Ya kizlar masallah bize gercekten. mide bulantisi, bas agrisi,dis agrisi,halsiklik derken kimimiz 3.cu aymizi bitirdik,kimimiz 4.cu ayimizi.
gercekten zman gecip diyor ve biz farkinda bile degiliz. cok m.ediyorum acaba ilk kim doguracak gerci cogunlukla sezeryan olacak arkadaslar ilk doguranlar olacak orasi kesin. Hayirlisi insallah.
hepimiz cektigimiz acilarin mükafatini alacaz m.etmeyin. heleki ilk hamileligini yasayan anneler size tavsiyem normal dogumdan hic korkmayin sizleri burda motive ediyorum ve her zman pozitif dusunun,normal doguma odaklanin ben yapa bilirim diyin kendinize simdiden beyninize pozitif sinyaller gonderinki hersey hayal kurdugunuz gibi olsun. Inan bana normal dogum gibisi yok, ben 2 dogum yapttim buda 3.cu olaacak Rabbimin izniyle insallah. 2sindede epidural aldim. hic sanci cekmiyorsuniz hissetmiyorsunuz daha dogrusu belden asagisi uyusuyor. Bunlari en cokta ilk dogum yapacaklar icin yaziyorum. Zamani geldiginde her sey guzel olacak ve inanin bana bebeginizi kucaginiza aldiginizda dunya sizin olacak o mutluluk hic birseyde yok . ben 3.cuye hamileyim ve dogumum yaklastikca icimi bir heycan kapliyor sanki ilk defa doguracakmisim gibi oluyor yani her dogum baska bir heycan. Neyse kizlar uzun oldu opuyorum sizi. insallah doktor cinsiyet tahmini yapar . geldigimde yazarim insallah.