2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar benim idrar yollarimda 3gundur yabma war acile gittim tahlil falan yapmadi dogum ewinin aciline gittimde ertesi gunude dogum ewinde randewum wardi normalde izele gidiyorum ama arada bi orayada giderim diye dosya actirmak istemistim herneyse gittim dr a soyledim o da tahlil falan yapmadi tek kullanimlik toz vermisti dr onu ictigimi soyledim tamam o zaman devam ederse gelirsin dedi vr benim ara ara yanmalarim hala var ve migde bulantimda bu aralar siddeti cok fena artti acaba idrar yollarimda migdemi fenalastirmis olabilir mi boyle bsey mumkun mu ki

Gebelikte kist problemi olan var mı acaba aranızda? Doktor bana kist var ama önemli değil dedi bugün iğne vurulmak için acile gittiğimde muayene de oldum kisti sordum tehlikeli olabilir dedi kafama takıldı. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yaziversin arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar ben konunuzun sessiz takipçisi Bugün yazasım tuttu niyeyse
Evet enfeksiyon mide bulantısını şiddetlendiriyor. Bende de olmuştu doktor mide bulantılarımın artmasının enfeksiyondan olduğunu söylemişti

Benim yengemde vardı
bir problem yaşamadı sezeryanla doğum yaptı aynı zamanda kisti de aldılar. biraz uzun sürmüştü ameliyatı..

Teşekkür ederim yorumunuz için umarım benimki de sıkıntı çıkarmaz 2 dr farklı davranınca kafama takıldı. Yengenizin kisti büyük muydu acaba ameliyatla alındığına göre büyük gibi anladım ama.

Valla büyükmüydü küçükmüydü bilmiyorum ki sadece kist olduğunu biliyorum inşallah sende de bir sıkıntı olmaz

2015 kasim anneleri grubundan arkadaslarda da kist vardi onlarda dogumunu yaptilar saglikli bir sekilde bebeklerini kucaklarina aldilar cnm.sende saglicakla alirsin insallah bebisini.

Geçmiş olsunn canım...
Bende de var sistit , bol su iç geçmezse antibiyotik yazacağım dedi aile hekimi.
Ben istemedim , su içtim bolca ağrı yanma ve kesik kesik idrara çıkma şikayetim azaladı. Ama suyu az içtiğim zamanlsrda yine nüks ediyo.

İlk gebeliğimde başlarda hiç bulantım olmamasına rağmen , şiddetli bulantı idrarda yanma ile acile gittiğimde , kum düşürdüğümü öğrenmiştim. İhmal etme bol su iç gerekli görürlersede antibiyotiği değiştirirler tabiki idrar kültürü alarak. Tuvalete çıktığımda idrarda beyaz beyaz tortular görünüyordu benim o zamanlar aynı tuz gibi. Benzer bir durumun varsa idrar ve kan ver canım...

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah hepimiz sağlıkla doğum yapar bebisleri kucağımıza aliriz :)

Arkadaşlar karnım ve sol bacagim çok agritor.adet zamanları bu şekilde oluyorum.aynı adet ağrısı.ama ay döngüsü zamanı değil. Umarım bir sıkıntı olmamıştır bebiste. Kızımda nerdeyse 9 ay ağrıdı ama bu kadar şiddetli değil. Kızimdan önceki Boş gebelikte düşük yapmadan bir önceki gece böyle ağrıdi.o aklıma geliyor.korkuyorum. kızım da uyuyor. Bırakacak kimse yok doktora bi gideyim desem.tabi ki daha da artarsa kızımı alıp gidicem ama inşallah gerek kalmaz.

Gecmis olsun Allah sifa versin canim. Benim de kasik ve karin agrim cok vardi rahim gelisiyor ve gaz sancisindan oluyor diye düşünüyorum. Umarim bebegin sagliklidir. Ama ihmal etme git bence hem senin icin hem bebek icin onemli olabilir. Umarim iyi hhaberler verirsin bizlere

Dr a gitmeliyim o zaman sanırım gene kendi Dr uma 2hafta sonra gidicektim erkenden gideyim o zaman

Canım bilmiyorum ki hic farketmedim bende kizimda hamileyken kum döktüm çok felaket sancim olmuştu oturamiyordum nefes bile alamıyordu çok berbatti bundada yanma var ara ara gelip geçiyor su içmeye çalışıyorum canım ama migdem çok bulanıyor suyu ne kadar istesemde çok icemiyorum malesefki migdem çok berbat çok kotu durumdayım bütün gün pertim çıkıyor kizimda var çok zor boyle

Haklısın canım biliyorum benimde 24 aylık bir oğlum var diğeri daha büyük 6 yaşında . Sen şikayetlerin azalmazsa sağlık ocağında yine bir idrar ver ilerlemesin enfeksiyon varsada ...

Benim var canım bayada büyümüş 6.5 cm bikaç doktor gezdim korkulacak bişey yok gibi.. bazıları kendiliğnden kaybolabiliyormuş bazılarıda doğuma kadar kalıyormuş ani hareket vs yapma dedi kontrol altında tutacağız dedi şimdilik bebeğede banada bi zararı yokmuş

Vajinal bakmak zorunda kaldi su icimedim ki bulantidan.oglum 21 aylik cnm daha tam konusamiyo agliyo sesi duyunca korkma annecim bisi yok diyorum ama fayda etmiyo tabi.oglumda bende 3 ay kilo alamamistim.senin oglun kac yasinda?
idrara sıkışık olsam karnımdan da duyabiliriz o zaman inşallah Maşallah canım, Allah bağışlasın. Benim oğlan 3 yaşını dolduracak inşallah 1 eylüldeSürekli soru soruyor da ondan demiştim ben deBu defa da bulantım olursa bakalım ne diyeceğim

Evet cnm once karnimdan bakti baya ugrasti ne inatci bebek bi gorundu kayboldu dedi hatta sonra mecburen alttan bakicaz dedi o sekilde yani.seninkinide Allah bagislasin cnm.sorular hic bitmiyor.benim taklidimi yapiyo benimki bide

her şeyin güzel olmasına çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Acaba rahim boyunuz kaç çıktı. Benimde öyle bir durumum var sanırım 4 cm in üzerinde olursa sorun olmuyormuş.

Benimkinin boyutunu söylemedi bi daha gittiğimde sorayım en iyisi. İnsan beklemediği bir şey duyunca bi an kalakaliyor soru da aklına gelmiyor. Sadece önemli değil dedi. Bugün acildeki dr tedirgin etti. Ama bunları duyunca içim biraz daha rahatladı inşallah tez zamanda kaybolurlar.

İyi geceler kızlar
2 gündür fenayım bulantı kusma halsizlik şimdi iyiyim .
1 kilo almama rağmen göbüş çıktı.pazar dönüyorum evime salı dr gideceğim.bendede kist vardı .halsizliğe çözüm soracağım 19 aylık oğluma 11 yaşındaki kızım bakıyor.eve dönmek istiyorum yazlık yordu beni çok

Evet cnm once karnimdan bakti baya ugrasti ne inatci bebek bi gorundu kayboldu dedi hatta sonra mecburen alttan bakicaz dedi o sekilde yani.seninkinide Allah bagislasin cnm.sorular hic bitmiyor.benim taklidimi yapiyo benimki bide

Canım seninle günümüz aynı sayılır ne zaman duymuştun bebişin kalp atışını ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…