükür gülerek çıktık boyle de devam eder.darısı duymayanlara insallah
Evet , duyuldu canım. 6+3 şuan. Bir daha ki kontrol bir ay sonra dedi. Nasıl geçerse artık :)Duyuldu mu yani kalp
Çok özür dilerim çok özür dilerim görmedim çok üzgünüm özür dilerimArkadaşımız bebeğini kaybetti ya canım.
Ondan dolayı kullanmıyor sanırım .
Evet , bende sizin gibi düşünüyorum . Ve testleri yaptırmayacağım doktoruma sordum bu testler sonıcu Allah korusun bir anomali varsa tedavi edebilirmiyiz veya önüne geçebilirmiyiz diye hayır dedi sadece haberdar oluruz dedi. Diğer gebeliğimde yaptırmadım sadece ilkinde yaptırmıştık , ondada neyin ne olduğunu bilmiyorduk. Ama şeker testi yaptrdık ilknde sorun yokru ikincisinde insülin kullandım. Şuan aklımı kurcalıyor ya yine çıkarsa haberim olmasa mı iyi yoksa riske atmasam da öğrensem mi diye...
Sizde şeker varsa , bebeğede zarar vermesin diye bakıyorlar işte . Bende bu kez çok kararsızım , doktor gözümü korkutmuştu, olabilecek riskleri sayınca.mecburen insülin başladık doğumla birlkte bitti ama. Çok tartışmaya açık bir konu bu şeker yüklemesi. Hayırlısı bakalım kararsızım şuanBen iki hamileliğimde de şeker yüklemesi yaptırmadım ne işe yarıyorlarmış. Bu arada büyük kızım 16 küçük kızım 12 yaşında yani o zaman böyle bişey teklif etmediler
Birkaç gün önceydi sanırım. Malesef öyle olmuşÇok özür dilerim çok özür dilerim görmedim çok üzgünüm özür dilerim
Kaç cikmisti sekeriniz benim 50 lik yuklemede 179 cikmisti ve ben diyet yaptim aç gecirdim yani hamileligi sonra da 2 kilo cocuk doğurdumben de baya kararsızim tekrar yaptirip yaptirmama konusundaSizde şeker varsa , bebeğede zarar vermesin diye bakıyorlar işte . Bende bu kez çok kararsızım , doktor gözümü korkutmuştu, olabilecek riskleri sayınca.mecburen insülin başladık doğumla birlkte bitti ama. Çok tartışmaya açık bir konu bu şeker yüklemesi. Hayırlısı bakalım kararsızım şuan
Darısı sana canım.büyük ihtimal bu hafta sende duyarsin.6 +3 te duyduk bugün bizCok sevındım ya darısı bızım basımıza inş Bizimde tahmini Doğum 26 mart .ama daha gıtmedım kalp atışı için.hafta içi gıdıcem.bizde duyarız inş
Bize 2 hafta sonra gelin dedi.ve bu hafta dev.hastanesinde yaptırmam gereken tahliller varEvet , duyuldu canım. 6+3 şuan. Bir daha ki kontrol bir ay sonra dedi. Nasıl geçerse artık :)
Ben varım herşeyden midem bulanıyor çamaşır yumuşatıcısı, ıslak mendiller , zencefil çayı yapacaktım hiç halim yok birde çok sıcak canım da istemiyorÖzellikle gece bulantısı tavan yapan var mı çok fenayım
Kontrollerde gidiliyor dimi canım onunla da Dr kontrole çağırıyor yaniBende o folikasitten kullanıyorum ve bazen aç karnına bazen tok karnına içiyorum nasıl denk gelirse :)
Ben ikinci çocuktan sonra hemen spiral taktırmıştım (bakır spiral) ve beş sene kaldı hamile kalmadım, normalde korunmadığım an hamile kalıyordum yani. Ara ara kontrole gidersen sorun olmaz genelde kaydığı zamanlar koruması azalıyor.
Teşekkür ediyorum ama hergün 3 köfte kadar et yiyin 3 porsiyon meyve yiyin protein karbonhidrat ile emilir 3 porsiyon süt ürünü tüketin diyorlar olmuyor bu listelerle oyuzden merak ettim listeyi ben şimdiden 3 kilo aldım bide dikkat ediyorum etmesem 3 ayda 30 kilo alıcam heraldeKusura bakmayın bu aralar baya yogundum. Doktorun verdıgı listede herseyı yıyorum resminife paylaşıyorum. Tabi herkesin bünyesi farklı ama ilk zamanlar bebek gelişimi için verdı yiyecekleri
Dr ara acil durum bu randevuya bakmaGünaydın kızlar bu sabah ilk defa kahverengi akıntım oldu evde progestron jel olanından vardı hemen kullandım ay çok modum düştüdr randevum Salı'ya ama devam ederse bugüne alabilirmiyim acaba randevuyu ki off çok da dolu dr un randevuları
Ben tahminimi oyladim aksi çıkarsa degistiricem diğerleri ne düşündü bende merak ediyorumBişey sorcam bu cinsiyetleri neye göre oyladılar acaba :)
Gordunmu canımKızlar bugün kimlerin randevusu var benim gibi,cok heyecanlıyım ve merak icindeyim.bugün 6+6 olduk.insallah kalp atışlarını duyarim .dua istiyorum sizden.
Bende erkek hissediyorum bu sefer cin takvimi de öyle diyor bakalım ne olacakCinsiyet icin, icinizden ne geciyor? Ben ilk ultrasonda gordugumde, erkek mi kiz mi diye hic dusunmedigim halde icimden birdenbire erkek gecti. Cok sasirdim bu hissime, doktora da soyledim gulumsedi, olabilir dedi. Erkek bebek veya kiz bebek diye ayirim yapmiyorum ama o an icimden sanki erkekmis gibi gecti cok ilgincti.
Aynen bende tatlı yiyemiyorum ama çiğ köfte dürüm istiyorum drum acı yasak cigkofte yasak dedi yiyemiyorumKizla r ben tatlıdan resmen tiksindim anlamıyorum bütün hamileliklerimde aynı se y oluyor ben sadece acı aseriyorum özellikle çiğ köfte...limona bayılıyorum ekşi favorim...suan kendimi kisitliyorum acıktık ca meyve yiyorum zaten 68 kiloyla hamile kaldım boyun 165 cok kilo almak istemiyorum....aksamlari yemek yiyorum ama ekmek yemiyorum.. birde ben de kiz hissediyorum kizim olmasını istiyorum belki ondandir ama kiz gibi geliyor..eger ki erkeksen yavrum paşam senide cok seveceğim sakin alınma ucuncutanem olacaksın.. .gözümün nuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?