2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
yazdıklarınız beni rahatlattı.bende 10 gündür kusmuyordum dün 11.haftaya girdim ve bugün afedersiniz feci kustum..inşallah 2 hafta sonra tamamen biter

Geçmiş olsun canım hava hastalık havası tam gündüz sıcak akşamları çok soğuyor sende dikkat et kendine ama

Kuruntu yapıyorsun bence canım hem zaten daha bu haftalarda bebeğin hareketlerini hissedemezsin benimkiler ikiz olduğu halde ben hissedemiyorum daha :) ayrıca halsiz olmanda çok normal içini ferah tut sen bebeğin de sende gayet iyisiniz :)

ayy inşallah canım gaaliba hissedip sevdiğim gazmış :)

sakura28 bende de cok halsizlik var bazen ayaga kalkinca bas donmeside oluyor.hemen yoruluyorum.benim kansizligim cok cikti sen baktirmismiydin kan degerine.

sakura28 bende de cok halsizlik var bazen ayaga kalkinca bas donmeside oluyor.hemen yoruluyorum.benim kansizligim cok cikti sen baktirmismiydin kan degerine.
canım ben daha testlerimi yaptıramadım yanımda hiç yardımcı yok küçük oğlum var eşimin işi çok yoğun bu aralar sabahları çok kötü oluyorum hiç biyere çıkamıyorum inşallah bayramdan sonra yaptırmaya çalışıcam biraz kansızlığım vardı normalde ama belki hamilelikte nüksetmiştir

Yazin beni aglatti canim.. Evlatlarin cok sansli senin gibi guclu bir aneyye sahipler ... Ozel olmazsa birsey sorabikllir miyim kendi Babalarıyla gorusmuyrlar mi ?
Hayır canım görüşmüyorlar şimdiki eşimi babaları olarak kabul ettiler baba diyorlar şükür bi problemimiz de Yok inşalah onlarda bigün benim arkamda dağ gibi olurlar canım

Tüylerim diken diken oldu.Evlatlarınız çok şanslı..eminim onlarda sizin kıymetinizi bilecektir.Bir insan doğru olduktan sonra Allah hep yanında oluyor.Sizde bunun en güzel örneklerindensiniz
Rabbim razı olsun canım hiçbir zaman umudumu kesmedim yine mükemmel bi hayatım Yok ama Allah'a şükür kimseye muhtaç değilim rabbim. Bi evlat daha verdi beterin beteri var her halimize şükürler olsun yorumlarınız için çok teşekkür ederim şu zamanlarda bınları daha çok hatırlıyor insan

Vallahi öyle bi kaynana ensest duygulara sahip tövbe Estağfirullah Yok canım olacağını sanmıyorum çünkü ondan bi tane daha düşünemiyorum

Bana kuru uzum ve dut pekmezi ye dedi doktor da pek yedigim soylenemez bide ilac yazdi onu kullaniyorum.iki senedir benimde hayatim cok aksiyonlu dogum yaptim 1 yil sonra troid ameliyati oldum 1 yil dolmadan hamile kaldim normaldir kansizligim.

Vallahi öyle bi kaynana ensest duygulara sahip tövbe Estağfirullah Yok canım olacağını sanmıyorum çünkü ondan bi tane daha düşünemiyorum
İnanırım canım yaa , arkadaşın kayınvalidesi de oğlunu yıkamak istiyormuş , töbesttt
Takılma sen ona , en güzeli görmemek öylelerini

oyle valla hayirlisiyla insallah.

Hayır canım görüşmüyorlar şimdiki eşimi babaları olarak kabul ettiler baba diyorlar şükür bi problemimiz de Yok inşalah onlarda bigün benim arkamda dağ gibi olurlar canım
Emin ol arkanda kocaman dag olacaklar yaptigin fedakarliklarin karsilgini hem bu dunya da hem ahirette alacaksin canim .. Ne mutlu sana ve evlatlsrina... Umarim.ucuncu yavruna da sagsalom kavusursun cnm ..

Kizlar bisiy sorcam ya. Ikili testte cikan betahcg ye gore cinsiyet tahminleri yapiliyor nette baktim bazilarinin tutmus bazilarinin tutmamis. 50.innusti kiz 50 alti erkek mis. Dogru cikan varmi aranizda
Benim 19 zaten 4 boyutlu usg de erkek olacak demişti sağlıklı olsunda gerisi önemli değil senin ne olacak :)

İnanırım canım yaa , arkadaşın kayınvalidesi de oğlunu yıkamak istiyormuş , töbesttt
Takılma sen ona , en güzeli görmemek öylelerini
Ya çokta tın kuzum ya banane hiç umursamıyorum bile ilk evlendiğim zamanlar çok kafama takardım ama şimdi hiç takmıyorum kafayı yemişler kendi pisliğinde boğulsunlar zavallılar

Emin ol arkanda kocaman dag olacaklar yaptigin fedakarliklarin karsilgini hem bu dunya da hem ahirette alacaksin canim .. Ne mutlu sana ve evlatlsrina... Umarim.ucuncu yavruna da sagsalom kavusursun cnm ..
İnşallah canım cümlemizin evlatları sağlıkla gelsin

kızlar forumda buldum aşağıdaki yazıyı..cinsiyeti belli olan hamişlerimiz doğru mu sizce

Erkek Bebekte

İlk dort aya kadar hafif veya fazla bulanti tiksinme kusma nadiren
-Cinsel anlamda isteksizlik
- Ellerinizde kollarinizda tuylerin cogalmasi
-Kasiklarda segirmeler
-Uykuya fazlasiyla egilim hic uyumamis gibi surekli uyumak
-Gobeginizin hemen buyumemesi dorduncu aydan sonra buyumesi
-ilk zamanlar et , tuzlu ,eksi gidalar tuketmet bebek buyudukce surekli tatli yemek
-Sadece gogus uclarinn buyumesi ve hafif kararmasi
-Ruyanizda kiz bebek gorduyseniz erkek bebeginiz olacak demektir
-Cinsel organinizda buyume farkediceksiniz
-Gogusunuzde de killanmalar olusabilir
-Yuzunuzde hic bir leke sivilce olmamasi guzellesmeniz
-Ses tonunuzun biraz kalinlastigini soyleyebilirler
-El ve ayaklarinzda dogum yaklastikca buyume olucak
Kız Bebekte
-Gogusleriniz dolgunlasip hasaslascak
-Cinsellige asiri istek
-Segirmeleri gobeginzde hissedeceksiniz
-Yiyeceklerden sadece tiksinme asiri olarak bulanti kusma cok nadir
-Duygusallik herseye dokunsan aglycak gibi olmak krilgan olmak
-Esini surekli yaninda gormek istemek
-ilk zamanlar tatli yiyip sonra eksi gidalara dusmek
-Her konuda cok narin ve hassas olmak
-Tuylerin seyreklesmesi
-Yuzunde cillenme siyah nokta ve sivilcelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…