2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ayy etkilendim ben ya....universite icin gittiğinde zaten on bir ayrılık denemesi yapıyor insan. Evine döndüğünde ise anne bak fatura yatirabiliyorum bak yemeğimi pişiriyorum bak tek basıma kendime bakabiliyorumu gösteriyor. Bana üniversiteye gitmek çok koymuştu. İlk bir hafta her gece ağladım. Annemi istiyorum diye.
Evlendiğimde ise o ayrı bir konuydu. Dugunden sonra annemlerle eve gidivercektim. Hala da annemlere gittiğimde evli olduğumu büyüdüğümü sorumluluklarımı herşeyi unuturum.
Aİle bambaşka birşey. Tabi ki sevgi dolu aileler icin geçerli bu.
Allah size hep mutluluktan böyle gözyaşı nasip etsin. Anne kız aranızda hiç kötü seyler olmadan birlikte nice seneleriniz nice anılarınız olsun

Ayy etkilendim ben ya....universite icin gittiğinde zaten on bir ayrılık denemesi yapıyor insan. Evine döndüğünde ise anne bak fatura yatirabiliyorum bak yemeğimi pişiriyorum bak tek basıma kendime bakabiliyorumu gösteriyor. Bana üniversiteye gitmek çok koymuştu. İlk bir hafta her gece ağladım. Annemi istiyorum diye.
Evlendiğimde ise o ayrı bir konuydu. Dugunden sonra annemlerle eve gidivercektim. Hala da annemlere gittiğimde evli olduğumu büyüdüğümü sorumluluklarımı herşeyi unuturum.
Aİle bambaşka birşey. Tabi ki sevgi dolu aileler icin geçerli bu.
Allah size hep mutluluktan böyle gözyaşı nasip etsin. Anne kız aranızda hiç kötü seyler olmadan birlikte nice seneleriniz nice anılarınız olsun
haklisin gerçekten. Ben biraz koşturuyorum galiba. Hayat bildiği gibi gelsin demek lazım. Hayırlısı olsun da gerisini hallederiz :)

Allah razı olsun canım mükemmel değilim tabi ama çocuklarımı çok seviyorum onlarla her zorluğa göğüs gerdim eşimden ayrıldığım zamanlarda ailem bırak yurda ver onun istemediği çocuklara sen neden sahip çıkıyorsun dediler benim de bi kardeşim var aileme çok zorluk çektiriyor bende dedim ki sen neden evladını o kadar çektirdiği halde sokağa atamıyorsun sen yavruna ben yavruma dedim öyle kaldı sonra hiç kimseye ağız eğmedim çalıştım evimi tuttum eşyamı aldım devlette çok yardımcı oldu bu konularda kimsenin 1 lirasına muhtaç o olmadan yaşadım evlatlarım benim her şeyim herkesten önce onlar benim gibi bi annem olmasını çok isterdim ama ne yazık Ki çocuklarımı sevgiden mahrum edemem bi inşam sevgi olmazsa ölür her anne baba bir değil işte rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin bizlere de onlara bakabilecek sağlık

Aynen ossun bebeklerimiz sağlıkla gelsın asılmayacak sey yoktur sadece cok zorlanırsın cok cabalarsın cok yorulursun haa tam tersıde olabılır tam tersine gayet rahat ve kolay burdada nasıp giriyor ıse... Hakkımızda hayırlısı olsun ..bu yasına kadar istediklerini hep başarmışsın öyle görüyorum yazdıklarından vu satten sonra nıye basaramıyasın ki.. Bu yaşıma kadar hıcbırseyı hıc ıstedıgım sekılde başaramadım ama hala umutsuz degılım hergun yenı bır gun yenı bır umut yenı bır sans....

Eli öpülecek kadınsın gerçekten. Böyle kadınları görünce öyle mutlu ve umutlu oluyorum ki. Böyle kadınların çocukları bu dünyaya güzel insanlar olur. Tebrik ederim gerçekten. Herşey gönlünce olsun ya. Cidden yanı hep mutlu ol. Elimden gelse kadınları biraraya toplar kimin derdi varsa hadi gidelim ona destek olalım diye yola çıkmak isterdim. Siz bu güçlü kadınlar dik duran kadınlar hiç eksik olmayın e mi

ne güzel pozitif bir insansın sen. Masallah sana. Haklısın canim yazdıklarında. Ben alışmışım kurtlu olmaya.
Buarada umutsuz olma tabi. İnsanlar neler neler başarıyor. Bu kadar güzel düşünceli bir insan hele neler neler başarır.

