- 24 Mayıs 2017
- 611
- 742
- 18
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #9.001
canım bel fıtığı var ben de bolca , beyin cerrahıyla görüşmüştük normal doğum çok riskli olur dediği için sezeryan olmuştum. senin de inşallah her şey gönlüne göre olurSezeryan zor cidden zor bir hafta on gün neler yaşadığımı bir ben biliyorum...sezeryan olma sebebin nedir bilmiyorum canım ama ben bu defa tekrar normal için uğraşacağım elimden geldiğince.Allah Yine bir tosuncuk nasip eder veya bir sağlık sıkıntım olur vs bilemem ama ssvd çok yaygınlaştı gittiği yere kadar mücadele edeceğim.olmazsa da artık takdir Allah'tan ondan gelene razıyım..
Ben ilk cocugu genel anestezi ile oldum 1 yil sonra troid ameliyati oldum simdi ikinci bebek gene sezeryan olur hic korkmadim zaten baygin oluyosun hic bisi anlamadim.bide beni kan tutar korkarim normalde hic korkma canim ben destek olayim sana2. çocuğu olup da sezeryandan korkanlarıda motive eder misin :) ilkini epidural sezeryan olmuştum bunda da düşündükce korkmuyo değilim daha çok erken tabiki düşünmemek en iyisi ama kan vermem gerekse bile bağırıyorum
ya ben manyak denecek kadar iğneden doktordan hastaneden korkan bi tipim düşünün sezeryan olucam ama odaya bağıra bağıra gitmiştim epidural iğnesini yapana kadar kırk takla attı doktorlar o zamanki daha özel bi hastaneydi bu seferki de özelde normal özellerden acaba nazımı çekerler mi diye endişe ediyorum şimdidenBen ilk cocugu genel anestezi ile oldum 1 yil sonra troid ameliyati oldum simdi ikinci bebek gene sezeryan olur hic korkmadim zaten baygin oluyosun hic bisi anlamadim.bide beni kan tutar korkarim normalde hic korkma canim ben destek olayim sana
Kızlar merhaba , ayrıntılı renkli ultrason dediğimiz atacağımız resim gibimi. Diğer bebeklerimde hiç girmemiştim bilmiyorum. Bu ultrasonda cinsiyet , tüm sağlık vücut , organ taramaları daha mı kesin sonuçlar verir? Erkek dedi benim bebeğime doktorum renkli ultrasonda yanılma payı varmıdır ki?
Erken bir haftaydı çünkü tahöin için 11 haftalıktı tam. Tşk ederimm...
Canım bende anlamadım ılk oğlumda 11 haftalıktı erkek dedi direk doktor.. İkincide keza oyle 12 haftalıktı direk erkek dedı.. Ama bu sene cok yanılma duydum bu gruptada 3 4 tane var bak bızım geline pıpısını gösterdiler al erkek dıye megerse kızmış.. Renkli ulturasyon değilde ayrıntılı ulturasyon net diyorlar..Kızlar merhaba , ayrıntılı renkli ultrason dediğimiz atacağımız resim gibimi. Diğer bebeklerimde hiç girmemiştim bilmiyorum. Bu ultrasonda cinsiyet , tüm sağlık vücut , organ taramaları daha mı kesin sonuçlar verir? Erkek dedi benim bebeğime doktorum renkli ultrasonda yanılma payı varmıdır ki?
Erken bir haftaydı çünkü tahöin için 11 haftalıktı tam. Tşk ederimm...
