2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen canım bemimde 6 gün oldu bugün. İlaca başladığımın ertesi günü karnım hep huzursuzdu zaten. O gün başladı. Dediğin gibi yeşil ve siyahımsı bir renkti. Dün ve bugün içmedim rengi düzeldi fakat halen ishal gibi sıvı geliyor. Beklesem mi acaba düzelmesini. Sen hangisini kullanıyorsun?

Hadi bakalim sizde bana tahmin yapin acil dr.u takla atarken cikartti fotosunu 10 11 haftalik :)

Eklentiler

• 20170829_155637.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 79
Kiz gibi

Ben çok kötü olmuştum ama bi kaç gün hafifti bi anda gece fenalaşmıştım bence de iyi bi hastanenin aciline git hiç değilse tahlil vs bakarlar için rahat etsin inşalah bişeyin yoktur

Demek ki normal fiyat bu. Acayip kazikliyorlar bazi yerlerde. Ben de hic kilo almamisim. Gram olarak verdim bile. Ama normal dedi. Nasil olsa alicam :)

Allahım bu nasıl bi baş ağrısıdır.
Beynimin tepesinden giriyor agri. Senin de oyle mi? ikbal05 Nasi gecirebiliriz acaba ilacsiz?

Benim de acayip gobegim var kilo almadigim halde. Ama gaz sancisi var. Oyle siskinlik sadece. Sabahlari yok cunku gobek.

herkese merhaba bayanlar ben 3 kilo aldim ama bacaklarimda çatlaklar olustu gibi goruyorum var mi bu durumu yasayan ne yapmam gerekiyorrr yardimci olur musunuz

Bazi kremler tavsiye ediyorlar. Eczaneden alicam ben de.

Ben çok kötü olmuştum ama bi kaç gün hafifti bi anda gece fenalaşmıştım bence de iyi bi hastanenin aciline git hiç değilse tahlil vs bakarlar için rahat etsin inşalah bişeyin yoktur
Sağol canım. Ben sadece wc.de farkediyorum canım başka bir belirti yok. Ama bugün tahlil veremem sanırım, yarın için eşimle konuşup giderim olmazsa.

Cok tskur ederim canim....aboooo ikizmi senin cinsiyetleri bile belli oy masallah allahhhhh sağ salim kucana almayı nasip etsin

Oy masallah benim bir kizim var tabi iki meyveyi de tatmak için oğlum olsun isterdim ama sağlıklı olması tabi insan ister istemez yani oluyo bu duygu ...sende baştan beri oglan diyodun haklı çıktın bende kiz diyorum bende haklı cikcam heralde neyse üçüncüye artık ins:))

Kızlar 3 aylıkken 7 aylık hamile gibi görünen var mı aranızda benim gibi?

Bugün bi hamile pantalonu giydim, göbek 7 aylık hamile moduna bağladı hemen.. meğersem kotun arkasında saklanıyormuş

Kızlar 3 aylıkken 7 aylık hamile gibi görünen var mı aranızda benim gibi?

Bugün bi hamile pantalonu giydim, göbek 7 aylık hamile moduna bağladı hemen.. meğersem kotun arkasında saklanıyormuş
Bizde üçü bitirdik 4e girdik 7 aylık gözükmese de ben buradayım diyor bebeğin olduğu taraf çok sert gergin birde içimizde sadece bebek Yok rahim büyüyor amniyon sıvısı plasenta vs vs yani rabbimin mucizesi küçücük Göbüşlere onları sığdırıyor bana herkes çok şişmişsin diyor aaaa hamileyim ondan olabilir mi diyorum öyle kalıyorlar en sinir olduğum laf hamile bi kadına şişmekten doğal ne olabilirdi ki ama demi

Kızlar ben bugün coraspin içmeye başladım vücutta kızarıklık ve kaşıntı oldu.goz kapaklarım şişti. Söyle anlatayım bazı ılaçlara karşı alerjım var benım, apranaxn,maxsaljin,apraljin gibi.ama bu bilgi Dr da mevcut. Bu ılaç mı yaptı dertsiniz,çok kaşınıyor ve kızardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…