2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
canım bel fıtığı var ben de bolca , beyin cerrahıyla görüşmüştük normal doğum çok riskli olur dediği için sezeryan olmuştum. senin de inşallah her şey gönlüne göre olur

Ben ilk cocugu genel anestezi ile oldum 1 yil sonra troid ameliyati oldum simdi ikinci bebek gene sezeryan olur hic korkmadim zaten baygin oluyosun hic bisi anlamadim.bide beni kan tutar korkarim normalde hic korkma canim ben destek olayim sana

Kızlar merhaba , ayrıntılı renkli ultrason dediğimiz atacağımız resim gibimi. Diğer bebeklerimde hiç girmemiştim bilmiyorum. Bu ultrasonda cinsiyet , tüm sağlık vücut , organ taramaları daha mı kesin sonuçlar verir? Erkek dedi benim bebeğime doktorum renkli ultrasonda yanılma payı varmıdır ki?
Erken bir haftaydı çünkü tahöin için 11 haftalıktı tam. Tşk ederimm...

Ben ilk cocugu genel anestezi ile oldum 1 yil sonra troid ameliyati oldum simdi ikinci bebek gene sezeryan olur hic korkmadim zaten baygin oluyosun hic bisi anlamadim.bide beni kan tutar korkarim normalde hic korkma canim ben destek olayim sana
ya ben manyak denecek kadar iğneden doktordan hastaneden korkan bi tipim düşünün sezeryan olucam ama odaya bağıra bağıra gitmiştim epidural iğnesini yapana kadar kırk takla attı doktorlar o zamanki daha özel bi hastaneydi bu seferki de özelde normal özellerden acaba nazımı çekerler mi diye endişe ediyorum şimdiden

Canım bende anlamadım ılk oğlumda 11 haftalıktı erkek dedi direk doktor.. İkincide keza oyle 12 haftalıktı direk erkek dedı.. Ama bu sene cok yanılma duydum bu gruptada 3 4 tane var bak bızım geline pıpısını gösterdiler al erkek dıye megerse kızmış.. Renkli ulturasyon değilde ayrıntılı ulturasyon net diyorlar..

canım bel fıtığı var ben de bolca , beyin cerrahıyla görüşmüştük normal doğum çok riskli olur dediği için sezeryan olmuştum. senin de inşallah her şey gönlüne göre olur
Canım benımde bel fıtıgım var 6 7 ay once cok çektim sımdi normal doguramam miki.. Kafama takıldı bak sımdı

Yani farklı şeyler ikisi. Renkli ultrasn ve ayrıntılı ultrason. Tmm canm tşk ederim . Resim atmaya çalıştm ama dosya boyutu sorun oluyor atamadım bir türlü

Bende serum falan takilirken hic bakmiyorum.neden genel olmayi dusunmuyorsun.narkozu alinca kut gidiyosun zaten.

Adeta kendimi gördüm sende :)) bende kan aldırcağım zaman bile küçük çocul gibi olıyorum :)) tek artım ilk gebeliğim ve ne olcağından habersizim :)))

Bende serum falan takilirken hic bakmiyorum.neden genel olmayi dusunmuyorsun.narkozu alinca kut gidiyosun zaten.
bebeğin ilk çıkışında gözgöze gelmek için ama epiduralde de sakinleştiricinin etkisiyle bayılmışım gözümü açtığımda her şey bitmişti bir de genel anestezinin sonrası çok zor oluyor diyolar ben odaya çıkıp hemen emzirmiştim oğlumu genelde uzun süre kendine gelemiyomuş insan

insallah canim insallah

korkma canim. benim arkadasin oglu 2.5 yasindaydi ilki sezeryan oldu. 2.cisi normal dogum epidural aldi. cok sukir bebegi iyi kendide iyi. yani bir sorun yasamadi korkmana hic gerek yok

Kızlar sezeryandan korkanlar için bikaç bi şey soyliyim tabiki her şeyin normali makbuldür eğer mümkünse normal doğumu tercih edin ama ben cok acil sezeryana girmek zorunda kalmıştım ve çok çok başarılı bir ameliyattı olumsuz olarak hatırladığım tek şey doğum esnasinda anesteziden dolayi fena sekilde midem bulanmisti 3 kez falan bulanti kesici verdiler.dogumdan bikaç saat sonra tani bacaklarimin uyusukluğu gecince ayağa kalktim ve dolanmaya başladim hiç bir şekilde ağrı yasamadım hatta doktor hemşireye agri olursa yapilsin diye bi ilac ismi verdi hemsire surekli sorduğu halde ilacı istemedim çünku cidden hic agrim sızım yoktu.gerçekten super bi ameliyat geçirdim.ama ben normal doğum isterken zorunlu sezeryan olmustum zorunlu olacak arkadaslar da hic korkmasinlar doktorun eli de onemli tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…