2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım aynı durumdayım ki bana 8. Haftada söyledi prof doktorum kız gibi görünüyor dedi, dediğin gibi sadece cinsel organıyla değil kemik yapısıylada tahmin ediyorlar... ben de kaptırmadım kendimi ama yinede o ihtimal var yani... hayırlısı olsun :)

Burda da 8+3:)
6.haftamda gitmiştim bundan önce ondan net fotoğtaf yok

Eklentiler

• 15027030324571557472988.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 100
Hadi bakalım bizde yorum yapın kızlar 9+2 görüntüsü

Eklentiler

• IMG_20170810_143331.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 94
oo arkadaşlar merhaba doldurmuşsunuz sayfaları, işyerinde hepsini okumam mümkün değil, ama bir kaç sayfa bakabildim cinsiyet tahmini konusu konuşulmuş, ben de öğleden önce doktordaydım. kontrole gittim. doktor bi 50 yaşında vardır, uzun yıllar da o hastanedeymiş, tahminde bulundu bana da kız gibi görünüyor ama yanılıyor da olabilirim dedi :)

Selam kızlar bende bugün 2 li test için doktora gittim gitmişkende cinsiyetini sorayım dedim henüz erken ama kemik yapısı erkeğe benziyor dedi sata göre 11+3 üm ama ultrasonda 12+3 çıkıyor buarada kusmalar tam gaz devam sanırım sonuna kadar çekeceğim

Hayırlı olsun canım genelde dr.lar doğru tahminde bulunuyorlar:) 2li testin sonucu ne kadar zaman sonra çıkıyomuş?

ayy merhaba kizlar. mide bulantisindan muzdaribizz. sıkıldım artik. daha cokk var doguma . 2 aylik oldum ben daha yeni. kaldi 7 ay nasil gececek boyle

ne kadar çok vermişsiniz 7 kilo, ben oğlumda çok güzel bir gebelik yaşamıştım zayıfım normalde, 20 kilo almıştım. şimdi bunda 1 kilo zaten vermiştim bugün gittim 1 kilo daha vermişim (( 10 metre yürüsem halsizlikten oturmak istiyorum, progestan kullanıyordum 2 kere migrenimi tetikledi hala bir gözüm ve başımın bir tarafı oyum oyum ağrıyor, kilo verdiğimi de öğrendim iyice mutlu oldum yani :) bebeklerimiz sağlıklı olsun da inşallah bu aydan sonra iyi oluruz diye bekliyorum

Sağol canım sağlıklı olsunlarda en önemlisi.. 15 gün sonra dedi devlet hastanesinde yaptırdım ama özelde değil
Devlet hastanesi 2li test yapıyo mu?? Ben yapmadığını okumuştum internette şaşırdım sevindim, özellerde pahalı mı bu test acaba sormak aklıma gelmedi gittiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…