2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım evimde görüşüyorum seansı şu kadar vs gibi iğrenç yazılar ve iğrenç resimler paylaşmış yani telekız değil gittim demiyor yapmadım diyor inkar ediyor Ama en son çiçek vs getirdiğinde şeytana uydum ama senin yüzünü kızartacak bişey yapmadım dedim inanmıyorum. O ayrı çünkü güven kalmadı bende

Çok zor bir durum canım Allah sabrını versin doğru kararı verecek olan sensin ama bundan sonra hep aklına gelir durur artık

Amin kuzum Allah razı olsun size de anlatmasam patlayacaktım artık günlerdir kendimde değilim rabbim kimseye vermesin düşmanıma bile ama biz kadınlar çilekeşiz Allah yardımcımız olsun kendimi toplamaya çalışıyorum bebeğim için inşallah yarın güzel haberler veririm size

Çok zor bir durum canım Allah sabrını versin doğru kararı verecek olan sensin ama bundan sonra hep aklına gelir durur artık
Evet canım unutulacak bişey değil rabbim çok büyük Ki hatasını anlar inşallah

Kadinlar evet cilekes. Bizim ulkemizde hele bambaska durum..

Huhu kızlar nasılsınız bulantısı olan var mı ne durumdasınız kalp atışını duyanlar var mı

Kadinlar evet cilekes. Bizim ulkemizde hele bambaska durum..
Kadın erkek eşit değil kadın yapsa adı başka oluyor erkek yapınca unutursun affedersin erkektir yapar vs maalesef böyle düşünceli insanlar yüzünden bu hale geldik ama kadın ayaklarının üzerinde durmalı Ki erkekte bi kaybetme korkusu olursa belki yapmayabilir ama İnan ki her adımından şüphe duyuyorum artık gece tuvalete kalkıyor hissediyorum bakıyorum gerçekten tuvalette mi diye yanımda da yatırmıyorum ısrar da etmiyor yatmak için ama ona baktıkça farklı şeyler geliyor aklıma o yüzden uzak duruyorum

Huhu kızlar nasılsınız bulantısı olan var mı ne durumdasınız kalp atışını duyanlar var mı
Bulantım Yok çok şükür amaa oğlumda 8. haftadan sonra başlamıştı bakalım bu defa da olacak mı.Ben henüz duymadım inşallah bu hafta içi ziyaretine gideceğim miniğimin.İnşallah duyarız artık

Iyi aksamlar guzel anneler.hamilelik tripleri geliyor bana yavastan karnimin ortasında tas var sanki.aksama dogru asagi cekilme hissi oluyor.sirtimda da agri.ah ah su kilolari vermeden hamile kaldim bu sefer cekecegim gibi kilo isinden.midem de bulanıyor arada.ama asilmayacak gibi degil simdilik.kimse hamile oldugumu bilmiyor hala.bakalim agzimizi ne kadar tutabilecegiz

bulantılarım çok fena ya kusma yok ama her an çıkartıcak mışım gibi çubuk kraker de yiyemiyorum 2 yaşındakı oğlumlada ilgilenemiyorum hele evle eşimle hiç ilgilenmiyorum oğlumu bu hafta sütten kestim çocuğa çeşit çeşit yemek yapmam lazım ama ben mutfağa bile giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…