2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Bebiş erkekse 12 civarı söylüyorlar canım.kızlar daha geç öğreniliyor.erkekler 11-12 den sonra belli ediyor kendisini.ben oğlumu 12 de öğrenmiştim.

Merhaba bu gün doktorum cinsiyeti erkek görünüyor dedi bende baştan beri erkek hissediyordum hatta cinsiyet bile oylamistim bu gün doktorumuzda onay verdi EGEMENimiz geliyor Allahın izniyle
10. Haftada cinsiyetini söyledi mi doktor benim de haftaya randevum belki ben de ogrenebilirim 11+2 olacağım o gün :)

Bebiş erkekse 12 civarı söylüyorlar canım.kızlar daha geç öğreniliyor.erkekler 11-12 den sonra belli ediyor kendisini.ben oğlumu 12 de öğrenmiştim.
Benim de oğlum var canım ama 12.haftada belli olmaz deyip söylememisti 2 farklı doktor da 1 ay sonra kesin erkek dendi.Hayırlısı olsun zaten çocukla zaman çok hızlı geçiyor bi bakmışız cinsiyet belli olmuş bi bakmışız doğuma giriyoruz :)

Aaa haftamiz ayni bu arada.birde halsizlik.bas donmesi var.butun gun uyusam of demem oglumu uyutuyorum bende uyuyorum oglenleri.

Bu mide bulantısı ne zaman bitecek cok zorlanıyorum artık. Ağzımda cok kotu bi tat var en azından bu tadı nasıl yok edebilirim. Valla bazen dayanamıyorum oturup ağlıyorum. Dun serum aldım halsizlikten

Hiç sorma ya ağlıyorum bazen o kadar bunaldım ki ..
Valla oyle benim 3.cu hamileligim . yemin ederim basimda bide ufakliklar var. ama birsey yemeye korkuyorum. yemesem bile bos bos ogurup duruyorum bu sabah sadece su kistum sari sari zehir gibi. 3.5 4 aylik olmayana kadar azalmaz ben hamileliklerimde hep kilo veririm . 2.ci hamileligimde tam 7 kilo verdim doguma kadar sadece verdigim kiloyu aldim. 77 kiloyla baslamistim 78 kilo ile bitrdim yani 1 kilo almistim butun hamileligim boyunca

Bebekler kac kilo dogdu acaba merak ettim .

merhaba arkadaşlar 7+5 günlük hamielyim.cuma sabahı çok hafif kahverengi lekenlnmem oldu.ama bebeğim iyiydi kalp atışını da dinledik.sonra dün gece birsz daha fazla lekelenmem oldu progestana başladım
.Endişeliyim.böylw bir durum yaşayanınız oldu mu?

Genel bi ruh hali sıkıntısı var üzermde kızlar, şu hamileliğin en sevmediğim yanı bu hormonlar.. Hele ki şu sıcak havalarda öyle bunalıyorun ki.. ilk üç ay dolmadan bi yere de gidemiyorum.. güneş sabahtan akşama kadar evimin içinde, sıkıntıdan bunaltıdan kafayı yemek üzereyim

Aynen ben herseye aglayip duruyorum. Hep bi sinir var nefes egzersiZleri yapmaya çalışıyorum. Bi sure faydasi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…