2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim de 9/5 çıkıyor hep canım.Tuzlu ayran çok iyi geliyor hep tansiyonumun düştüğünü hissettiğimde içerim.birde kendine gelene kadar dinleneceksin başka yapacak pek bir şey Yok
Bende dinleniyirum. Ayaklarımı uzattım. Zaten birbuçuk aydır yatıyorum wc dışında ayağa kalkmiyorum.

Dr dan geldim kızlar maalesef buda kesin çift veya tek plesanta diyemedi bakalım yarın başka bir dr gideceğim o görebilecek mi bu arada ikiside kız gibi dedi dr
Sağlıcakla olsunlar inşallah canım önemli olan o, detaylı usg de görünüyormuş sanırım tek ya da çift olduğu
Merhaba arkadaşlar. Bugün sağlık ocağına gittim tansiyonum 8 5 çıktı.Sizin tansiyonlariniz kaç cikiyor?
Benim genelde 9/6 ya da 5 oluyor bazen 8/5e düşüyor. Be hamilelikten öncede dr.a gitmiştim bu konuda. Dr tanıdığımızdı bilgisi sağlamdır, giriş bile yaptırmadı. Bu yaş için gayet iyi demişti, ilerki yaşlarda olsa o zaman takip gerektirirdi dedi. İlk gebeliğimde de düşüyodu böyle, ama kontrol günleri heyecanla dinç gidince 11/7 cıkıyodu hep :))

korkma canım ıyı düşün kendını strese sokmamaya calıs. eger calısmıyorsan evde dınlen bol bol kendını yorma bence. Allahın izniyle inş yavrularımızı saglıkla kucagımıza alıcaz.
Kötü dusunmemeye çalışıyorum. Yatıyorum zaten ayağa kalkınca kanamam oluyor. Inşallah sağlıcakla kucagimiza alırız yavrularimizi

Gebelik öncesi tansiyonum normal çıkıyordu. 1 haftadan beri basim ağrıyor gözüm karariyor Kanamam da olduğu için biraz endiselendim. Haftaya doktora gidecem inşallah normaldir

Gebelik öncesi tansiyonum normal çıkıyordu. 1 haftadan beri basim ağrıyor gözüm karariyor Kanamam da olduğu için biraz endiselendim. Haftaya doktora gidecem inşallah normaldir
Korkma canım gebelikte genellikle yükselmesinden korkuyor dr.lar. benimde çok sık gözüm kararıyor bu ara, direk tuzlu ayran alıp içiyorum biraz da oturunca düzeliyor şükür. İnşallah sende de birşey çıkmaz canım içini ferah tut

Merhaba arkadaşlar. Bugün sağlık ocağına gittim tansiyonum 8 5 çıktı.Sizin tansiyonlariniz kaç cikiyor?
Benimde genel olarak düşüktür hep ama kontrolde ölçtürdüğümde , 8-4 tü. Karnın açsa olabilir sanırım. Normal dedi doktor, bizi endişelendiren yüksek oluşu demişti. Ama halsizlik baş dönmesi ve uyku hali yapıyor tansiyon düşüklüğünden sanırım...

Aç gitmiştim belki ondan olabilir. Ebe de ayran ic ayakları uzat dedi. Bende dinleniyorum. Inşallah düzelir

Beni de eklermisin cnm :) yas 28. Son adet tarihi 26 mayis. Tahmini dogum tarihi 3 mart ilk bebek. Sehiri hastaneyi bosver

Benim çift yumurta. Çünkü benimkiler tup bebekle oldu. Hamileligim şu anda çok şükür iyi gidiyor. 16. Haftanın içindeyim. Senin nasıl gidiyor. Bu minnoslar doğunca ne olacak bende bilmiyorum vala. İyi düşünelim iyi olsunlar. Eşlerimize çok görev düşüyor. Artık beraber altından kalkarız.

Herkese hayirli günler arkadaslar benim midem iki gundur fena dun gece oyle bir ksutum ki tum bogazim tahristen yara oldu suan ne yesem igne batar gibi oluyor berbat haldeyim tam bitti derken yeniden baslamasi cok sikici

kızlarr kilo durumları ne alemde?? ben 4 kilo aldım şimdiden 55 kilo ile hamile kalmıştım 59 oldum iştahım yerinde fil gibi yiyorum ama kilo aldığım içinde biraz modum düştü bu ara.ikinci hamileliğim ilkinde 20 kilo almıştım verene kadar canım çıktı.cunda temkinli olcam dikkat edicem diyodum ama bununda gidişat aynı yönde

Burda 15 haftalık göstersemde ultrasona göre 13 haftalığım. 12. Haftamızda genel ultrasona gittik. Çok şükür herşeyi oluşmuş. Ama uyuyordu hiç kımıldamadı. Cinsiyetini söylemediler. Diğer ultrasonda dediler diğer ultrason ise 20. Haftada çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…