2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Tüylerim diken diken oldu.Evlatlarınız çok şanslı..eminim onlarda sizin kıymetinizi bilecektir.Bir insan doğru olduktan sonra Allah hep yanında oluyor.Sizde bunun en güzel örneklerindensiniz

çok geçmiş olsun acil şifalar

Kizlar bisiy sorcam ya. Ikili testte cikan betahcg ye gore cinsiyet tahminleri yapiliyor nette baktim bazilarinin tutmus bazilarinin tutmamis. 50.innusti kiz 50 alti erkek mis. Dogru cikan varmi aranizda

Cokk Gecmis olsun cnm salgin var aniden hava sogudu sanirim ondan.. Sen kendine de dikkat et hamileyken cok sikinti hastalik..

Ayy canım beniim. Çok tatlı kaynana olursun eminim
Kaynana deyince o nasıl kaynanaymış bacım kocaman adamı dudağından öpmekte nedir. Çok çirkiin.
Ben sizin ilk bebeğiniz zannediyordum karnınızdakini :)
hayırka büyüsünler inşallah hepimizinki, benimde iki oğlum var ama sendeki kaynana gibi olmam inşallah

Cokk Gecmis olsun cnm salgin var aniden hava sogudu sanirim ondan.. Sen kendine de dikkat et hamileyken cok sikinti hastalik..
Sağol canım, evet hastanede hep çocuklarla doluydu. Oğlum bugün çok perişandı, inan kendimi unuttum. İnşallah bizler de etkilenmeyiz diyeceğim ama aramızda grip olanlar var, inşallah çabuk atlatırlar. Allah hepimizi korusun

merhaba arkadaşlar nasılsınız . benim sorum olacak ve kendimi biraz kötü hissediyorum fikri olan yazabilir mi. ben 3 gün öncesine kadar çok iyiydim daha da öncesinden normal bulantılarım vardı ama bi kaç gün birden geçmişti hareketliydim midem bulanmıyordu falan lakin bebeğim normalde çok hareketli olmasına rağmen bir haftadır hareketlerini hiç hissedemiyorum ve 3 gündür de eskisinden daha kötü oldum midem aşırı kötü çok halsizim bugün hastaneye gittim ama dr yoktu bunun sebebi ne acaba akıntı falan yok ama çok halsizlik var normal mi acaba kuruntu mu yapıyorum bilemedim

Bugün görüştüm doktorla.Endokrin uzmanıyla görüşme mi önerdi. Çok şükür bebek iyi.umarim doğum sonrası geçer.Sanada geçmiş olsun bebekler iyi olsunda napalim

Bebeğin hareketlerini şu an hissetmen imkansız gaz diolar onun için

Canım kaçıncı gebeliğin, hareketlerini bu kadar erken hissetmek pek mümkün değil de.. bağırsak hareketleriyle karışabiliyor genelde. Ben 2.gebelik olmasına rağmen halen hissetmedim dr daha zamanı var demişti. Halsizlik konusu da 11.haftaya girdiğimde benimde geçen şikayetlerim geri gelmişti. 13 haftada yeniden geçti ama bikaç gündür ara ara yine oluyor. Tam anlamıyla geçmiyor.

2. gebeliğim oğlumda da 3. ayda hissetmiştim ama bunu daha erken hissettim ama tabi net değil çok gaz problemi de yaşıyorum bişey yortur o zaman değil mi normal gibi

2. gebeliğim oğlumda da 3. ayda hissetmiştim ama bunu daha erken hissettim ama tabi net değil çok gaz problemi de yaşıyorum bişey yortur o zaman değil mi normal gibi
Bende 11.haftayı araştırdıgımda bazı şikayetlerin geri geldiğini okumuştum canım. Öyle birşey olabilir sendekide. Yine de takipte ol için rahat olsun. Gaz problemi ve seyirmeler olur içten, onları da karıştırıyor olabilirsin, telaşlanma.

Bebeğin hareketlerini şu an hissetmen imkansız gaz diolar onun için
:)) inşallah öyledir çünkü hissedip sonra birden hissetmemek çok korkuttu beni
ayy çok teşekkür ederim canım ya valla biraz rahatladık zombi gibiydim bi kaç gün bi taraftan kendimi teselli ediyorum bişey yoktur diye bi taraftan içim içimi yiyiyo . varsa benzer durumlar bişey yoktur inşallah

cok gecmis olsun cnm

S
Sizin cinsiyet belli olmadı mı ?ben de sizden 1 hafta gerideyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…