2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Mideeem yanıyoooorrr, böyleyken bulantıda geliyorr, üfff yaa. Şuan kalkıp bastıracak bişeyler yemek istiyorum ama bir lokmalık bile yerim yok,sanki tıka basa yemek yiyomuşum gibi midem şişiyor yine bu ara

Mideeem yanıyoooorrr, böyleyken bulantıda geliyorr, üfff yaa. Şuan kalkıp bastıracak bişeyler yemek istiyorum ama bir lokmalık bile yerim yok,sanki tıka basa yemek yiyomuşum gibi midem şişiyor yine bu ara

salatalık ye ,yada mevlüt şekeri bulabilirsen küçük beyazlar varya ondan

salatalık ye ,yada mevlüt şekeri bulabilirsen küçük beyazlar varya ondan
Evde var canım ama fydası yok. Salatalık yicek yerim olsa , fena şişti midem ya. Bişey mi dokundu diye düşünüyorum ama farklı bişey de yemedim. Otururken uyumaya başladım yine sonrada yavaaş yavaş yattım

Merhaba hanimlar ankarada olanlar yenumahalle tarafinda normal dogumcu kadin bi doktor onerebilir mi yeni tasindik

Ne yalan söyleyim cok sevindim kayınvalidemın dediği gıbı ucu göründü kızın hadı hayırlısı :)))) hahahahah
saol canim Rabbim herkesin gonlune gore versin. aynen sanki ucu gorundu . 2 erkekten sonra buda koz olsa miss gibi olacak valla

Merhaba arkadaşlar. Bugün sağlık ocağına gittim tansiyonum 8 5 çıktı.Sizin tansiyonlariniz kaç cikiyor?

Dr dan geldim kızlar maalesef buda kesin çift veya tek plesanta diyemedi bakalım yarın başka bir dr gideceğim o görebilecek mi bu arada ikiside kız gibi dedi dr
oy maşallah :)

stres yapma canım tek yumurta da olsa çift yumurta da olsa çok fazla bi değişiklik olmayacak, birbirlerinin tıpatıp aynıları olması dışında
Sağlıkla sıhhatle vakti zamanında gelsin de yavrularımız

benım 11 7 cıkıyor normal hep. düşük gıbı geldı ama bısey demedı mı hemsıre.
O da çok şaşırdı tuzlu ayran ic dedi baş ağrıların devam ederse yine gel dedi. Benim bi de kanamam var ilaç kullanıyorum . Korkuyorum bebeğime bisey olacak diye

Merhaba arkadaşlar. Bugün sağlık ocağına gittim tansiyonum 8 5 çıktı.Sizin tansiyonlariniz kaç cikiyor?
Benim de 9/5 çıkıyor hep canım.Tuzlu ayran çok iyi geliyor hep tansiyonumun düştüğünü hissettiğimde içerim.birde kendine gelene kadar dinleneceksin başka yapacak pek bir şey Yok

Tek yumurta yada çift yumurta ikizleri olması tabiki fark etmiyor canım ama tek plesanta dan beslenmeyle çift plesantadan beslenme çok fark ediyor tek plesantada risk çok yükseliyor ve ona göre bir takip gerekiyor ben o yüzden öğrenmek için çaba sarf ediyorum hayırlısı bakalım

O da çok şaşırdı tuzlu ayran ic dedi baş ağrıların devam ederse yine gel dedi. Benim bi de kanamam var ilaç kullanıyorum . Korkuyorum bebeğime bisey olacak diye

korkma canım ıyı düşün kendını strese sokmamaya calıs. eger calısmıyorsan evde dınlen bol bol kendını yorma bence. Allahın izniyle inş yavrularımızı saglıkla kucagımıza alıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…