2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim de son adet tarihi ile ultrason arasında 4 gün var doktora sordum o da sıkıntı değil 3 5 gün farkedebilir haftasıyla gelişimi uyumlu dedi.

ultrasona gore takip et canim benimde SATa gore farkli ama doktor o onemli degil dedi ultrasonda cocugun gelisimine gore soyluyor zaten

Aman iyi olsunda ozaman dediğiniz gibi yakalar zamanını inşallah. Çalışabilir raporu sata göre mi ultrasona göre mi alınır onları da iyice öğrenmem gerekli 37. Haftaya kadar çalışıp iznimi sonrasında kullanmak istiyorum onun içinde 32.haftada çalışabilir raporu almam gerekiyor. Bazı sitelerde sata göre denilmiş. Araştırmak şart. Teşekkür ederim cevaplarınız için

Bende kız hissediyorum bilmiyorum bakalım hayırlısı bizde 14 haftanın içindeyiz inşalah gözükür ben öğrenince kimseye söylemeyi düşünmüyorum sizler hariç ;-)
bende mi oyle yapsam . saat 17h00 kontrol var . bakalim ne diyecek. hayirlisiyla. bana kalirsa erkekse hemen belli olur. kizsa biraz daha bekleriz. kim bilir bir daha ki kontrol ne zman olur .

Ya kizlar masallah bize gercekten. mide bulantisi, bas agrisi,dis agrisi,halsiklik derken kimimiz 3.cu aymizi bitirdik,kimimiz 4.cu ayimizi. gercekten zman gecip diyor ve biz farkinda bile degiliz. cok m.ediyorum acaba ilk kim doguracak gerci cogunlukla sezeryan olacak arkadaslar ilk doguranlar olacak orasi kesin. Hayirlisi insallah. hepimiz cektigimiz acilarin mükafatini alacaz m.etmeyin. heleki ilk hamileligini yasayan anneler size tavsiyem normal dogumdan hic korkmayin sizleri burda motive ediyorum ve her zman pozitif dusunun,normal doguma odaklanin ben yapa bilirim diyin kendinize simdiden beyninize pozitif sinyaller gonderinki hersey hayal kurdugunuz gibi olsun. Inan bana normal dogum gibisi yok, ben 2 dogum yapttim buda 3.cu olaacak Rabbimin izniyle insallah. 2sindede epidural aldim. hic sanci cekmiyorsuniz hissetmiyorsunuz daha dogrusu belden asagisi uyusuyor. Bunlari en cokta ilk dogum yapacaklar icin yaziyorum. Zamani geldiginde her sey guzel olacak ve inanin bana bebeginizi kucaginiza aldiginizda dunya sizin olacak o mutluluk hic birseyde yok . ben 3.cuye hamileyim ve dogumum yaklastikca icimi bir heycan kapliyor sanki ilk defa doguracakmisim gibi oluyor yani her dogum baska bir heycan. Neyse kizlar uzun oldu opuyorum sizi. insallah doktor cinsiyet tahmini yapar . geldigimde yazarim insallah.

İkili taramasını yaptırmak istemeyen veya yaptırmayan varmı ben kararsızım
Ben oglumda ikili uclu dortlu hic birini yaptirmadim cnm cunku teshis dogru olmuyor ve mudahale edilmiyor ama ayrintili iltrason onemli 20. Hfatda onu yaptirdim simdi yine bu gebeligimde de yaptiricam.

Ne guzel anlatmissin canm ya aynen oyle normal dogum hic gözünüzü korkutmasin bende oğlumu epidural normal dogum yaptim o kadar zayif ufak tefek olmama ragmen cok rahat bir dogumdu hamdolsun darisi ikinci bebegime

benim iki hafta sürdü bulantı sonra düzelmiştim.dünden beri yine bi hoş oldum kız bebekler böyle yapıyo anneleri heralde doktor yüzde doksan kız dedi ama ben yüzde onluk yanılma payından dolayı alışveriş yapamıyorum.ayrıntılı ultrasona kadar beklicem iyice netleşsin

benimde ultrasonda faklı çıktı cnm haftam doktor şüpheli sat dedi ama ben eminim çünki telde uygulamadan takip ediyorum adetimi.normalde sata göre 12+1 olmam gerekiyodu ultrasonda 13+1 çıktı tahmini doğumda 15 mart gözüktü bende bişey anlamadım.doktor ultrasonu baz alıyoruz önemli olan o dedi

Benim anlamadığım yaptırmanın ne gibi bir sakıncası var ki?bu arada ikili üçlü testler ücretli mi oluyordu benim ilk hamileligimde muayene ücretinin içindeydi ekstra bişey ödememistik te üniversal hastanesinde

Dmrz YouTube de ızledım cıft cinsiyetleri hakkında doktora kağıda yazmalarını rica ediyor ve kağıdı alıp pastaneye gidiyorlar şefe bu kağıtta bebegın cinsiyeti yazıyor bıze bır pasta yapmanı istiyoruz içindeki sonuca gore pastanın içini mavi veya pembe yap diyorlar sonra bütün aile bır aradayken pastayı kesip ogrenıyorlar...

Canım hocbır sakıncası yok ama ben çocuğumu aldırmayo düşünmüyorum eger varsa başımla gozumle ama bu bellı belirsiz bılgıylede 7 ay yasamak istemiyorum.. Cunku sonuçlarda 100 100 dogru degıl. Kendimi yıpratmaya gerek yok dıye düşünüyorum.. Suan saglıklı biliyorum cok sukur. .

Arkadaslar benimde bulantilarim hala gecemedi tam yaa naneli sakiz resmen kurtaricim o agzima gelen igrenc garip tadi bir nebze de olsa aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…