Kızlar az önce mutfakta yemekle uğraşırken bir akıntı hissettim.hemen pecete alıp wc kostum.kan gelmis cok korkuyorum yadua edin ne olur.hemen bir progestan fitil kullandım ayaklarımın altina yastik koydum yatiyorum

Kızlar az önce mutfakta yemekle uğraşırken bir akıntı hissettim.hemen pecete alıp wc kostum.kan gelmis cok korkuyorum yadua edin ne olur.hemen bir progestan fitil kullandım ayaklarımın altina yastik koydum yatiyorum
Neden oldu ki acaba. Doktoruna ulaşabilir misin. Açıkcası ne akıl versem yanlışa yönlendiririm diye korkarım şimdi. İstersen acil tarzı birşeye gidebilir misin. Yada doktora ulaşsan yönlendirse seni. Geçmiş olsun. Panik yapma sakin ol.

Canım benim rahimde perde varmış.o da böyle kanamalara yol açıyor.daha önce de oldu dr devam etmedigi sürece birsey olmaz dedi.o yüzden dua ediyorum kanama devam etmez insallah.progestan kullaniyorum hala birde haftada bir ignem var vuruluyorum

Yazin beni aglatti canim.. Evlatlarin cok sansli senin gibi guclu bir aneyye sahipler ... Ozel olmazsa birsey sorabikllir miyim kendi Babalarıyla gorusmuyrlar mi ?

Aynen canım aileler de bilmiyor.. ama artık göbeği saklamak gittikçe zorlaştığı için cumartesi söylemeyi düşünüyorum :)

Selam kızlar.
Biz hastaneden daha yeni geldik. Sabah kalktıgından beri kusuyor oğlum. Devlete gittik tek dr ve yüzlerce hastadan sonra ve tek dr olması nedeniyle doğru düzgün muayene etmeden oğluma önce bronşit sonra 1 2 tanı daha koydu seruma yolladı. Eşim delirdi tabi kendi tahlillerimi verip özele geçtik. Diğer dr.un verdiği ağır reçete çöpe gitti. Oğlumun kusmasını dindirecek bir ilaçla serum çözdü olayı. Rahatlaması içinde 2 ilaç verildi. Şükür şuan iyiyiz.

O korku olmaz mı, bende de var hemde fazlasıyla. Kaygılarımda çok fazla ama bebeğide sağlıcakla almak istiyorum kucağıma :) bir de ilk doğumum çok zor geçti o çalışanlardan dolayı. Yolunda giden bir doğuma ket vurdular resmen. Ama bunları geri planda tutmaya çalışıyorum. Doğumlar aynı olmuyor, inşallah sağlıklı ve rahat olur doğumlarımız :)
oyle kiz ama ben ay sonu oldugu icin daha 10.cu haftanin icindeyim yanii daha baya var
2 hafta sonra seninde bitiyor canım baksana zaman nasıl geçiyor :)

Çok teşekkür ederim canım benim Estağfirullah evet güçlü konusunda bi kadın herşeyden herkesten güçlü olmalı ama anne olunca oluyor bu ancak çocuğuna söylenilen en ufak bi söze dünyaları yıkasın geliyor en ufak rahatsız edici bi bakışta o yüzden ayrı evi tercih ettim destekçim hiç olmadı yeri geldi çocukların üzerine kitleyip işe gittiğim zamanlar oldu hiçbirini unutmuyorum bazen annem karışıyor kızıma onu giyme bunu yapma istediğini yapar bitek ben karışırım diyorum hangi hakkınız var Ki üzerlerinde karışıyorsunuz diyorum hayatta kim sana ne kadar değer veriyorsa Şen'de o kadar değer vereceksin kim olursa olsun keşke bi araya gelsek neler yapar bizim gibi kadınlar da işte rabbim her çocuğu nasibiyle yollar hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun

Geçmiş olsun canım dikkat edin

Geçmiş olsun ne cikti peki belli oldu mu tahliller midesini mi usuttu acaba benim oğlumda olmuştu fışkirarak kusuyordu soğuk karpuzdan mideyi usutmus.

Geçmiş olsun canım dikkat edin
Sağol canım
Geçmiş olsun ne cikti peki belli oldu mu tahliller midesini mi usuttu acaba benim oğlumda olmuştu fışkirarak kusuyordu soğuk karpuzdan mideyi usutmus.
Gastroenterit tanısı kondu canım, bakteriyel bir durummuş direk kesecek bir ilaç yokmuş. Serumla belirtiler hafifletildi. Sanırım salgın bir durum mevsim değişikliğindende etkileniyorlar. Çok fazla cocuk vardı.

Geçmiş olsun canim. Havalar da değişiyor. Soğumaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…