2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ne güzel zamanlarmış. Şimdi aynı heyecana yine ortağız Allahın izniyle. İçime dolan mutluluğu tarif edemem inan :) bir de doğum hikayeleri vardı, yazdın mı sende :) bak daha sormadan gözlerim doldu, nolcam ben böyle sulu göz gibi :)

Bu grip beni mahvetti hiç geçecek gibi değil ve baş ağrısı başladı gözüme vuruyor sanırım bir de tansiyonum düşük beynim uğulduyor hastanenin aciline gitsem müdahale ederler mi veya hamileyim diye geri mi gönderirler korkumdan gidemiyorum hastaneye

Ateslendinmi bi saniye bekleme eskilerimiz soğanı ezip vücutlarına surermis ateş bebege geçmesin diye sende allahın izniyle bise olmaz ama dikkatli ol canım baktin çok kotusun git bence

Ben dün gece gittim parol serum yaptılar iyi geldi kadın doğum hastanesine gittim

Şuan zaman hiç geçmiyor gibi geliyor ama takvime bi bakıyorum 14.haftaya gelmişim bile şükürler olsun. 3te1ini bitirdik bile maşallah bize :)
Canım sen normal mi dogurdun sezeryanlami masallah ben ilk çocuğun saniyodum bu ne aşk ..oysa ben çok korkuyorum ilki normaldi ama bazen uykularım kaciyo nasıl dogurcam diye tabi herkesin birbirine benzemez benimki kötüydü valla masallah allah sendeki isteği banada nasip etsin inan çok imrendim size

Evet şöyle bir 16.hafta gelsin onlar sağdan sola soldan sağa dans edecekler göbüşümüzde az kaldı o günlere.evet sola yatmak daha iyi ama sanirimben pek uyamiyorum bu duruma nedense soluma yatmak çok zor geliyor.

Evet şöyle bir 16.hafta gelsin onlar sağdan sola soldan sağa dans edecekler göbüşümüzde az kaldı o günlere.evet sola yatmak daha iyi ama sanirimben pek uyamiyorum bu duruma nedense soluma yatmak çok zor geliyor.
Valla ben doktoruma sordum canım yüzüstü yatıyorum diye, sakıncası yok dedi.. istediğin pozisyonda yat bebekler rahatsız olsa seni de rahatsız ederler pozisyonu değiştirirsin dedi.. o yüzden sağ sol yüzüstü sırtüstü her şekilde yatıyorum :)

Bebişlerin hareketlerini de hissedelim artık, siz deneyimlisiniz ben acemiyim merakla bekliyorum:)

Ohhhh ohhhh ne hikayeler yazdık benim de vardı tabi.2 kilo 155 gr miniminicik el kadar bi bebisi koyuverdiler kucagima okadar kucuktuki aldığımiz hic bi kiyafet olmadi pramature kiyafetleri alip giydirdik ilk gunler elime bile alamiyordum okadar kucuktu cok sukur babamız doktor da kolay atlattik ilk gunler cok yardimi oldu.simdi masallahimiz var buyudu gitti minnoşum

Canım ateşlenirsen hiç beklemeden git o zaman mutlaka birşeyler yapıyorlar. Uğultu grip kaynaklıda olabilir, kulaklara vuruyor çünkü. Baş ağrın için işaret ve baş parmağın arasındaki yumuşak kısma ince beze sarılmış bir parça buz koyup öylece yatabilirsin 15 dk kadar. Buzu ne kadar tutarsan o kadar çok rahatlatıyor
Merhaba anneler dün gece migrenim tuttu gece acile gittik parol verdiler serumla gözlerim açıldı rahatlattı hemen bas ağrısı çekenler vardı aklınızda olsun diye yazayım sizede dedim
Geçmiş olsun canım

Oyy minicik kuzumm.. çok çabuk büyüyolar ya :) benim oğlum 3.155 gr doğdu, tamam kilosu iyiydi şükür ama kolunu bacağını hiç bırakmıyodu, top gibi yumulup duruyodu hep. Kıyafet değiştirene kadar su gibi oluyodum:)) doğum hikayemi bulayımda tekrar okuyayım bigün aklıma gelmişken :)

2013 doğumlu bir oğlum var canım. Bu ikinci Allahın izniyle. İlki normaldi ve çok zor geçti ama hepsi birbirine benzeyecek diye bir kural yokki. allah kolaylıkla nasip eder inşallah. Bu ne aşk felan dedin ama tam olarak ne için dediğini anlayamadım valla :) doğum yönünden mi, korkulardan dolayı felan?

Cok geçmiş olsun canım. Sinüslerin tıkanmış olabilir mu acaba? Grip olunca benim de öyle oluyordu , baş agrisi gozume vuruyordu, burnun tıkalıysa tuzlu suyla açma çalış rahatlarsın.
Çok gecmis olsun

O hala kendini anne karninda saniyodur ondan top gibi duruyodur annesi :) Ben doğumun olduğu ilk hafta tamam dedim benim hayatim bitti artik ne zormuş çocuk bakmak düşün 1.haftada annemler bebegi alıkoyup bizi eşimle yemege gönderdiler kafamiz dağılsın diye okadar dumur olmuştuk tabi çocuklu hayata alışık değiliz ama geçti gitti ve o hayata da alıştık şimdi sırada 2 çocuklu hayata alışmak var bakalım o nasıl bir tecrübe olacak.

Ateslendinmi bi saniye bekleme eskilerimiz soğanı ezip vücutlarına surermis ateş bebege geçmesin diye sende allahın izniyle bise olmaz ama dikkatli ol canım baktin çok kotusun git bence
Ateş yok çok şükür ama normalde de çok ağır geçiyor benim gribim doktorsuz ilaçsız hiç kendi kendime atlattığımı hatırlamıyorum

Gözlerin için pamuğa ılık çay dökup koyabilirsin gercekten bana cok iyi geliyor

Kızlar akşam üzeri uyumuşum biraz rüya gördüm doktora gitmişiz ve ultrason kağıdına bakıp erkek diyor bu zamana kadar bebeği hep kız gördüm ama şimdi ultrason kağıdıyla erkek demesi bilmiyorum vallahi sanki gerçek gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…