Canım benımde bel fıtıgım var 6 7 ay once cok çektim sımdi normal doguramam miki.. Kafama takıldı bak sımdıcanım bel fıtığı var ben de bolca , beyin cerrahıyla görüşmüştük normal doğum çok riskli olur dediği için sezeryan olmuştum. senin de inşallah her şey gönlüne göre olur
canım benim emar sonuçlarım vardı göstermiştim doktora 4 tane belimde var yani bel fıtığı olanlar normal doğum yapıyor benimki ileri seviye sanırımCanım benımde bel fıtıgım var 6 7 ay once cok çektim sımdi normal doguramam miki.. Kafama takıldı bak sımdı
Gecmiş olsun cnm Allah yardımcın olsuncanım benim emar sonuçlarım vardı göstermiştim doktora 4 tane belimde var yani bel fıtığı olanlar normal doğum yapıyor benimki ileri seviye sanırım
Yani farklı şeyler ikisi. Renkli ultrasn ve ayrıntılı ultrason. Tmm canm tşk ederim . Resim atmaya çalıştm ama dosya boyutu sorun oluyor atamadım bir türlüCanım bende anlamadım ılk oğlumda 11 haftalıktı erkek dedi direk doktor.. İkincide keza oyle 12 haftalıktı direk erkek dedı.. Ama bu sene cok yanılma duydum bu gruptada 3 4 tane var bak bızım geline pıpısını gösterdiler al erkek dıye megerse kızmış.. Renkli ulturasyon değilde ayrıntılı ulturasyon net diyorlar..
Bende serum falan takilirken hic bakmiyorum.neden genel olmayi dusunmuyorsun.narkozu alinca kut gidiyosun zaten.ya ben manyak denecek kadar iğneden doktordan hastaneden korkan bi tipim düşünün sezeryan olucam ama odaya bağıra bağıra gitmiştim epidural iğnesini yapana kadar kırk takla attı doktorlar o zamanki daha özel bi hastaneydi bu seferki de özelde normal özellerden acaba nazımı çekerler mi diye endişe ediyorum şimdiden
ya ben manyak denecek kadar iğneden doktordan hastaneden korkan bi tipim düşünün sezeryan olucam ama odaya bağıra bağıra gitmiştim epidural iğnesini yapana kadar kırk takla attı doktorlar o zamanki daha özel bi hastaneydi bu seferki de özelde normal özellerden acaba nazımı çekerler mi diye endişe ediyorum şimdiden
Benım bıldıgım ayrı seyler..Yani farklı şeyler ikisi. Renkli ultrasn ve ayrıntılı ultrason. Tmm canm tşk ederim . Resim atmaya çalıştm ama dosya boyutu sorun oluyor atamadım bir türlü
bebeğin ilk çıkışında gözgöze gelmek için ama epiduralde de sakinleştiricinin etkisiyle bayılmışım gözümü açtığımda her şey bitmiştiBende serum falan takilirken hic bakmiyorum.neden genel olmayi dusunmuyorsun.narkozu alinca kut gidiyosun zaten.
hadi hayırlısı zamanında tek nefeste inşallah :)Adeta kendimi gördüm sende :)) bende kan aldırcağım zaman bile küçük çocul gibi olıyorum :)) tek artım ilk gebeliğim ve ne olcağından habersizim :)))
Tşkler bi araştırayım bakalımBenım bıldıgım ayrı seyler..
insallah canim insallahBen oglumda ikili uclu dortlu hic birini yaptirmadim cnm cunku teshis dogru olmuyor ve mudahale edilmiyor ama ayrintili iltrason onemli 20. Hfatda onu yaptirdim simdi yine bu gebeligimde de yaptiricam.
Ne guzel anlatmissin canm ya aynen oyle normal dogum hic gözünüzü korkutmasin bende oğlumu epidural normal dogum yaptim o kadar zayif ufak tefek olmama ragmen cok rahat bir dogumdu hamdolsun darisi ikinci bebegime
aynen canim hayirlisi saglikla alalim insallah kucagimiza bebislerimizi.Bence ilk ben doğuracağımhatta şubatta muhtemelen doğururum çünkü ikiz ve tek plesantaysa en geç 36. Haftada doğuyorlarmış hadi bakalım hayırlısı
korkma canim. benim arkadasin oglu 2.5 yasindaydi ilki sezeryan oldu. 2.cisi normal dogum epidural aldi. cok sukir bebegi iyi kendide iyi.2. çocuğu olup da sezeryandan korkanlarıda motive eder misin :) ilkini epidural sezeryan olmuştum bunda da düşündükce korkmuyo değilim daha çok erken tabiki düşünmemek en iyisi ama kan vermem gerekse bile bağırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?