2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

sende hareketlerini hissediyormusun ?ben hissediyorum artık net bir şekilde hatta bugün telefonda birine bağırdım hala kıpır kıpır ediyor göbek deliğimin azıcık altında

Yaş.25
Son adet tarihi .05.06.17 ama geç döllenmeden dolayı 15.06.17 saydı doktorumuz
Tahmini doğum tarihi:22.03.18
1.bebek
Cinsiyet belli değil yarın kontrolümüz var belli olur inşalllah :)
Hastane :belli değil daha Fiona86

Benim gittigim hastanede ayrica bir ucret oduyorsun.zaten allah korusun bebekte bir problem varsa tedavisi yok ya aldiricaksin ya dogurucaksin aldirmayi dusunmuyorum onun icin detayli usg yaptirip varsa bir sey onceden kendimi hazirlamayi dusunuyorum.ilk hamileligimde butun tetkikleri yaptirmistim ayrica.

bende mi oyle yapsam . saat 17h00 kontrol var . bakalim ne diyecek. hayirlisiyla. bana kalirsa erkekse hemen belli olur. kizsa biraz daha bekleriz. kim bilir bir daha ki kontrol ne zman olur .
Evet canım erkeklerin koca pipişerini görmek daha kolay oluyor kızların biraz şüpheli oluyor

canım benimki de tek yumurta ikizleri.. 20. haftada ayrıntılı ultrasonda anlaşılır tek mi çift mi olduğu merak etme.
Ben yarın gidicem bakalım başka bir dr a daha. Yani iki embriyo transfer edildi ama seninki gibide olmuş olabilir hayırlısıyla sağlıklı olsunlar inşallah.. seninkiler tek plesantadan mı besleniyor ayrı plesantalardan mı

Bence ilk ben doğuracağım hatta şubatta muhtemelen doğururum çünkü ikiz ve tek plesantaysa en geç 36. Haftada doğuyorlarmış hadi bakalım hayırlısı

Süpermiş

Ben de ikili üçlü testleri yaptirmadim tarama testi neticede.Tam bulantilarim azaldi derken dün tekrar basladi hem mide bulantisi hem bas agrisi agizda zehir gibi bi tat.Okullar açıldı calisma hayati evde 3 yasinda bi cocuk daha hamilelik cok zorlmaya basladi.Tereddut etmeye bile basladim acaba erken mi davrandim diye.Hormon lardan galiba farkli bir ruh hali icindeyim benim gibi olan var mi

Benim de 2 embriyo transfer edilmişti ama bir tanesi tuttu ve ikiye bölündü tek yumurta ikizleri oldu. Benimki monoamniyotik diakoryonik ikizler. Yani plasenta tek ama bebeklerin arasında kordonları birbirine dolanmasın diye zar var

Bence ilk ben doğuracağım hatta şubatta muhtemelen doğururum çünkü ikiz ve tek plesantaysa en geç 36. Haftada doğuyorlarmış hadi bakalım hayırlısı
Bu arada tek plasenta ve zarsız olan yani monoamniyotik monokoryonik olan yüksek rskli gebeliklerde bile 38.haftada doğum yapanlarla tanıştım, gözün korkmasın. Çok daha temkinli bi hamilelik bizi bekliyor o kadar

melekyuzlumm
Yaş 26
Son adet tarihi 10haziran
Beklenen doğum tarihi 17mart
Cinsiyet belli degil
2.bebek
Bebek ismi belli değil
Yurtdışı Tacikistan
Duşanbe hastanesi.
Şimdiden teşekkürler

Canim Allah yardimcin olsun. Hem evde kucuk cocuk hem okulda . benm ilk gebeligim. Annem ve esim sayesinde surekli yatiyorum evde olmama ragmen hayat enerjim bitti. Belki calissaydim daha enerjik olurdum diyorum ama biyandan da gozumde buyuyor. Allah guc kuvvet versin insaallah.

Bakalım daha hiçbirşeyim tam belli değil bugünkü dr attı ortaya bi tek plesanta işini ama onuda kesin söylemedi kesin göresiye kadar niye incelemez anlamam, tüp bebek dr uma yazdım hemen durumu WhatsApp tan gel bi bakalım dedik yarın burda bi dr daha gideceğim onun sonucuna göre İstanbul'a gidicem bakalım. benimkilerde kese ayrı zar var ama tek plesanta diye anladım dr ların aralarında konuşmalarından

Yarın netleşince bize de bildir canım merak ettim bende. Olmazsa detaylı ultrasona gir, benim her kontrolümde 4 boyutlu detaylı ultrasonla yapıyor doktor muayenemi.

2. çocuğu olup da sezeryandan korkanlarıda motive eder misin :) ilkini epidural sezeryan olmuştum bunda da düşündükce korkmuyo değilim daha çok erken tabiki düşünmemek en iyisi ama kan vermem gerekse bile bağırıyorum

Sezeryan zor cidden zor bir hafta on gün neler yaşadığımı bir ben biliyorum...sezeryan olma sebebin nedir bilmiyorum canım ama ben bu defa tekrar normal için uğraşacağım elimden geldiğince.Allah Yine bir tosuncuk nasip eder veya bir sağlık sıkıntım olur vs bilemem ama ssvd çok yaygınlaştı gittiği yere kadar mücadele edeceğim.olmazsa da artık takdir Allah'tan ondan gelene razıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…