2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Herkese merhaba nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Bende bulanti halsizlik tansiyon düşmesi devam ediyor...
Acı asermelerim gecti..
Zeytin yiyorum bol bol tam bi zeytin canavarı oldum umarım zararı yoktur :)
merhaba, bana bir ara bir iştah gelmişti, geri gitti, şuan ilk başlara döndüm, doğru dürüst yiyemiyorum, zeytinin tuzunu azaltmak için sıcak suda beklet istersen canım biraz, sonra tuzu zarar vermesin

o varis çorapları çok kalın oluyor değil mi, şu ağustos da bir geçse eylülde rahatlıcaz inşallah, ayaklarını ara ara yukarı kaldırma imkanın oluyor mu
Aksamlari aklima geldikce kaldirip tersten masaj yapiyorum. Yine de pek etkili olmuyor. Ekstra tuz katmamaya calisiyorum. Eskiden tuzu cok severdim. Kesip atilmiyor. Dogum tarihlerimiz cok yakin. Cinsiyetini cok merak ediyorum:) birkac hafta sonra ogreniriz insallah

inşallah en kısa sürede geçer canım ama bebeğin için endişe etme, benim bir tanıdığım gebeliği boyunca hem kanaması vardı hem yemek yiyemiyordu, her hafta mutlaka serum için hastaneye gitmek zorunda kalıyordu, kızcağız 5 aylıkken bize gelmişti, yaptığım çorbayı bir kase içti diye eşinin yüzünde güller açmıştı, bir kase bir tabak birşey yediği yokmuş toplasan günde, ama karnı da büyüktü (karnın büyüklüğü sağlık işareti değil tabi ama demek istediğim kız fazla yiyemediği halde epey kilo da almıştı), bebeği de sağlıkla doğdu, Allah o hale düşürmesin tabi, inşallah şu haftalar geçsin düzeleceğiz umuyorum

Arkadaslar benim simdiden göbegim cikti. Cok hamurisi canim cekiyor ve yiyorum diye mi acaba? Şimdiden cıkmasınin hamilelikle ilgisi var mıdır? Kilolu degilim 54 kiloyum ama gobegim var işte..

evet az da olsa o tuzun tadı olmazsa olmuyor, tuza ihtiyaç var, hiç yememek de olmaz di mi

evet aynı sayılır tarihler :) ben de çok merak ediyorum, oğlumu 14, 15. haftada öğrenmiştim

Arkadaslar benim simdiden göbegim cikti. Cok hamurisi canim cekiyor ve yiyorum diye mi acaba? Şimdiden cıkmasınin hamilelikle ilgisi var mıdır? Kilolu degilim 54 kiloyum ama gobegim var işte..
gebe kalmadan önce düzdüyse birazı dolu mide birazı bebektir herhalde canım, ilk gebeliğimde ne zaman çıktı aklımdan gitmiş, bende oğlumdan kalma bir sezeryan göbeği var, onun da etkisiyle tam anlayamıyorum

canım daha 9 haftalıkmışsın yanlış görmüşüm benim gibi sandım seni, sanki göbek için erken gibi geldi ama sen kendini daha iyi bilirsin tabi

benim oğluma hamileyken ellerim karıncalanıyordu bileklerimden, hatta bazen kolumu hissetmekte güçlük çekiyordum, çok sürmedi ama geçti 1 hafta gibi

Tesekkür ederim yazdiginiz icin her zaman olmuyor cok sükür sadece iki defa oldu gece uykumdan uyaniyorum hissetmicek derecede uyusmustular bi gece bacagim bi gece elim hemen ovaladim gecmisti insallah tekrar olmaz

İnşallah canım inşallah . Hayırlı haberlerle dön... Diş konusunda bende çok mağdurum . Bayağı bir problem çektim diğer gebelikleriMde.

Kızlar merhaba.bende bulantı kusma yok ama midemde sanki tas oturmus.siskinlik hazimsizlik var.cok istahli da degilim canım oyle birseyler de istemiyor pek.ama bebek icin yiyorum.ama karnım taş gibi off.ne ıyi gelir sizce?

Kizlar geldim kontrolden hersey guzel dedi doktor 2li test icin ozel muayenehaneye yonlendirdi devlet hastaneleri yapmiyormuki anlamadim bu arada arkasi donuk oldugu icin gostermedi 10 gub sonra belli olur dedi.kipir kipir di valla rahim biyuna bakti belki serkaj yapilabilir duruma gore ama ben yaptirmiycam

Benimki hamurişi göbeği sanirim canim. Bakalim nasil eriticez bunları sonra

Ben varım canım bulantılarım çok fena devam ediyor günde 3 defa metpamid alıyorum saatini biraz geçirsem kendimden geçiyorum. Bu arada bişey keşfettim tuzlu tuzlu patlamış mısır ama taze olcak çok iyi geliyor bana bir süreliğine midemdeki kazıntıyı huzursuzluğu alıyor.

MaşaAllah canim sağlıkla sıhhatle kucağına al insaAllah

Canim grupta ikiz var MaşaAllah hayırlısı olsun hakkında başka cocuğun var mi

Karnından mı baktı canım? Vajinal değil de mi? Ben de çok korkuyorum bulantıdan, oğlumda 5 kilo vermiştim. Kaç yaşında oğlun? Neden kusuyorsun diye sorunca ne diyorsun?
Amma sordum yav

Karnından mı baktı canım? Vajinal değil de mi? Ben de çok korkuyorum bulantıdan, oğlumda 5 kilo vermiştim. Kaç yaşında oğlun? Neden kusuyorsun diye sorunca ne diyorsun?
Amma sordum yav
Vajinal bakmak zorunda kaldi su icimedim ki bulantidan.oglum 21 aylik cnm daha tam konusamiyo agliyo sesi duyunca korkma annecim bisi yok diyorum ama fayda etmiyo tabi.oglumda bende 3 ay kilo alamamistim.senin oglun kac yasinda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…