2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen ben herseye aglayip duruyorum. Hep bi sinir var nefes egzersiZleri yapmaya çalışıyorum. Bi sure faydasi oluyor
Ben sıcaktan nefes bile alamıyorum gibime geliyor yemin ederim kışa aş eriyorum resmen, soğuk havalar gelsin kar yağsın ben sıcakla mücadele edemiyorum.. normalde sıcak havayı çok sever şıp şup terlesem sesimi çıkarmazdım, şimdi hormonlar beni mahfetti

Ben de kışı ozlemle bekliyorum. Ama simdi yaz tatili oldugu icin dinlenebiliyorum. Okul baslayinca biraz zorlanicam gibi ama en azindan serin olucak nefes alabilcez

Ben de kışı ozlemle bekliyorum. Ama simdi yaz tatili oldugu icin dinlenebiliyorum. Okul baslayinca biraz zorlanicam gibi ama en azindan serin olucak nefes alabilcez
Aynen öyle.. Sen de öğretmen misin? Ben de ünide öğretim görevlisiyim, bu dönem ders yüküm de fazla.. nasıl olcak hiç bilmiyorum.. bi de benimki yüksek riskli ikiz gebelik.. Allah kolaylık versin hepimize inşallah.. senin nasıl iş yükün çok mu oluyor dönemde?

Evet ogretmenim. Allah yardimcimiz olsun. Benim de riskli gebelik 2 kurtajim var. Doktorum bebek hareketlenene kadar dinlen dedi hatta bir ay rapor vericem dedi

Selam kizlat hafta sonunu iple cekiyorum derken 2 gundur yatiyorum bulantim halsizligim gecmisti yine halsizlik basladi cok sukur bulantim yok bir rahata eremedim hic bir is yapmaya halim yok istanbulun nemi beni öldürdü.

Canım korkma insalllah allahın izniyle nirseu olmaz.benden resmen kırmızı kan cok korkmustum.ama cok sukur bebegimin kalp atisini duydum öyle rahatladım.bende progestan kullanıyorum fitil olarak sabah aksam.birde haftada 1 kere igne yaptiriyorum.cok sukur lekelenmem yok simdi.

Kızlar bende önümüzdeki cumayı iple cekiyorum.iki hafta sonraya gelin demisti doktorumuz.bende minigimi çok merak ediyorum.minigim biraz daha buyumusmudur nasıl iyi mi diye düşünüyorum.cok şükür kanamam lekelenmem durdu.sadece siskinlik kötü efiyor beni.

Evet ogretmenim. Allah yardimcimiz olsun. Benim de riskli gebelik 2 kurtajim var. Doktorum bebek hareketlenene kadar dinlen dedi hatta bir ay rapor vericem dedi
O zaman dinlen canım hiçbir şey bebeğinden daha değerli değil.. ben de bu dönem kendimi yormak istemiyorum, normalde anfide oturarak ders anlatamam mutlaka ayakta olurum saatlerce ama bu dönem hiç umrumda değil.. yavrularım için her şey

Siz iğneyi kacinci haftaya kadar kullanacaksınız dr bu konuda birşey söyledi mi acaba? Benim de 1 aylık daha kullanımım olacak ama sonrasında ne olacak hiç bilmiyorum.

Kızlar ya sarı renkli akıntım oluyor ara ara bazende şeffaf acaba normal mi yarın doktorumu arayıp soracağım ama aklıma takılıyor bu sarı renkli olan

Selam kizlat hafta sonunu iple cekiyorum derken 2 gundur yatiyorum bulantim halsizligim gecmisti yine halsizlik basladi cok sukur bulantim yok bir rahata eremedim hic bir is yapmaya halim yok istanbulun nemi beni öldürdü.
A.selam canım aynı bende bir bulantı bir halsizlik bulantıların hafifledi mi 12 haftadasın

Bende ogretmenim :)Simdi cok sukur rahatim ama okul acilinca nasil olur bilmiyorum okulum evime uzak biraz zorlanacak gibiyim .Allah hepimizin yardimcisi olsun :)

Eşim cok yardimci oluyor sagolsun. Ben de bol bol dinleniyorum :) okul donemi de cok yormiycam kendimi. Sen de mucizelerine dikkat et bol dinlenerek ders anlat

Allah razı olsun sağlıkla kucağımıxa alırız inşallah..ilk hamileliğimden o kadar farklı ki.oğlumda ne bulantım ne kasık ağrım ne lekelenme oldu.Bu hamileliğim zor geçiyor..hepsi bi yana lekelenme çok korkutucu

Kızlar ya sarı renkli akıntım oluyor ara ara bazende şeffaf acaba normal mi yarın doktorumu arayıp soracağım ama aklıma takılıyor bu sarı renkli olan
Ben de genelde seffaf ara ara sari akinti var. Enjeksiyondan supheleniyirdum. Tahlillerim temiz cikti sanirim hamilelikte normal. Tahlillerini yaptirdin mi

Ahh canım benim yeter ki bulantım kesilse halsizliğe razıyım biliyor musun nasıl kesildi canım hissettin mi kesileceğini
Ilk bir kac gun bulanti kesildi yeme istegim artti sonra eksime basladi midem kaynadi her yemek sonrasi
bu hafta daha iyiyim 10 +3 bittiginde oldu bunlar .valla halsizlikte olmuyor inanki hicbirseye elim kolum kalkmiyor ise nasil gidicem bilmiyorum yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…