2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Emin olun bende de yok normal insandan daha sağlamım ...kahverengi kanamam olduğunu söylediğimde doktora zaten içerde azbirsey kanama vardı o inmıştır dedi.hatta az birsey daha kanaman olabilir endişelenme dedi...sotun yoktur umarim ..sadece sakin kalmamiz gerekiyor...

Benimde hep dr.a gidesim var hep göreyim duyayım istiyorum geçen gün babaannemden fırçayı yedim, bırkalayıp durmayın şu kızanı diye kızdı bize
Annem de diyo eskiden kese mi bildik kalp atışı mı bildik cinsiyet mi bildik diyo doğunca görüyoduk cinsiyetini diyo siz bu kadar teknolojinin içinde yine de panik yapıyosunuz diyo :)) haklılar ama elimizde değil kii

Canım aynı korku bendede var hatta perşembe günü randevum olmamasına rağmen Dr gittim ve Allah'ıma şükür herşey iyiymiş. Tabiki korkum geçmedi dün biraz fazla yoruldum ve şimdi sırt ağrım var kafamda sürekli aynı sorular. Engel olamıyorum

Haklısın, Hergün gitmek istiyo insan.. bi hareketlerini tekmelerini hissetsek bi nebze rahatlarız.. sabredip dua edip beklemekden başka çaremiz yok.. Rabbim korusun hepsini inşallah canım..

Evet canım ilk hamileliğim.. o yüzden de acemiyim :) bi de çok evhamlıyım
Canim benim de hiç mide bulantim yok ilk oğlumda da hiç olmamıştı arada bi kasıklarım ağrimasa hic hamileliğin farkina bile varmayacagim korkma ehvam yapma daha çok uzun bi sureç var ve gerçekten sonra üzülürsün neden bukadar cok kafaya takmisim hamileliğin tadını çikaramamışım diye
Ben ilk hamileliğimde her şeye çok kafayı takardım eşim de aksine hiç umursamazdı tabi bunda doktor olmasinin etkisi de var bana uzun uzun anlatirdi ama ben gene kara kara dusunmeye takmaya devam ederdim dusununku 2li tarama testim cok riskli cikmisti ama ultrasonda tam tersi cok cok iyi cikmisti ben gunlerce agladim esim onu bile umursamadi aslolan ultrasondur kan sonucunu her sey etkileyebilir dedi ve hakli da cikti amniyosentez sonucunda her seyin normal olduğunu öğrendik.bunu atlattik derken 20.hafta kontrolunde bebiskomun bobreklerinde hafif capli genisleme goruldu ultrasonda ve benim icin gene kara gunler basladi esim gene umursamadi erkek bebeklerde olur doğumla birlikte yok olur dedi ben karalar bağladım doguma kadar zehir ettim kendime her seyi ve yine o hakli cikti dogumdan sonra gecti.yani demem oki ben 9 ayı kendime zehir etmistim neden bos yere sonra dusundumde hic hamilrligimin tadini cikaramamisim yazik etmişim.bunda cok cok rahatim gerçekten her sey olacağina varir lutfen rahat ol ve anneliğin tadini cikar.

Canım benim samimiyetin için çok teşekkür ederim.. neler atlatmışsın ama ilk olunca tecrübesizlikden dolayı evhamlı olabiliyoruz galiba.. ben normalde de karamsar biriyim o yüzden herşeyi takıyorum.. İnşallah ben de senin gibi bugünleri keşke bu kadar üzülmeseydim diye hatırlarım.. ilk 3 ay daha riskliymiş az kaldı hayırlısıyla atlatalım da inşallah daha kolay olur herşey.. annemin de midesi hiç bulanmamış ona çektim sanırım.. arada kasık ağrım var ve beyaz akıntım devam ediyo.. kendimi teselli ediyorum ve çarşamba randevumu beklemeye çalışıyorum :)

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin bebeğini..

27. Haftada bakıyorlar. Geçmiş olsun umarım sorun çıkmaz

Canım sen ne zaman 2 li test yaptırmaya gideceksin?

Bem varim sag tarafimda agri hissediyorum sanki uzun yol yurursunde agri girerya o sekilde.20 aylik oglum var o kucagima geliyo ev isi falan zorluyomuyum diyorum ama anlamadim neden oldugunu.
merhaba benimde 20 aylik bi oglum var 2015 aralik.. Simdide kismetse nisan annesi olacak gibi gozukuyorum amasezeryan olacagindan belki marta kayar diye burayoda gizliden takibe basladim.. 2. Hamilelik cok farkli cok zor. İlkinde bi marulu bile tasimayan ben simdi oglum tepemde geziyoruz..

