- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #8.981
ilkduyansenol @zaz86 benimde aynı malesef. Birgünüm diğerine uymuyor. 3 ay bitse düzelir diye umut ettik ama 4.ay bitiyor neredeyse ve halen bir rutine giremedim ben. Halen ara ara midem bile bulanıyor pes ya. Oğluma hamileliğim ne kadar da rahatmış.. Allah sağ salim kucağımıza almak büyütmek nasip etsinde çekilip gidiyor işte napalım
Benimde hala geçmediArkadaslar benimde bulantilarim hala gecemedi tam yaa naneli sakiz resmen kurtaricim o agzima gelen igrenc garip tadi bir nebze de olsa aliyor
Valla rahat rahat yemek ne büyük nimetmis meger resmen insanin yasam enerjisi sönüyorBenimde hala geçmedibeni rahatlatan hiç bişi de yok
Benim gittigim hastanede ayrica bir ucret oduyorsun.zaten allah korusun bebekte bir problem varsa tedavisi yok ya aldiricaksin ya dogurucaksin aldirmayi dusunmuyorum onun icin detayli usg yaptirip varsa bir sey onceden kendimi hazirlamayi dusunuyorum.ilk hamileligimde butun tetkikleri yaptirmistim ayrica.Benim anlamadığım yaptırmanın ne gibi bir sakıncası var ki?bu arada ikili üçlü testler ücretli mi oluyordu benim ilk hamileligimde muayene ücretinin içindeydi ekstra bişey ödememistik te üniversal hastanesinde
Aynen canım ağzımın Tadı hiç yok hamilelik öncesi iştahım gayet iyiydi şimdi hiç bişi yemek istemiyorum sonrasında midem bulandığı içinValla rahat rahat yemek ne büyük nimetmis meger resmen insanin yasam enerjisi sönüyor
Evet canım erkeklerin koca pipişerini görmek daha kolay oluyor kızların biraz şüpheli oluyorbende mi oyle yapsam . saat 17h00 kontrol var . bakalim ne diyecek. hayirlisiyla. bana kalirsa erkekse hemen belli olur. kizsa biraz daha bekleriz. kim bilir bir daha ki kontrol ne zman olur .
Ben yarın gidicem bakalım başka bir dr a daha. Yani iki embriyo transfer edildi ama seninki gibide olmuş olabilir hayırlısıyla sağlıklı olsunlar inşallah.. seninkiler tek plesantadan mı besleniyor ayrı plesantalardan mıcanım benimki de tek yumurta ikizleri.. 20. haftada ayrıntılı ultrasonda anlaşılır tek mi çift mi olduğu merak etme.
Bence ilk ben doğuracağımYa kizlar masallah bize gercekten. mide bulantisi, bas agrisi,dis agrisi,halsiklik derken kimimiz 3.cu aymizi bitirdik,kimimiz 4.cu ayimizi.gercekten zman gecip diyor ve biz farkinda bile degiliz. cok m.ediyorum acaba ilk kim doguracak gerci cogunlukla sezeryan olacak arkadaslar ilk doguranlar olacak orasi kesin. Hayirlisi insallah. hepimiz cektigimiz acilarin mükafatini alacaz m.etmeyin. heleki ilk hamileligini yasayan anneler size tavsiyem normal dogumdan hic korkmayin sizleri burda motive ediyorum ve her zman pozitif dusunun,normal doguma odaklanin ben yapa bilirim diyin kendinize simdiden beyninize pozitif sinyaller gonderinki hersey hayal kurdugunuz gibi olsun. Inan bana normal dogum gibisi yok, ben 2 dogum yapttim buda 3.cu olaacak Rabbimin izniyle insallah. 2sindede epidural aldim. hic sanci cekmiyorsuniz hissetmiyorsunuz daha dogrusu belden asagisi uyusuyor. Bunlari en cokta ilk dogum yapacaklar icin yaziyorum. Zamani geldiginde her sey guzel olacak ve inanin bana bebeginizi kucaginiza aldiginizda dunya sizin olacak o mutluluk hic birseyde yok . ben 3.cuye hamileyim ve dogumum yaklastikca icimi bir heycan kapliyor sanki ilk defa doguracakmisim gibi oluyor yani her dogum baska bir heycan. Neyse kizlar uzun oldu opuyorum sizi. insallah doktor cinsiyet tahmini yapar . geldigimde yazarim insallah.
