2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bulursan benide etiketle bende okumak ısterim

aynisi bende de oldu hep erkek goruyordum alistirmistim kendimi erkek olcak sanirim diyordum ama gecen gece de ilk defa kiz oldugunu gordum uyandim şaşirdim kız gorunce okadar alışmışım ki erkek diye kiz gorunce bir tuhaf oldum hayirlisi olsun arti hepimiz icin

Amiiin canım şaşırdım öyle görünce sadece ultrason kağıdını net hatırlıyorum bir de doktorun erkek dediğini 2 tane ultrason kağıdı vardı kocaman olmuştu hatta ama çok seviniyorduk hamileyken değil tam 3 senedir rüyalarımda hep kız görüyordum merak ediyoruz ya ondan da olabilir ;-)

Geçmiş olsun canım dikkat et bol sıvı tüket acile de git tabi hiç değilse müdahale edip tedavine bakarlar bende de çok hapşırık var burnum tıkanık inşallah olmam hasta

Annem Almanya'dan cay tarzı birşey getirtmiş. Doğumdan sonra gaz sancısı azaltmaya ve şutu arttırmak icin. Hayretler içinde dinledim. Yanı daha dur falan diyecektim ama kıyamadım. Danteller çıkarttı. Doğumdan sonra yatağına nevresim yaptıralım mi bunlardan dedi. Anne ben anlamam ve takılmam böyle ritüellere ama hevesin varsa yapalım tabisi dedim.
İlerde bizde mi böyle olucaz bu yavrulara :)

Merhabalar güzel anneler ve yeni anne adayları.ben araniza yeni geldim.biz daha 9 haftalığiz bebeğimle. Doğum tarihimiz nisan gözüksede sezeryan olacağım için mart son 10 günü içerisinde doğum olucak allah nasip ederse.neden sezeryan derseniz çünkü bu 3.bebegim ve ilk iki çocuğum sezeryan oldum.o nedenle.mecburen bu da öyle olucak. 29 yaşında bir öğretmenim.biri 5bucuk yaşında kızım biri 14 aylık oğlum ve birde sürpriz yumurtam var karnimda sevgiler herkese

İlk zamanlar tamam ama baya uzun bir süre o şekilde top gibi yaşadık biz :)) dr kontrollerinde sedyeye yatırıyoduk hemen sağına dönüp yumuluyodu, dr her defasında çeviriyodu sıpayı :)) ilk olunca gerçekten afallıyor insan, aynı şeyleri yaşamışız :) dışarı yollanmalar, bakıcılığı üstlenmeler felan :)
Allah hayırlısıyla gönlünce versin inşallah canım :)

Amin kuzum cümlemizin

Kızlar akşam yemeğinde balık yedim az öncede kefir içtim bişey olurmu ki içime kurt düştü

benim gibisiniz sizde mecburi sezaryen benim de kızım yarın9 yaşına giriyor oğlum 7 yaşında. Bi de bi kayıbım var o da yaşasaydı 5yaşında olacaktı bu bebeğim tüp bebekle oldu 4. Sezaryen olacağım ama hiç korkmuyorum bizde 12 haftanın içindeyiz martın 8i sezaryen ddi doktorum beklerse tabi inşallah hepimiz sağ Salim alırız bebeklerimizi kucağımıza aramıza hoş geldiniz bu arada

Kızlar akşam yemeğinde balık yedim az öncede kefir içtim bişey olurmu ki içime kurt düştü
Balık tazeyse bişey olmaz bende dün aşerdim eşimin arkadaşı balık tütmüş canım istedi diye bende pişirdim yedim yatmadan da yine sütümü içtim bişey olmadı

Balık tazeyse bişey olmaz bende dün aşerdim eşimin arkadaşı balık tütmüş canım istedi diye bende pişirdim yedim yatmadan da yine sütümü içtim bişey olmadı
İnşallah canım yaa nasıl uykum vardı bütün uykum kaçtı panik oldum birden. Kefiri içtikten sonra aklıma geldi balık yediğim bide kafa nerdeyse artık:)

Ne güzel.allah bağışlasın.benim ilk iki çocuğum tüp bebek sonrası normal yolla oldu.acikcasi bu gebelik beklenmeyen bir durumdu çünkü olmuyordu olmasida imkansıza yakındı.ama rabbim nasip etti.bizde seve seve kabullendik.benim ikinci ile araları az diye endişelendim baştan ama dr um rahatlattı.insallah sağlıkla gever hamileliklerimiz.sizin çocuklar büyümüş darısı benimkilere inşallah

Gerçekten söylemedinmi kimseye ayy hayran oluyorum böyle sabırlı insanlara sözde bizde kalp atışlarını duyana kadar kimseye birşey demicektik ama pozitifi gördüğümüz an sağır sultan duydu

Annelik gerçekten enteresan bak ben çocuğum olsa tüp bebek stresine girmem diye düşünürken siz iki çocuğunuz varken tüp bebek yaptırmışsınız hiç bir zaman asla dememeliymiş

İnşallah canım yaa nasıl uykum vardı bütün uykum kaçtı panik oldum birden. Kefiri içtikten sonra aklıma geldi balık yediğim bide kafa nerdeyse artık:)
Yok Can'ım biz hamsiyle yoğurt beraber yeriz bu zamana kadar hiç bişey olmadı o buzhane balıklar için geçerli

Annelik gerçekten enteresan bak ben çocuğum olsa tüp bebek stresine girmem diye düşünürken siz iki çocuğunuz varken tüp bebek yaptırmışsınız hiç bir zaman asla dememeliymiş
Evet canım benim de hiç aklıma gelmezdi ama bebeğimi kaybettim sonra da olmadı eşimle de müşterek çocuğumuz Yok iki çocuğum ilk eşimden bi tane olsun istedik ama çok uğraştık tabi rabbim nasip etti oldu insan hayatta nelerle karşılaşabileceğini gerçekten bilemiyor

Ne güzel işte rabbim çabanıza karşılık hediye etmiş küçük mucizeyi tüp çok uğraştırıcı yıpratıcı ve sabrı tüketen bi süreç sanırsam çekti size bişey ki öyle dedim içimden geldi korkmayın yaş farkı olması daha zor olabiliyor oğlum şimdiden bebeği kıskanmaya başladı bile

Allah bağışlasın canim .. dedim hani genelde ilk çocuklarda meraktan kaynaklanan hemen dogurayim istegi vardirya ben ilk okudumda ilk çocuğun olcak sandım amadedimya ne guzel masallah keski benim de öyle olsa bende heyecandan ziyade korku var sendeki ne guzelbir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…