2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın güzeller güzelleri kaç gündür giremedim ya üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum kulaklar burun tıkalı öksürük var ne yapsam olmadı bana yardım edin lütfen

her şeyin güzel olmasına çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Acaba rahim boyunuz kaç çıktı. Benimde öyle bir durumum var sanırım 4 cm in üzerinde olursa sorun olmuyormuş.
Sagol canm yaptirmiycam diye sormadım zaten her gittigimde bakacak bu zqmsna kadar yaptirmadim bundada yaptirmam

Benimde var 38mm boyutunda sol overde doktorunda kist problem degil ama.surekli kontrolde olman lazim dedi inşallah bi problem cikmaz. İki hamileligimde boyle bisey yasamadim bu ilk oldu benim icin

Evet cnm once karnimdan bakti baya ugrasti ne inatci bebek bi gorundu kayboldu dedi hatta sonra mecburen alttan bakicaz dedi o sekilde yani.seninkinide Allah bagislasin cnm.sorular hic bitmiyor.benim taklidimi yapiyo benimki bide
amin canım hepimizin kuzucuklarını inşallah Soruların başladığı dönem zamanla daha da cevabı olmayan sorular soracaklar
Çarşamba randevum var benim de 6+5 olacağım acaba sonraki haftaya değiştirsem mi randevumu.kalp atışını duyamazsak sonraki hafta tekrar gitmek gerekecekbu Çarşamba drdaydım daha

Benim kontrol suremdi.idarara sıkısık gidersen gorunur ama sen bilirsin garanti olsun diyosan o sekilde yap.

Haklısın canım biliyorum benimde 24 aylık bir oğlum var diğeri daha büyük 6 yaşında . Sen şikayetlerin azalmazsa sağlık ocağında yine bir idrar ver ilerlemesin enfeksiyon varsada ...
Öyle yapicam canım olmazsa benimde kızım 26aylik Allah yardımcımız olsun walla

Günaydın güzeller güzelleri kaç gündür giremedim ya üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum kulaklar burun tıkalı öksürük var ne yapsam olmadı bana yardım edin lütfen
Gecmis olsuuun ben kizima hamileyken olmustum aynen sizin gibi nefes alamiyodum oksururken cigerlerim sokuluyodu yinede ilac icmedim iciyorum diye kandirdim bizimkileri :) dr.uma danisarak ihlamur bal karanfil tarcin karisimi caylar ictim gunde iki fincani gecmedim terleyip ustumu degistim duzeldim bu sekilde insallah hemen iyilesirsiniz acil sifalar dilerim

Kızlar benim 17 sinde taramam var, cinsiyetin kesinleşmesi için çok mu erken? Meraklanıyorum...
Bebeğin pozisyonu iyiyse ,görünebilir . Ben ilkini 12 hafta diğerini 11. Haftada öğrenmiştim.
Hayırlısı olsun , Allah gönlünüze göre versin... Ahh bizde bulaydık bir o haftaları

Kızlar benim 17 sinde taramam var, cinsiyetin kesinleşmesi için çok mu erken? Meraklanıyorum...
Bende 15inde gidicem taramaya. Kimi Bebek'te 11.haftadan itibaren belli oluyormuş cinsiyet ama doktorlar emin olmak için 15.haftayı bekliyorlar galiba. Bende çok merak ediyorum ama benim doktor emin olmadan söylemez

Bebeğin pozisyonu iyiyse ,görünebilir . Ben ilkini 12 hafta diğerini 11. Haftada öğrenmiştim.
Hayırlısı olsun , Allah gönlünüze göre versin... Ahh bizde bulaydık bir o haftaları
Teşekkür ederim... gerçekten ilk 12 hafta zor geçiyor hep bir merak, korku, heyecan... hepimizin gönlüne göre versin inş... su gibi geçsin zaman... :)

Benimki 22 sinde bazen sadece tahmin edebiliyorlar o da bebeğin hareketliliğine göre oluyor bildiğim kadarıyla geçen perşembe kkb muayenesi olayım diye hastaneye gittim gitmişken bebeğimi görmek istedim büyümüş benim miniğim ve hareket ediyordu bıcır bıcır hatta doktor ense kalınlığını gördü iyi olduğunu söyledi tarama için 22 sinde çağırdı ense kalınlığı önemliymiş ben o kadar önemli olduğunu bilmiyordum inşallah taramada da öyle olur :)

Ense kalınlığı ve burun kemiği oluşumu var mi diye bakıyorlar canım ben kizimda bu ikisini kontrol ettirmistim test yaptirmamistim bi problem çıksa testte bana geri kalan hamileliğin acaba iyimi köyümü diye düşünmekle geçecek diye bundada yaptirmicam

Kızlar , göğüsleriniz koyulaşmaya başladımı , benimkiler kararmaya başlamış
Diğerlerinde bu kadar erken olmamıştı...
Benim de öyle oldu ve şu an süt damarları kabardı taş gibi hiç dokunulmuyor sıksam süt fışkıracak gibi bir de büyüdüler 9 ay sonuna kadr ne hale gelirler düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…