- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.621
Tüylerim diken diken oldu.Evlatlarınız çok şanslı..eminim onlarda sizin kıymetinizi bilecektir.Bir insan doğru olduktan sonra Allah hep yanında oluyor.Sizde bunun en güzel örneklerindensinizÇok teşekkür ederim canım benim Estağfirullah evet güçlü konusunda bi kadın herşeyden herkesten güçlü olmalı ama anne olunca oluyor bu ancak çocuğuna söylenilen en ufak bi söze dünyaları yıkasın geliyor en ufak rahatsız edici bi bakışta o yüzden ayrı evi tercih ettim destekçim hiç olmadı yeri geldi çocukların üzerine kitleyip işe gittiğim zamanlar oldu hiçbirini unutmuyorum bazen annem karışıyor kızıma onu giyme bunu yapma istediğini yapar bitek ben karışırım diyorum hangi hakkınız var Ki üzerlerinde karışıyorsunuz diyorum hayatta kim sana ne kadar değer veriyorsa Şen'de o kadar değer vereceksin kim olursa olsun keşke bi araya gelsek neler yapar bizim gibi kadınlar da işte rabbim her çocuğu nasibiyle yollar hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun
çok geçmiş olsun acil şifalarSelam kızlar.
Biz hastaneden daha yeni geldik. Sabah kalktıgından beri kusuyor oğlum. Devlete gittik tek dr ve yüzlerce hastadan sonra ve tek dr olması nedeniyle doğru düzgün muayene etmeden oğluma önce bronşit sonra 1 2 tanı daha koydu seruma yolladı. Eşim delirdi tabi kendi tahlillerimi verip özele geçtik. Diğer dr.un verdiği ağır reçete çöpe gitti. Oğlumun kusmasını dindirecek bir ilaçla serum çözdü olayı. Rahatlaması içinde 2 ilaç verildi. Şükür şuan iyiyiz.
Canım dikkat et şimdi nasılsın peki ?Kızlar az önce mutfakta yemekle uğraşırken bir akıntı hissettim.hemen pecete alıp wc kostum.kan gelmis cok korkuyorum yadua edin ne olur.hemen bir progestan fitil kullandım ayaklarımın altina yastik koydum yatiyorum
Cokk Gecmis olsun cnm salgin var aniden hava sogudu sanirim ondan.. Sen kendine de dikkat et hamileyken cok sikinti hastalik..Selam kızlar.
Biz hastaneden daha yeni geldik. Sabah kalktıgından beri kusuyor oğlum. Devlete gittik tek dr ve yüzlerce hastadan sonra ve tek dr olması nedeniyle doğru düzgün muayene etmeden oğluma önce bronşit sonra 1 2 tanı daha koydu seruma yolladı. Eşim delirdi tabi kendi tahlillerimi verip özele geçtik. Diğer dr.un verdiği ağır reçete çöpe gitti. Oğlumun kusmasını dindirecek bir ilaçla serum çözdü olayı. Rahatlaması içinde 2 ilaç verildi. Şükür şuan iyiyiz.
Ayy canım beniim. Çok tatlı kaynana olursun eminimBebekken derdim buüyücekte okula gidecek büyüdü gidiyor zaman su gibi akıyor tabi evlilik son planda ama kendisi isterse uygun biri olursa karşı çıkmam kaynanalık yapmam ben çünkü benim kaynanam çok yıpratıyor beni eşimi kıskanıyor benden hala neredeyse dudağından öpüyor oğlunun değişik bi kadın pek ilgilenmiyorum sürekli her şeyin yedeği var ananın babanın Yok vs yani senden yine bulur takmıyorum fazla görüşmüyorum bende onun gibi olup çocuklarımı kendimden uzaklaştırmam onları seviyorum oğlum da var şimdiden aşık oluyor teyzesi ohooo çok yakışıklı kızlar peşinde koşuyor yandık biz babası diyor işte kaç tane sevgilin olacak o da diyor bi tane emin misin kızıyorum benim oğlum o hiçbir kadının Çan'ını yakmayacak vallahi karşısında ilk beni bulur benim gelinim olacak çok şanslı vallahi inşallah rabbim iyiylerle karşılaştırsın hepimizin evlatlarını
Sağol canım, evet hastanede hep çocuklarla doluydu. Oğlum bugün çok perişandı, inan kendimi unuttum. İnşallah bizler de etkilenmeyiz diyeceğim ama aramızda grip olanlar var, inşallah çabuk atlatırlar. Allah hepimizi korusunCokk Gecmis olsun cnm salgin var aniden hava sogudu sanirim ondan.. Sen kendine de dikkat et hamileyken cok sikinti hastalik..
Bugün görüştüm doktorla.Endokrin uzmanıyla görüşme mi önerdi. Çok şükür bebek iyi.umarim doğum sonrası geçer.Sanada geçmiş olsun bebekler iyi olsunda napalimİhmal etme canım, önce kadındoğumcuna söyle , ardından dahiliyr ye görün. Benimde vardı gebelik şekerim ikinci hamileliğimde, bunda da çıkacak zannımca belirtiler den hissediyorum. Ölçüm sadece açlık baktılar bana şuana kadar , onda problem yok tokluk yüksek çıkıyordu bendede. İnsülin kullanmıştım 37. Haftadan doğuma kadar.