SüpermişDmrz YouTube de ızledım cıft cinsiyetleri hakkında doktora kağıda yazmalarını rica ediyor ve kağıdı alıp pastaneye gidiyorlar şefe bu kağıtta bebegın cinsiyeti yazıyor bıze bır pasta yapmanı istiyoruz içindeki sonuca gore pastanın içini mavi veya pembe yap diyorlar sonra bütün aile bır aradayken pastayı kesip ogrenıyorlar...
Benim de 2 embriyo transfer edilmişti ama bir tanesi tuttu ve ikiye bölündü tek yumurta ikizleri oldu. Benimki monoamniyotik diakoryonik ikizler. Yani plasenta tek ama bebeklerin arasında kordonları birbirine dolanmasın diye zar varBen yarın gidicem bakalım başka bir dr a daha. Yani iki embriyo transfer edildi ama seninki gibide olmuş olabilir hayırlısıyla sağlıklı olsunlar inşallah.. seninkiler tek plesantadan mı besleniyor ayrı plesantalardan mı
Bu arada tek plasenta ve zarsız olan yani monoamniyotik monokoryonik olan yüksek rskli gebeliklerde bile 38.haftada doğum yapanlarla tanıştım, gözün korkmasın. Çok daha temkinli bi hamilelik bizi bekliyor o kadarBence ilk ben doğuracağımhatta şubatta muhtemelen doğururum çünkü ikiz ve tek plesantaysa en geç 36. Haftada doğuyorlarmış hadi bakalım hayırlısı
melekyuzlummArkadaşlar gören katılmak isteyen olursa bilgilerini yazsın ekleyelim tabloya :)
Hızlı olmamı beklemeyin minik bir ergenim var evde çünkü fırsat buldukça yazıyor olacağımtablo için yazarken beni de etiketlerseniz daha hızlı görürüm
Üye Adı Yaş Son Adet Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Bebek Bebek İsmi Şehir Doğum Yapılacak Hastane Fiona86 31 08.06.2017 15.03.2018 - 2 - İzmir Medikal Park @jtaime020626 23 18.06.2017 25.03.2018 - 3 - Fransa beauregard dilfeza 29 13.06.2017 20.03.2018 - 2 Hüsna/Ömer Halit İstanbul Ümraniye Medikal Park
Ben de ikili üçlü testleri yaptirmadim tarama testi neticede.Tam bulantilarim azaldi derken dün tekrar basladi hem mide bulantisi hem bas agrisi agizda zehir gibi bi tat.Okullar açıldı calisma hayati evde 3 yasinda bi cocuk daha hamilelik cok zorlmaya basladi.Tereddut etmeye bile basladim acaba erken mi davrandim diye.Hormon lardan galiba farkli bir ruh hali icindeyimbenim gibi olan var mi
Bakalım daha hiçbirşeyim tam belli değil bugünkü dr attı ortaya bi tek plesanta işini ama onuda kesin söylemedi kesin göresiye kadar niye incelemez anlamam, tüp bebek dr uma yazdım hemen durumu WhatsApp tan gel bi bakalım dedik yarın burda bi dr daha gideceğim onun sonucuna göre İstanbul'a gidicem bakalım. benimkilerde kese ayrı zar var ama tek plesanta diye anladım dr ların aralarında konuşmalarındanBenim de 2 embriyo transfer edilmişti ama bir tanesi tuttu ve ikiye bölündü tek yumurta ikizleri oldu. Benimki monoamniyotik diakoryonik ikizler. Yani plasenta tek ama bebeklerin arasında kordonları birbirine dolanmasın diye zar var