Bugün dahiliye doktoruna gittim. Daha 7+2. Haftayız doktorun ılk yaptırdığı tahlıllerde şeker 108 çıkmıştı dunde sogum doktorum gıt doktora görun dedı bugun gıttım. Ve normalın üzerinde hamilelik için sıkıntı o yuzden kontrol altına almamız lazım dedı diyet ve bol hareket önerdı birde açlık tokluk takıbı yapabilmem için cihaz yazdı onu aldım açlık gene 108 çıktı. Eger bır hafta ıcınde duzene gırmezse insüline başlıcaz dedi. Ama canım çok sıkıldı doktordan cıktıgımızdan berı aglamamak için zor tutuyorum kendımı. Hep yalnız kalmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum. İnşallah bu hafta içinde düzelirde bende bebegımde sağlıklı bir sekılde doğumu gercekleştirirz

hamileligin boyunca insallah tek dert edecegin bu olsun.. Bendede 2015 te seker cikti aclik 120lerde tokluk 170 lerdeydi. Olcum yapip beslenmeme devam ettigim surede ustelik.. Seker nasil lanet birsey ki yeme icme ile yukselmiyor sadece.. Stres cok fazla arttiriyor.. Hareket et derler ee hamilesin hemencecik yorulursun kendini yorma sekerin yukselir olur bu sefer. Dengeyi sen kuracan artik. Yuruyus dengeler.. Ekmegini degistir tam bugday ekmegi al.. Pilav makarna haftana belki 1 tabak.. Aklima gelenler diyetisyenim solemisti hatta listeme ginde 2 tane hurma kuru kayisi eklemisti. Amaaaa dedigimde hayir yiyeceksin canin tatli istediginde bunlarla bastiracaksin demisti.. Bebege etkisi ise kilo alimi hizli ilerler ve kesedeki su hacmi artar.. Suyunun fazla olmasi da dogumun erken olabilme ihtimalini arttirir. Ama ihtimaaal.. Benim 40. Haftada tik yoktu duzensiz sanci bile.. 42 ye kadar giderdi de dr. Risk almadi cunku sekeri yuksek annelerin bebeleri biraz hareketli oldugundan 9. Aylik bebek horon tepiyodu icimde. Buda kordona dolanma riskini artiriyo diye gunude doldugundan 40 hafta sonunda aldik kucagimiza.. Uzuuun uzuun yazdim ki hamileligini dar etme kendine . Cook ozlicen sonra bu gunleri..

Korkma canım içini ferah tut hep dua et kendini çok dinleme bak ne güzel kötü geçmiyor biz istifra etmekten bıktık İnan istemezsin bunu ve sağlığına dikkat et ben deli gibi öksürüyorum bebeğini kaybedenlerin acısını paylaşabiliriz ama yaşayamayız kendi bebeğine odaklan sev onu ve hep dua et

Selam güzel anneler şimdi doktordan geldik bebeğimle haftasıyla uyumlu kocaman bi minnoş olmuş hareketleri görmeliydiniz iki hafta sonra ikili tarama testi yapılacak şu an için mutluyum ilerisi için dua ediyorum hep bunların hepsi sizlerin ve tüm Bebek isteyenlerin başına hepinizi öpüyorum hepinize dualar ediyorum sizlerde hepimize dualar edin :)

Ayni durumdayiz kasim 2015 li bir oglum var.parklarda kayak tepelerindeyiz beraber top oynuyoruz bazen unutuyorum hamile oldugumu sancilar kendini hatirlatiyor.ilk gebelikte uyuyarak gecti nerdeyse ama bunda firsat yok.

MERHABA anneler umarim iyisinizdir herkes telas icinde ama umarim hekes icin hamilelik guzel gecer. benden tavsiye kafaniza takmayin fazla. kotu de dusunmeyin cunku ne dusunurseniz o gelir basiniza simdiden kendinizi motive edin ve doguma odaklanin . cok guzel bir dogum dogum dusunun. Rabbim o zmanlarida gostersin insallah hepimize.

Ayni durumdayiz kasim 2015 li bir oglum var.parklarda kayak tepelerindeyiz beraber top oynuyoruz bazen unutuyorum hamile oldugumu sancilar kendini hatirlatiyor.ilk gebelikte uyuyarak gecti nerdeyse ama bunda firsat yok.
öğlen oğlumu uyuturken sızıp kalmışım. bilmiyorum gözüm korkmaya başladı.. devamlı kucak istiyor oysa öle bi durum yoktu hiiç. fazlasıyla babacı olan çocuk 1 haftadır dibimden ayılmıyor

Canım benim ya Allah kolaylık versin.. hep dua ediyorum inşallah meleğim iyidir.. teşekkür ederim ☺

Kontrollerde gidiliyor dimi canım onunla da Dr kontrole çağırıyor yani
Takıldıktan 6 hafta sonra gitmiştim ben galiba yerinde mi diye başka da gitmedim aslında her sene 1 defa kontrole gitmek lazım.

Belirtileri falan hiç kafana takma benim 2 çocuğum var ikisinde de zerre kadar bulantı olmadı bunda da biraz var ama öyle şikayet edecek kadar değil her bünye farklıdır. Birde olacakla öleceğe çare yoktur bebek düşecekse zaten elden birşey gelmez ama stres yaparsan bebeğe zarar verirsin biraz rahatla hamileliğin tadını çıkar. Hayal kur doğduğunda be yapacaksın internetten bebek odalarına giysilere falan bak isim bulmaya çalış yani iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…