- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.521
Evet gerçekten icimde bir burukluk olmadı degil oğlan deyince ama dedigim gibi onemli olan saglikli olmasi.3. mü mümkünse ben almıyim canim :) :)Oy masallah benim bir kizim var tabi iki meyveyi de tatmak için oğlum olsun isterdim ama sağlıklı olması tabi insan ister istemez yani oluyo bu duygu ...sende baştan beri oglan diyodun haklı çıktın bende kiz diyorum bende haklı cikcam heralde neyse üçüncüye artık ins:))
Him ben ilacı biraktigim anda gecti hatta diger demkr ilaclari ayni seyi yapmiyor sadece ferro sanal yapmoayi biraktigin halde devam ediyorsa virus kaynakli bi sey olabilir yedigin vi sey dokunmustur meselaAnladım canım. Peki kullanmaya ara vermiş miydin, geçmiş miydi o zaman? Ben dün ve bugün almadım ama aynı şekilde geliyor. Birkaç gün daha mı sürer acaba. Ben kan ilacına bağlamıştım durumu çünkü öncesinde herkesteki gibi kabızlık vardı. 2 gündür bırakmama rağmen geçmeyince acaba ilaçt değil mi ki diye kuruntu yapmaya başladım
A aaa :) tesekkur ederim hic kiz diyen olmadi zaten herkes erkek diyo 3 yasindaki kizim bile erkek bebek diyo hayirlisi bakalimBen valla canım nedense geçenlerde sen tahmin yaparken icime bir oğlun olcak hissi dogdu
Iyi geliyorsa uygulayayım çalışıyorum ayakta da durmak zorunda Olduğum zamanlarda oluyorBol bol muz ye bide maden suyu iç canim
Tesekkur ederim terzi kendi sokugunu dikemez misali ben resimden hic bsy anlamadim ama usg.de izlwrken uzuvlari netti cok hareketli oldugundan foto boyle cikti... pipi falan goremedim atlayip zipladigi icin :) yalniz belirti olarak daha oncede yazmistim oglumun hamileligi gibi buda bulantilar kusmalar hat safhada ve fenalasma bayilmalar ayni ogluma hamileyken olan belirtiler... kizima hamileyken hic midem bulanmamisti... ama yinede kiz gibi hissediyorum cigkofte aseren arkadaslarinkide kiz cikti o bakimdanBen çok anlamıyorum ama sanki erkek ve bir pipi gördüm gibi geldi bana...
oyumu kızdan yana kullanıyorumHadi bakalim sizde bana tahmin yapin acil dr.u takla atarken cikartti fotosunu 10 11 haftalik :)
Merhaba ben ikili test yaptırmadım bugün sadece ense ölçümünü yaptırdım normal çıktı. Cinsiyetleri maalesef geçen 1kız 1 erkek gibi demişti bugünde 2side kız sanki dedi belirsiz yani. Şimdiye kadar da 3.5 kg aldımMerhaba arkadaşlar. Size 3 sorum var.
1) İkili tarama testi yaptirdiniz mi? Şu hastanede 250 tl bu hastanede 600 tl diye laflar duydum. Özele gidiyorum. Dr. Muayene ücreti 80 tl ve kan tahlili ucreti 45 tl aldilar sadece şaşırdım. Sizde nasıl durumlar?
2) Cinsiyetler belli olmaya başladı mı?
3) Kilo aldiniz mi suana kadar? Ne kadar aldiniz?
Seninkiler ikizdi demi canim öyleyse gobuşun buyuk olması normalKızlar 3 aylıkken 7 aylık hamile gibi görünen var mı aranızda benim gibi?
Bugün bi hamile pantalonu giydim, göbek 7 aylık hamile moduna bağladı hemen.. meğersem kotun arkasında saklanıyormuş
Bende sebamed in koruyucusunu aldım inşallah memnun kalırımBen solante kullanıyorum çok memnunum biodermada kullanmıştım oda cok güzeldi.
