2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar merhaba.
3. aydan sonra doktorunuz demir ilacı ve vitamın verdi mi sizlere kullanıyor musunuz?
bana gynoferon ve duosvit verdi. henüz kullanmaya başlamadım ama.

Ben hala alamadım yaklaşık 2,5 kilo vermişim şuanda 72 kiloyum..midem çok bulandığı için kilo alamıyorum şuanda ama herkes sonra alırsın diyor :)

Merhaba arkadaşlar. Bugün sağlık ocağına gittim tansiyonum 8 5 çıktı.Sizin tansiyonlariniz kaç cikiyor?
benim yaşım 33 tansiyonum önceleri de genelde düşüktü, bir gün aşırı baş ağrımdan dolayı eczaneye tansiyon ölçtürmüştüm 9-5 çıkmıştı, eczacı düşük olduğunu, düşük tansiyonun da baş ağrısı yapabildiğini söylemişti, hala ara ara baş ağrım oluyor, tuzlu ayran içip kendime geliyorum başım geçiyor ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum, bu cumartesi Allah nasip ederse doktora gittiğimde sorucam bu kez, düşük tansiyonu ben rahatsızlıktan saymıyordum ama geçen biraz baktım da süreklilik arz eden düşük tansiyonun da iyi olmadığını okumuştum

O da çok şaşırdı tuzlu ayran ic dedi baş ağrıların devam ederse yine gel dedi. Benim bi de kanamam var ilaç kullanıyorum . Korkuyorum bebeğime bisey olacak diye
ben kanamam olduğunda kullandığım progestan isimli ilaç uzun bir aradan sonra migrenimi tetiklemişti canım

Hayırlı uğurlu olsun , rabbim tamamına erdirsin inşallah sağ salim...
Kızlar foto atın da bizde görelim minikleri. Tabiki , sizin için sakıncası yoksa .
amin cümlemizi inşallah.. teşekkürler. dr. çıktısını vermedi ben de istemeyi unuttum bu sefer. 2 hafta sonra istiycem

bende hamile kaldigimda 56 idim gecen hafta tartildigimda 59 du 3 kilo almistim ama benim hic istahim yok yiyemiyorum kilo verdim gibi geliyor bakalim tartildigimda ogrenicem. masaallah sana iştahin varmis keske benimde olsa yesem hep acim ama hic bisey yiyemiyorum

Kızlar merhaba.
3. aydan sonra doktorunuz demir ilacı ve vitamın verdi mi sizlere kullanıyor musunuz?
mrb bana da dün decavit verdi sadece. başka kullandığım bişey yok

Herkese hayirli günler arkadaslar benim midem iki gundur fena dun gece oyle bir ksutum ki tum bogazim tahristen yara oldu suan ne yesem igne batar gibi oluyor berbat haldeyim tam bitti derken yeniden baslamasi cok sikici
Canım o iğne batması mideyi üşütmenin belirtiside olabilir. Ya da gastrit reflü gibi şikayetlerinden. Normalde kustugunda da mı bu sekildeydi..

Kızlar merhaba.
yok cnm vermedi doktor bana bişey.sadece folic asit içiyorum hala.kendini iyi hissediyomusun yeme içmen nasıl dedi bende iyi dedim ozaman vitamine gerek yok öbür ay demire başlarız dedi

Ben hala alamadım yaklaşık 2,5 kilo vermişim şuanda 72 kiloyum..midem çok bulandığı için kilo alamıyorum şuanda ama herkes sonra alırsın diyor :)
ne güzel keşke bende almasam ama alıyorum işte nomalde çok kilo almam metobolizmam iyidir ama bu hamilelikte nedense hemen kilo almaya başlıyorum anlamadım

ilk iki hafta benimde mide bulantılarım oldu yiyememiştim kiloda almamıştım ohh ne güzel böyle giderse diyodum ama olmadı bulantılar geçince benim iştah kabardı ne bulsam yiyorum yine bi 20 kilo alıcam heralde

Canım jelibonin de tüp bebek iki embriyo transferi oldu ama tek yumurta ikizleri :) benimde tüp bebek iki embriyo transferi oldu ama şimdi tek yumurta ikizleri olma ihtimali çıktı karşımıza araştırıyoruz :))

Baştan sona orantılı alıyorsan yine iyi canım, ben ilkinde 6 ay hiç almadım,7ye girerken aldım ilk kilomu sonra da birden hem bebeğin büyümesi, hem ödem hemde tatlı yeme ihtiyacı hissedince son 3 ayda 17 kilo almıştım. Baksan 7 8 kilo almış gibiydim dıştan belli olmuyordu ama 56 ile başlayıp +17 ile tamamlamıştım :))

merhaba kızlar bugün gittik kontrole Allaha şükür her şey yolundaymış boyu 7 cm ense kalınlığı suyu iyi dedi cinsiyet tahmininde de bulundu ama kesin değil dedi bir ay sonra kesinleşirmiş kıza benzetti hayırlısı ama sevindim kız deyince, aslında tam bir erkek annesiyim ama kız da istiyomuşum zor olan ben şimdi bir ay nasıl beklicem bu arada ayrıntılı usg istedi bir de balık yağı verdi bana bu balık yağı çok kilo yapar mı acaba ben öyle biliyorum da çok kilo almaktan çok korkuyorum

Kızlar ben çok fazla acıkıyorum saat başı bişeyler yemek istiyorum ama canım hiçbişey istemiyor yapacak yemek dahi bulamıyorum, bu ara kokulara çok hassasım hemen midem kalkıyo..

15. Haftama gircem 1 kg aldım daha çok az yiyip kalkıyorum sürekli acıkmakdan da sıkıldım
siz neler yiyosunuz.. tok tutan ama hafif şeyler tavsiyesi olan var mı..

Kizlar temizlik yapcam diye sanirim usutmusum. Sabahtan beri hic bisey yiyemiyorum kusuyorum sadece sari sari. Soguk soguk terliyorum. Basimin agrisi vucudumun kasiklarimin agrisi hic kesilmiyor. Doktora gittim izinliymis acilde baktilar bogazlarin kotu olmus dediler 1000 mg lik antibiyotik verdiler ama guvenemedim kullanmak istemiyorum. Evde neler yapabilirim bilgilerinizi paylasir misiniz benimle ?

Böyle konularda cok bisey demek istemiyorum. Hani istemeden bisey yaparım diye. Doğal elma sirkesini annem bize Boğaz'ımız kötü olunca azıcık verirdi Boğaz'larınızda tutun derdi. Onlar hala yapıyor memlekette. Ama hamilelikte zararı olur mu bilmiyorum. Bir de kestane balı olur bizim oralarda. Hem mide de sorunu olan icin hem de Boğaz'ı kötü olan icin bir kaşık ilaç niyetine içirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…