2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet gerçekten icimde bir burukluk olmadı degil oğlan deyince ama dedigim gibi onemli olan saglikli olmasi.3. mü mümkünse ben almıyim canim :) :)

Him ben ilacı biraktigim anda gecti hatta diger demkr ilaclari ayni seyi yapmiyor sadece ferro sanal yapmoayi biraktigin halde devam ediyorsa virus kaynakli bi sey olabilir yedigin vi sey dokunmustur mesela

Ben çok anlamıyorum ama sanki erkek ve bir pipi gördüm gibi geldi bana...
Tesekkur ederim terzi kendi sokugunu dikemez misali ben resimden hic bsy anlamadim ama usg.de izlwrken uzuvlari netti cok hareketli oldugundan foto boyle cikti... pipi falan goremedim atlayip zipladigi icin :) yalniz belirti olarak daha oncede yazmistim oglumun hamileligi gibi buda bulantilar kusmalar hat safhada ve fenalasma bayilmalar ayni ogluma hamileyken olan belirtiler... kizima hamileyken hic midem bulanmamisti... ama yinede kiz gibi hissediyorum cigkofte aseren arkadaslarinkide kiz cikti o bakimdan

Merhaba ben ikili test yaptırmadım bugün sadece ense ölçümünü yaptırdım normal çıktı. Cinsiyetleri maalesef geçen 1kız 1 erkek gibi demişti bugünde 2side kız sanki dedi belirsiz yani. Şimdiye kadar da 3.5 kg aldım

Canım ılk oglum da çiğ kofte yiyeceğim dıye sekerı fırlatmıstım hatta erken doğumu başlatmıştı yanı ikinci oglumda da cok yedim bunda da cok yedim bence cinsiyet bünyeye ve kişiye gore çeşitlilik gösteriyor...

Kızlar bende bırsey soracagım benım gobegım o kadar yumusakkı hıc hamıle degıl gıbıyım hiçbir sertlik yok bende bunu merak ediyorum bırde bugun dunya ıs gördüm ve Yoruldum cok ... Dınlendıkcede dogum vıdeoları ızlıyorum kız hepsinde aglanır mı hepsinde ağlıyorum...

Bende bendeeee... ben bi de oğlum 1 yaşındayken arkadaşımın doğumunda refakat etmiştim. Aynı hastanede doğum yaptık. Ona bakıp bakıp ağlıyodum düşünsene deli gibi geçende ağustos annelerinin topiğine bakmıştım, kızlar sancısının başladığını, suyunun geldiğini vs yazmışlar. Ay ona bile ağladım ya :)

Ay düşünsene tek tek hepimiz doguma gideceğiz birbirimize dua edeceğiz meraklanacagız aglıycagız hamdolsun bu duyguları yasatan rabbimize

Ay düşünsene tek tek hepimiz doguma gideceğiz birbirimize dua edeceğiz meraklanacagız aglıycagız hamdolsun bu duyguları yasatan rabbimize
Ayy ne kadar güzel duygular ya. Allah hayırlısıyla nasib etsin hepimize inşallah. Ben 2013 ekim anneleri topiğindeyken muhtemel doğumum 25 ekimdi. Herkes gününden önce doğum yapmaya başladı, bugün yarın bende yaparım felan diyodum ama taa 24ünde geldi oğlum en sona 3 kişi kalmoştık, 1 hafta boyunca hangimiz gidicek diye bekledik durduk sonunda ben doğurdum

Benim de muhtemel doğum tarihim 11 hazirandı benim kedicik 22 mayista doğdu ben de ilklerdendim facede bir grup kurmustuk hergun biri doğum yaptim diye foto atiyordu tabi oncesinde doguma gidiyorum diye yazıyodu biz hepimiz basliyoduk dua etmeye doğum kolay geçsin diye vallahi ne günlerdi yaa gercekten zaman çabuk geciyor.

Ben daha kimseye söylemedim hamile olduğumu ama göbeği gören anlayacak yakında.. şişlik bende de çok var bi de ikiz olunca maşallahımız var :)

Seninkiler ikizdi demi canim öyleyse gobuşun buyuk olması normal
Evet canım ondan demekki baya büyüdü şimdiden karnım..

Bi de bugün ilk kez bişey oldu. Ben sol tarafıma doğru yatıyordum, bebeklerin sol tarafa doğru geçtiğini hissettim.. karnımın sağ tarafı boşaldı sola yatınca, çok çok ilginç bi deneyimdi bi anda bebeklerin nerede olduğunu tam olarak hissettim dokundum onlara çok şükür çok güzeldi.. resmen içimizde yavrularımız var bugün daha bi idrak ettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…