2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen canım sen söyle de ne olur ne olmaz, ben gebelilte enfeksiyon geçirirken hiç belirtim olmuyodu. Dr rutin tahlil yapıyodu aylık orda çıkıyodu yoksa haberim olmuyodu. Sen işi gücü boşver canım, bak eşinde erken gelecekmiş ne güzel. Araman da yeter ki. Büyüklük sende kalsın kimse bilmese Allah bilir, sen sana düşeni yapmış olacaksın gerisini onlar düşünsün :)

Ayy gözünaydın canım, geçmiş olsun atlattın bitti bak :) darısı biz sonuçları öğrenemeyenlere inşallah.bir oğluşumuz daha geliyorrrr hayırlısıyla :)

Maşallah canım çok sevindim senin adına.bizimde ayın 8inde randevumuz.o zaman 11+4 günlük olucaz.ne kadar güzel herkes cinsiyet lerini öğrenmeye başladı.bende çok merak ediyorum valla.ultrason resmini bir atsana merak ettim canım

Masallah ne guzel herseyin yolunda olması sagsalim kucagimiza aliriz insaallah :) ikinci cocuk muydu buda erkek demek hayirli evlat olsun insaallah :)

Canım gozun aydın ıkı bebegın pes pes e aynı cinsiyet olması o kadar ıyı oluyor kı birbirlerine herşey oluyorlar cok faydası oluyor sonradan....

Merhaba :) ikili tarama sekiz Eylül'de. Doktor muayenesi 100liraya yakındı sanırım. İlk gittiğimde tahlillere 500e yakın ücret ödedim. İkili tarama ne kadar bilmiyorum.
Kilo olarak anneme gelmeden önce 2kilo almıştım. Suan bence beş altı kilo vardır haha :)

Kızlar ben sanırım acile gidicem. Bu ishal sorunu yüzünden. Korkuyorum internetten baktığımda ishal denmesi için 3den fazla wc.ye çıkılması gerek diyor. Ben 1 sefer çıkıyorum ama ishal şeklinde geliyor. Enfeksiyon vs olsa daha fazla gelmez mi? Ne yapabilirim bilgisi olan var mı ya da böyle bir durumla karşılaşan?

Aynen öyle kuzum sağol Allah razı olsun mesajların için herkeste her rahatsızlık aynı tepkileri vermeyebiliyor tedbirli olmakta fayda var umarım herkes çok iyi bi hamilelik geçirir

Canım ishal gebelikte tehlikeli ben kızıma hamileyken olmuştum serum iğneler verilmişti 1 haftaya zor kendime gelmiştim iyi. Bi hastaneye git kadın Doğum ağırlığı olan yoksa bakmıyorlar istanbuldaysan Zeynep kamile git

Canım ben geçen çarşambadan beri bu şekildeyim, kan ilacı başladığımda başladı. 2 gündür ilacı almıyorum sancı olmuyor ama ishal gibi geliyor. Öyle habire tuvalete çıkmıyorum ya da karın ağrım felan olmuyor. Kadın doğum var yakında devlette. Devamlı gittiğim hastane. Oranın aciline gideyim olmazsa. İçime korku girdi iyice. Sendeki aşırı mıydı belirtiler?

gözünüz aydın☺benimde bir oğlum var.dört gözle hepimiz cinsiyeti merak ediyoruz. her iki hamilelik belirtileriniz aynı mıydı

Saol canim cok tesekkur ederim eve dondugumde atarim resim

Kan ilaci bende de ayni seyleri yapmisti daha dogrusu ferro sanal sonra ilaci degistirdim ve duzeldi

Canım merhaba 2 hafta evvel 6 gün süren ishalim bardı kan hapındandı yeşil koyu renk degıl mı.. korkma dışkı tahlili verdım temız çıktı ılactandı kesme dedı dr ilacı ama 2 dozdan 1 doza indirdim geçti

Kan ilaci bende de ayni seyleri yapmisti daha dogrusu ferro sanal sonra ilaci degistirdim ve duzeldi
Anladım canım. Peki kullanmaya ara vermiş miydin, geçmiş miydi o zaman? Ben dün ve bugün almadım ama aynı şekilde geliyor. Birkaç gün daha mı sürer acaba. Ben kan ilacına bağlamıştım durumu çünkü öncesinde herkesteki gibi kabızlık vardı. 2 gündür bırakmama rağmen geçmeyince acaba ilaçt değil mi ki diye kuruntu yapmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…