2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Oy maşallah daha bu kadar erkenden mi ilk cinsiyet tahmin imiz senden bakalım bundan sonra baslar yawas yawas benimde 26sinda randewum o zamana inşallah Dr um bseyler söyler
Bizim gunlerimiz aynı ayın 21 inde pipi ayırt edilebilecekmis erkekse 26 sinda görürsün kızsa belki biraz daha bekleyebilirsin netlesmesi için yada benim gibi doktoru sıkıştır onlar biliyor emin olmadan söylemek istemiyorlar

Aynen bende canım sadece su mide bulantısı ve kusmalar için doğurmak istiyorum artık

Kızlaaar doktora gittim kalp atışını duydum çok şükür :) doktor 6+5 dedi ultrasona göre ama adet tarihime göre 7 haftalık tam anlamadım vallahi bebişim kaç haftalık
hadi gözün aydın canım, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.vajinal mı baktı?
Dr doğru demiş, 6+5 ya hani altıncı hafta dolmuş yedinci haftadan 5 gün geçmiş yani 7 haftalık Biten hafta değil de içinde bulunduğun hafta söyleniyor

Allah razı olsun canım rabbim hepimize nasip etsin :) yok canım ultrasondan baktı ama gösterdi sadece dinletmedi rahatsız olmasın dedi gördüm kalbini çok güzeldi şimdi anladımmm ben değişik bu hesaplar böyle :)

ultrasonu karnından tuttu ama değil mi? Aaa rahatsız mı oluyorlarmışbilmiyordumevet canım değişik birailk bebeğin mi

Kızlaaar doktora gittim kalp atışını duydum çok şükür :) doktor 6+5 dedi ultrasona göre ama adet tarihime göre 7 haftalık tam anlamadım vallahi bebişim kaç haftalık
Canım maşallah bebisine.haftalık hesap.benimde degisiyor.mesela ozele gittigimde dr bana 6+3 dedi.5gün sonrada devlet has.gittim 6+4 dedi.sasirdim.7 + demesi gerekmiyor muydu diye düşünüyordum.ozeldeki dr birsey olmaz ondan dedi

ultrasonu karnından tuttu ama değil mi? Aaa rahatsız mı oluyorlarmışbilmiyordumevet canım değişik birailk bebeğin mi
Evet canım karından :) vallahi ben de ilk defa duydum üçüncü ayda dinlersin dedi Ben de ısrar etmedim bir ay kaldı zaten minik bir böcek gibi evet ilk bebeğim

Hepimizinkine maşallah canım çok sağ ol Şimdi anladım vallahi hesaplarını sağlıklı olsun da neyse artık doktorun söyledğine göre hareket ederiz

Kızlar bu arada birsey merak ettim.ben gecen ozele gittigimde dr karindan baktı kalp atisi goremedi alttan bakacagiz mrcbur dedi.con şükür alttan duyuldu.bes gün sonra filan dev has.gittim.o zamanda karindan goremedi alttan bakıldı öyle görüldü.bu kadar hafta gectineden karindan gözükmüyor

Evet canım karından :) vallahi ben de ilk defa duydum üçüncü ayda dinlersin dedi Ben de ısrar etmedim bir ay kaldı zaten minik bir böcek gibi evet ilk bebeğim
Bunu duyduğuma sevindim Çarşamba 6+5 ken benim de randevum var daBakalım benim dr be diyecekoyy ilk heyecan ne güzelrabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin, hayırlı evlat olsunlar inşallah

dev hastanesindeki ultrasondan kaynaklanıyor olabilir bi de dr mahareti de önemli galiba

Bir tane kızım var bakalım bu ne olucak heyecan sarmaya başladı sağlıklı olması en büyük temennimiz ama genelde biraz yok değil

Hayirli olsun çok erken ögrenmissiniz.İlk hamileliğimde 12.haftada ısrarla sormuştum doktor bu kadar erken cinsiyet belli olmaz deyip gondermisti.16.haftada oglum oldugunu ögrendim net olarak.Şimdi de 16.haftadan once belli olmaz diye sormuyorum bile doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…