2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kizlar benim 2 oglum var. 3.cuye hamileyim. kizolmasini cok istiyoryz. ama ben erkek hissediyorum. oylede olacak galiba. zaten 15 16 haftalik olmadanda cinsiyet tam belli olmuyor daha baya var. saglikli olsunlarda cinsiyet onemli degil. ama insan 2 meyvedende tatmak istiyor.

Merhaba bu gün doktorum cinsiyeti erkek görünüyor dedi bende baştan beri erkek hissediyordum hatta cinsiyet bile oylamistim bu gün doktorumuzda onay verdi EGEMENimiz geliyor Allahın izniyle

bu haftada yanlış çıkabilir yine de kendini çok alıştırma. çok duydum çünkü
ben de merak ediyorum

Bende ogretmenim :)Simdi cok sukur rahatim ama okul acilinca nasil olur bilmiyorum okulum evime uzak biraz zorlanacak gibiyim .Allah hepimizin yardimcisi olsun :)
Amin canım, benim de okula uzak evim.. karda kışta nasıl olacak bilmiyorum valla inşallah hiçbi sıkıntı yaşamayız.. doğumdan sonra rahatız inşallah :)
Eşim cok yardimci oluyor sagolsun. Ben de bol bol dinleniyorum :) okul donemi de cok yormiycam kendimi. Sen de mucizelerine dikkat et bol dinlenerek ders anlat
Oh ne güzel maşallah eşine canım.. öyle yapmayı düşünüyorum yormam kendimi derste haytalar için :)

Aynen ben herseye aglayip duruyorum. Hep bi sinir var nefes egzersiZleri yapmaya çalışıyorum. Bi sure faydasi oluyor
Normalde kolay ağlayan biri degilimdir ben hamileligimde duygusal oluyorum geçenlerde de bi ağladım bogure bogure resmen honkurdum salya sumuk sonra oturdum TV özledim bu hormonlar yuzunden oluyor reklamlarda bile duygusal bsey izleyemiyorum

Elistacin canım seni çok endişelendirmekteydi istemem ama bana kizimda 11haftalik iken erkek dedi Dr um 14haftada erkek dedi 16jaftada gene erkek dedi sonra kız olduğunu söyledi biz tabi kendimizi alistirmisiz şok olduk nasıl olur diye ki ilk bebek bide hemen birşeyler almıştım ben düşün gidip onları değiştirdik sonradan

Hahhaa ben de sacma sapan sesler cikara cikara agliyorum sonra neden bu kadar agladim diye esime bakip gulmeye basliyorum. Soylemiyor da adam yavastan tirsiyor benden sanirim

Değiştirebiliriz güzel fikir bunu düşünmemiştim o zaman bende alayım yanılma ihtimali herzaman var sizde olduğu gibi o payı bırakıyorum tecrübeli bir Dr olduğu için guveniyorum ama ayrıca baksanıza keseden bebeğin duruşundan biz bile fikir yurutebiliyorsak tecrübeli bir doktorun yanılma payı daha düşük bence

Normalde 16 20 hafta arası söylüyor Dr lar yanılma olmasın diye ama onlar cinsel organı gormedende tahmin ediyorlar bende onu sordum sizin yorumunuz ne dedim erkek görünüyor dedi sonuçta biz bile kesesinden tahmin etmeye calisiyorsak Dr da bilir diye düşünüyorum

Çalışıyorsan zordur tabi Allah kolaylık versin cnm.. bize de dua et erken geçsin bulantımız..

Evet , olabilir hatta bazı doktorlar kemik yapısından biliyormuş ama bilmem ne kadar doğru
Çünkü ikinci gebeliğimde de bana 11. Haftada erkek olduğunu söylemişti .

Ben de şimdi doktordan geldim. 9+2 olduk hersey yolundaymis cok şükür. Ultrason resmini de verdi. Bu haftada nub teorisin göre cinsiyet tahmini yapılabilir mi?

Arkadaşlar merhaba. bulantıdan öldüm bir kaç hafta boyunca. sonra bir kaç yerde okudum ve bulantı bilekligi aldım. reklam yapmıyorum yanlıs anlasılmasın uzaktan yakından alakam olmaz reklamla :) hamd olsun taktıgımdan beri bulantı hala var ama en azından yemek yiyebiliyorum. kusmam azaldı hamd olsun. tavsiye ederim denemeye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…