Çol şükür doğumla birlikte ne bende ne bebekte kalmadı...
Bebeğin hareketlerini şu an hissetmen imkansız gaz diolar onun içinmerhaba arkadaşlar nasılsınız . benim sorum olacak ve kendimi biraz kötü hissediyorum fikri olan yazabilir mi. ben 3 gün öncesine kadar çok iyiydim daha da öncesinden normal bulantılarım vardı ama bi kaç gün birden geçmişti hareketliydim midem bulanmıyordu falan lakin bebeğim normalde çok hareketli olmasına rağmen bir haftadır hareketlerini hiç hissedemiyorum ve 3 gündür de eskisinden daha kötü oldum midem aşırı kötü çok halsizim bugün hastaneye gittim ama dr yoktu bunun sebebi ne acaba akıntı falan yok ama çok halsizlik var normal mi acaba kuruntu mu yapıyorum bilemedim
Canım kaçıncı gebeliğin, hareketlerini bu kadar erken hissetmek pek mümkün değil de.. bağırsak hareketleriyle karışabiliyor genelde. Ben 2.gebelik olmasına rağmen halen hissetmedim dr daha zamanı var demişti. Halsizlik konusu da 11.haftaya girdiğimde benimde geçen şikayetlerim geri gelmişti. 13 haftada yeniden geçti ama bikaç gündür ara ara yine oluyor. Tam anlamıyla geçmiyor.merhaba arkadaşlar nasılsınız . benim sorum olacak ve kendimi biraz kötü hissediyorum fikri olan yazabilir mi. ben 3 gün öncesine kadar çok iyiydim daha da öncesinden normal bulantılarım vardı ama bi kaç gün birden geçmişti hareketliydim midem bulanmıyordu falan lakin bebeğim normalde çok hareketli olmasına rağmen bir haftadır hareketlerini hiç hissedemiyorum ve 3 gündür de eskisinden daha kötü oldum midem aşırı kötü çok halsizim bugün hastaneye gittim ama dr yoktu bunun sebebi ne acaba akıntı falan yok ama çok halsizlik var normal mi acaba kuruntu mu yapıyorum bilemedim
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla gelsin inşallah minik paşamız :)Bugün kontrolüm vardı doktor erkeğe benziyo dedi çıkıntısı yukarı doğru bakıyodu bakalım doğru çkcakmı hayırlısıyla sağlıklı doğunda
2. gebeliğim oğlumda da 3. ayda hissetmiştim ama bunu daha erken hissettim ama tabi net değil çok gaz problemi de yaşıyorum bişey yortur o zaman değil mi normal gibiCanım kaçıncı gebeliğin, hareketlerini bu kadar erken hissetmek pek mümkün değil de.. bağırsak hareketleriyle karışabiliyor genelde. Ben 2.gebelik olmasına rağmen halen hissetmedim dr daha zamanı var demişti. Halsizlik konusu da 11.haftaya girdiğimde benimde geçen şikayetlerim geri gelmişti. 13 haftada yeniden geçti ama bikaç gündür ara ara yine oluyor. Tam anlamıyla geçmiyor.
:)) inşallah öyledir çünkü hissedip sonra birden hissetmemek çok korkuttu beniBebeğin hareketlerini şu an hissetmen imkansız gaz diolar onun için
Bende 11.haftayı araştırdıgımda bazı şikayetlerin geri geldiğini okumuştum canım. Öyle birşey olabilir sendekide. Yine de takipte ol için rahat olsun. Gaz problemi ve seyirmeler olur içten, onları da karıştırıyor olabilirsin, telaşlanma.2. gebeliğim oğlumda da 3. ayda hissetmiştim ama bunu daha erken hissettim ama tabi net değil çok gaz problemi de yaşıyorum bişey yortur o zaman değil mi normal gibi
:)) inşallah öyledir çünkü hissedip sonra birden hissetmemek çok korkuttu beniBebeğin hareketlerini şu an hissetmen imkansız gaz diolar onun için
ayy çok teşekkür ederim canım ya valla biraz rahatladık zombi gibiydim bi kaç gün bi taraftan kendimi teselli ediyorum bişey yoktur diye bi taraftan içim içimi yiyiyo . varsa benzer durumlar bişey yoktur inşallahBende 11.haftayı araştırdıgımda bazı şikayetlerin geri geldiğini okumuştum canım. Öyle birşey olabilir sendekide. Yine de takipte ol için rahat olsun. Gaz problemi ve seyirmeler olur içten, onları da karıştırıyor olabilirsin, telaşlanma.
cok gecmis olsun cnmSelam kızlar.
Sizin cinsiyet belli olmadı mı ?ben de sizden 1 hafta gerideyiaynisi bende de olduhep erkek goruyordum alistirmistim kendimi erkek olcak sanirim diyordum ama gecen gece de ilk defa kiz oldugunu gordum uyandim şaşirdim kız gorunce okadar alışmışım ki erkek diye kiz gorunce bir tuhaf oldum hayirlisi olsun arti hepimiz icin
Bende hala inanamıyorum ve hala çok korkuyorum ve bugün çok duygusalım ağlamaktan helak oldum resmen yaHala inanamıyorum şükürler olsun ne kadar şükretsek az valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?