Yarın netleşince bize de bildir canım merak ettim bende. Olmazsa detaylı ultrasona gir, benim her kontrolümde 4 boyutlu detaylı ultrasonla yapıyor doktor muayenemi.Bakalım daha hiçbirşeyim tam belli değil bugünkü dr attı ortaya bi tek plesanta işini ama onuda kesin söylemedi kesin göresiye kadar niye incelemez anlamam, tüp bebek dr uma yazdım hemen durumu WhatsApp tan gel bi bakalım dedik yarın burda bi dr daha gideceğim onun sonucuna göre İstanbul'a gidicem bakalım. benimkilerde kese ayrı zar var ama tek plesanta diye anladım dr ların aralarında konuşmalarından
2. çocuğu olup da sezeryandan korkanlarıda motive eder misin :) ilkini epidural sezeryan olmuştum bunda da düşündükce korkmuyo değilim daha çok erken tabiki düşünmemek en iyisi ama kan vermem gerekse bile bağırıyorumYa kizlar masallah bize gercekten. mide bulantisi, bas agrisi,dis agrisi,halsiklik derken kimimiz 3.cu aymizi bitirdik,kimimiz 4.cu ayimizi.gercekten zman gecip diyor ve biz farkinda bile degiliz. cok m.ediyorum acaba ilk kim doguracak gerci cogunlukla sezeryan olacak arkadaslar ilk doguranlar olacak orasi kesin. Hayirlisi insallah. hepimiz cektigimiz acilarin mükafatini alacaz m.etmeyin. heleki ilk hamileligini yasayan anneler size tavsiyem normal dogumdan hic korkmayin sizleri burda motive ediyorum ve her zman pozitif dusunun,normal doguma odaklanin ben yapa bilirim diyin kendinize simdiden beyninize pozitif sinyaller gonderinki hersey hayal kurdugunuz gibi olsun. Inan bana normal dogum gibisi yok, ben 2 dogum yapttim buda 3.cu olaacak Rabbimin izniyle insallah. 2sindede epidural aldim. hic sanci cekmiyorsuniz hissetmiyorsunuz daha dogrusu belden asagisi uyusuyor. Bunlari en cokta ilk dogum yapacaklar icin yaziyorum. Zamani geldiginde her sey guzel olacak ve inanin bana bebeginizi kucaginiza aldiginizda dunya sizin olacak o mutluluk hic birseyde yok . ben 3.cuye hamileyim ve dogumum yaklastikca icimi bir heycan kapliyor sanki ilk defa doguracakmisim gibi oluyor yani her dogum baska bir heycan. Neyse kizlar uzun oldu opuyorum sizi. insallah doktor cinsiyet tahmini yapar . geldigimde yazarim insallah.
Sezeryan zor cidden zor bir hafta on gün neler yaşadığımı bir ben biliyorum...sezeryan olma sebebin nedir bilmiyorum canım ama ben bu defa tekrar normal için uğraşacağım elimden geldiğince.Allah Yine bir tosuncuk nasip eder veya bir sağlık sıkıntım olur vs bilemem ama ssvd çok yaygınlaştı gittiği yere kadar mücadele edeceğim.olmazsa da artık takdir Allah'tan ondan gelene razıyım..2. çocuğu olup da sezeryandan korkanlarıda motive eder misin :) ilkini epidural sezeryan olmuştum bunda da düşündükce korkmuyo değilim daha çok erken tabiki düşünmemek en iyisi ama kan vermem gerekse bile bağırıyorum
Yada ıkı zarfın içine cinsiyet lerine gore kağıtlarını koy ve eşine ver yada faunus içine bır suru kagıt at cogu bos ıkı tanesinde cinsiyeti yazsın esin arıya arıya bulsun hahahaSüpermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?