Canım ılk oglum da çiğ kofte yiyeceğim dıye sekerı fırlatmıstım hatta erken doğumu başlatmıştı yanı ikinci oglumda da cok yedim bunda da cok yedim bence cinsiyet bünyeye ve kişiye gore çeşitlilik gösteriyor...Tesekkur ederim terzi kendi sokugunu dikemez misali ben resimden hic bsy anlamadim ama usg.de izlwrken uzuvlari netti cok hareketli oldugundan foto boyle cikti... pipi falan goremedim atlayip zipladigi icin :) yalniz belirti olarak daha oncede yazmistim oglumun hamileligi gibi buda bulantilar kusmalar hat safhada ve fenalasma bayilmalar ayni ogluma hamileyken olan belirtiler... kizima hamileyken hic midem bulanmamisti... ama yinede kiz gibi hissediyorum cigkofte aseren arkadaslarinkide kiz cikti o bakimdan
Bende bendeeee... ben bi de oğlum 1 yaşındayken arkadaşımın doğumunda refakat etmiştim. Aynı hastanede doğum yaptık. Ona bakıp bakıp ağlıyodum düşünsene deli gibiKızlar bende bırsey soracagım benım gobegım o kadar yumusakkı hıc hamıle degıl gıbıyım hiçbir sertlik yok bende bunu merak ediyorum bırde bugun dunya ıs gördüm ve Yoruldum cok ... Dınlendıkcede dogum vıdeoları ızlıyorum kız hepsinde aglanır mı hepsinde ağlıyorum...
Ay düşünsene tek tek hepimiz doguma gideceğiz birbirimize dua edeceğiz meraklanacagız aglıycagız hamdolsun bu duyguları yasatan rabbimizeBende bendeeee... ben bi de oğlum 1 yaşındayken arkadaşımın doğumunda refakat etmiştim. Aynı hastanede doğum yaptık. Ona bakıp bakıp ağlıyodum düşünsene deli gibigeçende ağustos annelerinin topiğine bakmıştım, kızlar sancısının başladığını, suyunun geldiğini vs yazmışlar. Ay ona bile ağladım ya :)
Teşekkürler canım cevabın için ama bayan dr tercihim ilgi hastanesini biliyorum yakın bana
AyyAy düşünsene tek tek hepimiz doguma gideceğiz birbirimize dua edeceğiz meraklanacagız aglıycagız hamdolsun bu duyguları yasatan rabbimize
ayy kizlar bir yavas olun diyecem ama bende hemen dogurmak istiyorumbir an once zaman gecssin
Benim de muhtemel doğum tarihim 11 hazirandı benim kedicik 22 mayista doğdu ben de ilklerdendim facede bir grup kurmustuk hergun biri doğum yaptim diye foto atiyordu tabi oncesinde doguma gidiyorum diye yazıyodu biz hepimiz basliyoduk dua etmeye doğum kolay geçsin diye vallahi ne günlerdi yaa gercekten zaman çabuk geciyor.Ayyne kadar güzel duygular ya. Allah hayırlısıyla nasib etsin hepimize inşallah. Ben 2013 ekim anneleri topiğindeyken muhtemel doğumum 25 ekimdi. Herkes gününden önce doğum yapmaya başladı, bugün yarın bende yaparım felan diyodum ama taa 24ünde geldi oğlum en sona 3 kişi kalmoştık, 1 hafta boyunca hangimiz gidicek diye bekledik durduk sonunda ben doğurdum
Ben daha kimseye söylemedim hamile olduğumu ama göbeği gören anlayacak yakında.. şişlik bende de çok var bi de ikiz olunca maşallahımız var :)Bizde üçü bitirdik 4e girdik 7 aylık gözükmese de ben buradayım diyor bebeğin olduğu taraf çok sert gergin birde içimizde sadece bebek Yok rahim büyüyor amniyon sıvısı plasenta vs vs yani rabbimin mucizesi küçücük Göbüşlere onları sığdırıyor bana herkes çok şişmişsin diyor aaaa hamileyim ondan olabilir mi diyorum öyle kalıyorlar en sinir olduğum laf hamile bi kadına şişmekten doğal ne olabilirdi ki ama demi
Evet canım ondan demekki baya büyüdü şimdiden karnım..Seninkiler ikizdi demi canim öyleyse gobuşun buyuk olması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?