2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar benim 17 sinde taramam var, cinsiyetin kesinleşmesi için çok mu erken? Meraklanıyorum...
benim tanıdıklar hep 12. haftada öğrendiler.. ikili tarama ben de yaptırmayacağım sanırım.
cinsiyetini ben de öğrenirim gibi geliyor. içime hep kız olacakmış gibi doğuyor. Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin farketmez

Benimde ilk gunden beri hislerim kiz diyor .Rabbim hayirli evlatlar versin :)

Ense kalınlığı nedir ne zaman ölçülüyor yaaa konu cinsiyete gelmiş bile ne zaman belli olur kiii Haftaya tam 11 hafta olacak Dr.a gittiğimizde henüz erken mi cinsiyet için bnm de içime hep erkek doğuyor rüyamda da erkek görüyorum hep

Benimde ilk gunden beri hislerim kiz diyor .Rabbim hayirli evlatlar versin :)
amin önemli olan hayırlı evlat olması
ense kalınlığı down sendromu var mı yok mu diye ölçülüyor.
ben de rüyamda kız görmüştüm hayırlısı artık. sağlıklı sıhhatli afiyetli olsunlar da gerisi mühim değil

Kızlar hepimizin bebisine maşallah.elde degil bende cok merak ediyorum cinsiyetini.bir oğlum var icimden geceni rabbim de biliyor.icime kız doguyor ama istedigim icin mi bilemedim.rabbim eli ayağı düzgün saglikla gelmesini nasip etsin önce.kızlar bu arada benim midem tas gibi ya .siskunlikl hazimsizlik oluyor.ne yapsam iyi gelir?

N nursenaoz aynen hayırlısı sağlıklısı olsun hepimiz için ben de kız da yok erkek de o yüzden ikisine de deli gibi sevincem insanın yine de içine doğuyor işte Rüya da görülenin de tersi olur derler

Mide bulantısını doktoruma sordum ilaç kulllanma taraftarı değilim dedim o zaman sık sık az az yiyeceksin dedi aç kalıp da birden mideyi şişirmeyecksn öğün aralarında da yoğurda meyve koyup yiyebilirsin dedi bir de beyaz leblebi söyledi denedim hepsini, azaldı biraz bende de çok şişkinlik vardı gazlı içecek yasak kesinlikle şişkinlik için soda da dahil şimdi daha rahatım.

Kızlar uzun zamandır giremiyordum foruma bi tatil yapıp geldim:) cok sukur rahat gecti tatilim. Ikili tarama hakkinda konusulmus neden yaptirmiyorsunuz ikiliyi?

Kızlar merhaba benim bugün kahverengi lekelenme oldu çamaşırımda öyle çok yoğun değildi ama vardı biraz tatil için yurt dışına geldik çok yürüdüm ondan mı oldu acaba kırmızı renkli değildi o yüzden içim biraz rahatladı başından geçenler cevap verebilir mi lütfen

akıntı olabilir endişelenme

Önerilerini dikkate alicam canım teşekkür ederim

Günaydın güzeller güzelleri kaç gündür giremedim ya üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum kulaklar burun tıkalı öksürük var ne yapsam olmadı bana yardım edin lütfen
Bende hastalandım hastalanicam sabah kalkıyorum burun falan tıkalı günlerdir boğazlarım kaşınıp yanıyor hemen elma sirkesi ile suyu karistip gargara yapıyorum gün içinde duzeliyorum öksürük içinde bala limon sıkıp ye

Ben tahminimi oyladim aksi çıkarsa degistiricem diğerleri ne düşündü bende merak ediyorum
Merhaba bu gün doktorum cinsiyeti erkek görünüyor dedi bende baştan beri erkek hissediyordum hatta cinsiyet bile oylamistim bu gün doktorumuzda onay verdi EGEMENimiz geliyor Allahın izniyle

Gozun aydin canim. Masallah erkenden gostermis kendini Allah saglikli uzun bir omur versin Egemen'e
Amin çok teşekkür ederim göstermedi aslında ama doktorum tecrübeli bir Doktor sadece pipi den anlamıyor onlar duruşundan kemik yapisindan biliyorlar yanılma ihtimali olduğu için söylemiyorlar ben ısrar ettim erkek görünüyor dedi

Merhaba bu gün doktorum cinsiyeti erkek görünüyor dedi bende baştan beri erkek hissediyordum hatta cinsiyet bile oylamistim bu gün doktorumuzda onay verdi EGEMENimiz geliyor Allahın izniyle
Oy maşallah daha bu kadar erkenden mi ilk cinsiyet tahmin imiz senden bakalım bundan sonra baslar yawas yawas benimde 26sinda randewum o zamana inşallah Dr um bseyler söyler

oy maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…